Adamson Byg & Kloakservice ApS

Tømrer i Rødovre

4.9/5

4,9 stjerner fordelt på +100 anmeldelser

Tømrerservice

Lokal tømrer i Rødovre

Bor du i Rødovre og mangler en komepetent og lokal tømrer? Så er Adamson Byg og Kloakservice ApS, den rigtige tømrer for dig. Vi leverer kvalitetsarbejde til både privat- og erhvervskunder.

Alle vores opgaver løses med fokus på kvalitet, grundighed og præcision. På den måde, får vi afviklet mange opgaver om året – den næste kunne være dit tømrerprojekt i Rødovre.

Som lokal tømrer i Rødovre tilbyder vi selvfølgelig tømrerarbejde af høj kvalitet, men vi tilbyder også murerarbejde. Så hvis du har brug for et alsidigt tømrerfirma til dit bygge- eller renoveringsprojekt, så er vi det rette valg.

For større opgaver kan vi enten fungere som total- eller hovedentreprise, og for mindre opgaver, der ikke kræver andet end en professionel tømrer i Rødovre, er vi det oplagte valg som fagentreprise.

Kontakt os

Få et gratis tilbud

Adamson Byg & Kloakservice ApS svarer altid på henvendelser indenfor 24 timer, og vi ser frem til at høre fra jer.

Adamson Byg & Kloakservice ApS

Tidligere opgaver

Alt inden for tømrerfaget

Vi kan hjælpe jer med

Hos Adamson Byg & Kloakservice ApS kan vi hjælpe jer med et væld af forskellige tømrerservices.

Gulv

Adamson Byg & Kloakservice ApS er et kompetent tømrerfirma med rig erfaring indenfor gulvlægning.

Køkkener

Et køkken er ikke bare et køkken. Et køkken er hjemmets samlingspunkt og hjemmets absolut mest anvendte rum.

Døre & vinduer

Vi er en tømrervirksomhed, som har specialiseret sig i montering af indvendige og udvendige døre, vinduer og ovenlysvinduer.

Vægge og lofter

Adamson Byg & Kloakservice ApS tilbyder og producerer alle ønskelige byggeprojekter indenfor vægge og lofter i gips, samt akustik-lofter.

Facadebeklædninger

Adamson Byg & Kloakservice ApS er tømrerfirmaet at kontakte, hvis I ønsker en renovering af jeres facadebeklædning eller hvis I ønsker at få monteret en ny facade.

Tag

Vi er et tømrerfirma med højeste ekspertise i taglægning. Vi foretager både tagrenovering og nybyg af en række forskellige tage.

Om- og tilbygning

Adamson Byg & Kloakservice ApS er et tømrerfirma, som har en vidtgående og stærk ekspertise i om- og tilbygninger.

Terrasser og rækværk

Vi er et tømrerfirma med meget stærke faglige og praktiske kompetencer indenfor konstruktioner af træterrasser.

Udendørs overdækninger

Vi har erfaring og den rette ekspertise til at bygge mange typer af udendørs overdækninger, herunder udestuer, annekser og meget mere.

Skræddersyede projekter

Tømrerfaget spændt vidt og mange ting kan bygges ud af træ. Med gåpåmod og kreativitet er det kun fantasien der sætter grænser.

Håndværker.dk
5 ud af 5 stjerner
Jeg bestilte Adamson Byg & Kloakservice ApS til at levere og montere nye Velfac døre og vinduer i vores hus. Kvaliteten af deres arbejde er helt i top, og de er meget behagelige at have gående. Resultat: indeklimaet er forbedret væsentlig og energiforbruget er faldet. De største anbefalinger til Adamson!
Vi fik lavet kloak service og kunne ikke være mere tilfreds. Vi blev også rådgivet omkring vores byggeprojekt og det har gjort det både overskueligt og økonomisk ansvarligt for os. Hurtig respons på vores henvendelse og alt i alt behagelig kommunikation. Cihan var både professional og imødekommende og vi kommer 100% til at bruge Adamson byg til kommende projekter.
Bestilte Adamson Byg til at udskifte taget på min carport. Bestillingen forløb ganske nemt og Adamson Byg var hurtige til at besvare mine henvendelser. Framragende arbejde af en yderst sympatisk og omhyggelig tømrer. Arbejdet udført til tiden og tømreren ryddede fint op efter sig, så det kun var det nye tag, der afslørede han havde været forbi. Vil helt sikkert benytte dem igen.
Trustpilot
4,7 ud af 5 stjerner
Adamson Byg har netop færdiggjort vores nye terrasse – og vi er meget glade for både terrassen og vores valg af tømrer. Arbejdet er flot udført og baseret på en konstant og konstruktiv dialog. Kommunikationen har været helt i top både i forhold til aftaler og udfordringer. Vi vil helt klart bruge Adamson Byg en anden gang.
Jeg kan klart anbefale Adamson byg, der har været utrolig imødekommende og fleksible. Kvaliteten af deres arbejde er god og priserne er rimelige. Særligt Cihan er lydhør og er vender pligtopfyldende tilbage ved spørgsmål – et særsyn blandt travle håndværkere. Jeg bruger nu Adamson byg til min anden opgave.
Adamson Byg har lavet et fantastisk stykke arbejde ved udskiftning af karm og dør efter indbrud. Cihan er meget dygtig, arbejdsom og en dejlig, glad håndværker at have gående. Og så er han altid hurtig til at svare på mail, når man skriver til ham. Meget tilfreds:-)
Google
5 ud af 5 stjerner
En helt igennem god oplevelse med Adamson Byg. Der er kun ros herfra. God kommunikation hele vejen igennem, retfærdige priser og utrolig venlig. De får helt klart muligheden for at køre mine fremtidige projekter!
Arbejdet er udført super flot. Alle aftaler er overholdt og der har været en god kommunikation igennem hele forløbet. Vi kan helt klart anbefale denne virksomhed.
Adamson monterede nyt køkken med ø samt nyt gulv på omkring 100 kvm min lejlighed. Jeg er meget tilfreds med deres arbejde og vil bestemt bruge igen.

den bedste vej frem

Alsidig tømrer i Rødovre

Tømrerarbejde i Rødovre, kan bestå i alt fra udskiftning af døre og vinduer til renovering eller nyetablering af tag samt renovering af gulve. Hos Adamson Byg og Kloakservice ApS har vi løst en lang række forskellige opgaver inden for tømrerarbejde, men vi har også løst opgaver, der krævede både en murer og en autoriseret kloakmester.

Da vi, som tømrer i Rødovre, spænder bredt i forhold til fagentrepriser, har vi derfor også løst en imponerende variation af opgaver.

Vi har løst alt fra erhvervs-entrepriser til private-entrepriser – på både stor og mindre skala. Derfor er vi klædt godt på til at varetage dit tømrerprojekt – hvad end det indebærer.

Alle tømrerprojekter går vi til med øje for grundigt kvalitetsarbejde, samt en god dialog med dig, som kunde.

Adamson Byg & Kloakservice ApS

Før efter billeder

Komp.32Komp.19
Komp.36Komp.25
Komp.34Komp.11
Komp.30Komp.18
1. sal - venstre før billedeDesign uden navn (16)
Komp.29Komp.8

Giver tryghed & sikkerhed

Certificeret klimahåndværker

Hos Adamson Byg & Kloakservice ApS prioriterer vi klima- og miljøhensyn højt, hvilket har ført til vores certificering som klimahåndværkere. Dette betyder, at vi udfører alle opgaver med fokus på bæredygtighed og miljøvenlighed. Vi anvender primært tømmer, der er FSC- og/eller PEFC-certificeret.

Disse certificeringer sikrer, at tømmeret stammer fra bæredygtig skovdrift, hvor hensyn tages til skovarbejdernes, dyrenes, lokalsamfundenes og skovenes velvære. Vores bæredygtige arbejdsmetoder vil afspejle sig i jeres byggeprojekt. I kan forvente:

Vores ydelser

Tømrer i Rødovre til opgaver for private og erhverv

Hos Adamson Byg og Kloakservice ApS, din lokale tømrer i Rødovre, håndterer vi både tømrerarbejde og entrepriser for erhvervskunder og privatkunder, offentlige instanser m.fl. Derfor er vi vant til at håndtere en bred vifte af kommunikation samt opgave typer.

Uanset hvem vi har en dialog med, har vi fokus på, at dialogen er venlig, åben, konstruktiv og professionel. Den gode dialog mellem os og vores kunder er en medvirkende årsag til, at vi får så gode anmeldelser, som tømrer i Rødovre, København og omegn.

Når du kontakter os, med henblik på at få løst dit tømrerprojekt, tager vi arbejdet seriøst. Vi går ikke på kompromis med den høje kvalitet af arbejdets udførelse, det færdige udseende og vores fokus på detaljer og vores præcision.

Uanset om du kontakter os for at løse en opgave i Rødovre som privatperson eller erhverv, kan du benytte os som enten totalentreprise, hovedentreprise eller fagentreprise. Vi kan rådgive dig om, hvorvidt du skal vælge det ene, andet eller tredje , men i sidste ende er det op til dig, hvad du vælger.

Uanset hvilken entrepriseform, vi fungerer som, er du sikker på at få et veludført stykke arbejde, hvor der lyttes til dine behov og ønsker.

Kontakt os

Vælg en lokal tømrer i Rødovre

Du skal vælge Adamson Byg & Kloakservice ApS, hvis du gerne vil have udført kvalitetsarbejde i Rødovre. Vi er et tømrerfirma, der også byder på murerarbejde, og derfor kan vi sagtens påtage os større opgaver såsom renovering af under- eller overetagen i en privat bolig, hvilket ofte vil omfatte sanitet, kloak og elektricitet.

Hvis du gerne vil have lavet dit tømrerarbejde, så det både er i orden, udført til tiden og ud fra dine ønsker, skal du vælge os. Vi har styr på gældende lovgivning inden for byggeri og renovering.

Derfor kan vi rådgive dig om, hvordan en opgave kan løses. Når du vælger, at vi skal være totalentreprise, kan du trygt overlade alt papirarbejdet til os.