Adamson Byg & Kloakservice ApS

Tømrer Dronningmølle

4.9/5

4,9 stjerner fordelt på +100 anmeldelser

Tømrerservice

Din lokale tømrer i Dronningmølle

Står du med en tømreropgave, er Adamson Byg og Kloakservice ApS din løsning. Vi er din lokale tømrer i Dronningmølle med mange års erfaring. Hos os, er det gode håndværk i fokus, og vi stræber altid efter at levere resultater, som både du og vi kan være stolte af.

Vores team af uddannede tømrere, har alle den samme passion for håndværket. Vi er desuden stålfaste på at tilbyde dig en så god kundeoplevelse som muligt. Derfor holder vi dig løbende opdateret på processen, så du kan følge trygt med, hele vejen.

Kontakt os

Få et gratis tilbud

Adamson Byg & Kloakservice ApS svarer altid på henvendelser indenfor 24 timer, og vi ser frem til at høre fra jer.

  Adamson Byg & Kloakservice ApS

  Tidligere opgaver

  Alt inden for tømrerfaget

  Vi kan hjælpe jer med

  Hos Adamson Byg & Kloakservice ApS kan vi hjælpe jer med et væld af forskellige tømrerservices.

  Gulv

  Adamson Byg & Kloakservice ApS er et kompetent tømrerfirma med rig erfaring indenfor gulvlægning.

  Køkkener

  Et køkken er ikke bare et køkken. Et køkken er hjemmets samlingspunkt og hjemmets absolut mest anvendte rum.

  Døre & vinduer

  Vi er en tømrervirksomhed, som har specialiseret sig i montering af indvendige og udvendige døre, vinduer og ovenlysvinduer.

  Vægge og lofter

  Adamson Byg & Kloakservice ApS tilbyder og producerer alle ønskelige byggeprojekter indenfor vægge og lofter i gips, samt akustik-lofter.

  Facadebeklædninger

  Adamson Byg & Kloakservice ApS er tømrerfirmaet at kontakte, hvis I ønsker en renovering af jeres facadebeklædning eller hvis I ønsker at få monteret en ny facade.

  Tag

  Vi er et tømrerfirma med højeste ekspertise i taglægning. Vi foretager både tagrenovering og nybyg af en række forskellige tage.

  Om- og tilbygning

  Adamson Byg & Kloakservice ApS er et tømrerfirma, som har en vidtgående og stærk ekspertise i om- og tilbygninger.

  Terrasser og rækværk

  Vi er et tømrerfirma med meget stærke faglige og praktiske kompetencer indenfor konstruktioner af træterrasser.

  Udendørs overdækninger

  Vi har erfaring og den rette ekspertise til at bygge mange typer af udendørs overdækninger, herunder udestuer, annekser og meget mere.

  Skræddersyede projekter

  Tømrerfaget spændt vidt og mange ting kan bygges ud af træ. Med gåpåmod og kreativitet er det kun fantasien der sætter grænser.

  Håndværker.dk
  5 ud af 5 stjerner
  Jeg bestilte Adamson Byg & Kloakservice ApS til at levere og montere nye Velfac døre og vinduer i vores hus. Kvaliteten af deres arbejde er helt i top, og de er meget behagelige at have gående. Resultat: indeklimaet er forbedret væsentlig og energiforbruget er faldet. De største anbefalinger til Adamson!
  Vi fik lavet kloak service og kunne ikke være mere tilfreds. Vi blev også rådgivet omkring vores byggeprojekt og det har gjort det både overskueligt og økonomisk ansvarligt for os. Hurtig respons på vores henvendelse og alt i alt behagelig kommunikation. Cihan var både professional og imødekommende og vi kommer 100% til at bruge Adamson byg til kommende projekter.
  Bestilte Adamson Byg til at udskifte taget på min carport. Bestillingen forløb ganske nemt og Adamson Byg var hurtige til at besvare mine henvendelser. Framragende arbejde af en yderst sympatisk og omhyggelig tømrer. Arbejdet udført til tiden og tømreren ryddede fint op efter sig, så det kun var det nye tag, der afslørede han havde været forbi. Vil helt sikkert benytte dem igen.
  Trustpilot
  4,7 ud af 5 stjerner
  Adamson Byg har netop færdiggjort vores nye terrasse – og vi er meget glade for både terrassen og vores valg af tømrer. Arbejdet er flot udført og baseret på en konstant og konstruktiv dialog. Kommunikationen har været helt i top både i forhold til aftaler og udfordringer. Vi vil helt klart bruge Adamson Byg en anden gang.
  Jeg kan klart anbefale Adamson byg, der har været utrolig imødekommende og fleksible. Kvaliteten af deres arbejde er god og priserne er rimelige. Særligt Cihan er lydhør og er vender pligtopfyldende tilbage ved spørgsmål – et særsyn blandt travle håndværkere. Jeg bruger nu Adamson byg til min anden opgave.
  Adamson Byg har lavet et fantastisk stykke arbejde ved udskiftning af karm og dør efter indbrud. Cihan er meget dygtig, arbejdsom og en dejlig, glad håndværker at have gående. Og så er han altid hurtig til at svare på mail, når man skriver til ham. Meget tilfreds:-)
  Google
  5 ud af 5 stjerner
  En helt igennem god oplevelse med Adamson Byg. Der er kun ros herfra. God kommunikation hele vejen igennem, retfærdige priser og utrolig venlig. De får helt klart muligheden for at køre mine fremtidige projekter!
  Arbejdet er udført super flot. Alle aftaler er overholdt og der har været en god kommunikation igennem hele forløbet. Vi kan helt klart anbefale denne virksomhed.
  Adamson monterede nyt køkken med ø samt nyt gulv på omkring 100 kvm min lejlighed. Jeg er meget tilfreds med deres arbejde og vil bestemt bruge igen.

  Vores ydelser

  Hvilket tømrerarbejde laver vi?

  Hos Adamson Byg og Kloakservice ApS, kan vi klare alle tømreropgaver. Uanset, om du blot har et mindre tømrerprojekt, eller en større renovering eller nybygning, så kan du stole på, at vi leverer resultater, som du vil være mere end bare tilfreds med.

  Som din lokale tømrer i Dronningmølle, Gilleleje og omegn, med over 17 års erfaring i branchen har vi kompetencerne til at udføre alle typer af tømreropgaver. Vi ser derfor frem til at hjælpe dig, med lige netop din tømreropgave. Herunder kan du set et par af de opgaver, som vi har stor erfaring med:

  Adamson Byg & Kloakservice ApS

  Tidligere opgaver

  Komp.32Komp.19
  Komp.36Komp.25
  Komp.34Komp.11

  Bæredygtighed

  Vores engagement i bæredygtigt byggeri

  Hos Adamson Byg og Kloakservice ApS har vi fokus på bæredygtighed. Derfor er vi blevet certificeret klimahåndværker. Det betyder, at vi udfører vores tømrerarbejde, i Dronningmølle med tanke for bæredygtighed og miljøet – både i valg af materialer og i vores arbejdsgang.
  Ved at vælge Adamson Byg og Kloakservice ApS, får du derfor et resultat, som ikke bare er i imponerende kvalitet, men også miljøvenligt. Dét syntes vi er god stil.

  Tømrerservice

  17 års erfaring som tømrer i Dronningmølle

  I mere end 17 år har Adamson Byg og Kloakservice ApS været synonym med førsteklasses tømrerarbejde. Vores passion for håndværket, og vores fokus på kundetilfredshed, har gjort os til en stærk leverandør af tømrerløsninger, for både private hjem og erhverv.

  Vores mange års erfaring har gjort os i stand til at rådgive om, og udføre, alle slags tømreropgaver. Uanset opgavens natur har vi, som din lokale tømrer i Dronningmølle, erfaring, der underbygger vores kompetencer – derfor tilbyder vi løsninger, der afspejler dine ønsker.

  Kundetilfredshed

  Hos os er kunden først - Altid

  Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Fra det indledende møde, til tømrerprojektets afslutning, sikrer vi, at kommunikationen er tydelig, og at dine forventninger bliver mødt. Som tømrer, i Dronningmølle, er vores tilgang baseret på tillid, gennemsigtighed og forståelse af dine behov.

  Vores tømrerfirma i Dronningmølle bygger på tilfredse kunder. Vores gode kundeanmeldelser er et bevis på, at vi altid leverer, hvad vi lover. Du kan derfor være sikker på, at dit tømrerprojekt er i trygge hænder – hos os får du nemlig både en stabil samarbejdspartner og kvalitetsarbejde, der holder.

  Vores garanti

  Garanti for godt tømrerhåndværk

  Adamson Byg og Kloakservice ApS er medlem af Dansk Industri, hvilket giver dig, som kunde, flere fordele. Først og fremmest kan du være sikker på, at kvaliteten er i orden, og at vi, som din pålidelige tømrer i Dronningmølle, altid leverer resultater, som både vi og Dansk Industri kan stå inden for.

  Som medlem af Dansk Industri, er vi omfattet af Byg Garanti. Det betyder, at hvis der skulle være fejl eller mangler i vores arbejde, dækker denne garanti i op til 3 år efter tømreropgaven er udført. Du kan derfor trygt stole på Adamson Byg og Kloakservice ApS, til at håndtere din tømreropgave.

  Tømrerservice

  Tømrer i Dronningmølle til private og erhverv

  Hos Adamson Byg & Kloakservice ApS, er vi den foretrukne tømrer i Dronningmølle for både private husejere og erhvervsdrivende. Vi forstår de forskellige behov og krav, som private boliger og erhvervsbygninger stiller, og tilpasser vores løsninger derefter.

  Uanset om opgaven drejer sig om en fuld renovering af dit hjem, en tilbygning til din virksomhed eller mindre vedligeholdelsesarbejde, står vores team af passionerede håndværkere klar til at levere håndværk af højeste kvalitet. Vi vægter et tæt samarbejde med dig, så det endelige resultat nøjagtigt afspejler dine ønsker og behov.

  Kontakt os

  Kontakt os allerede i dag

  Hos Adamson Byg og Kloakservice ApS, stræber vi efter at være den førende tømrer i Dronningmølle. Med vores øje for kvalitet, samt mange års erfaring inden for branchen, kan vi klare alle tømreropgaver.

  Er du klar til at starte dit næste tømrerprojekt, eller har du brug for professionel rådgivning? Kontakt os allerede i dag. Vores team af erfarne tømrere står klar til at hjælpe med at realisere dine drømme.