Garanti og sikkerhed

Tryghed, sikkerhed og garanti

Hos Adamson Byg & Kloakservice ApS giver vi tryghed, sikkerhed og garanti med Byg Garanti og Kloak Garanti. I alle byggeprojekter er der en række love og regler, som skal overholdes, hvis I ønsker sikkerhed for, at produktgarantien holder og forsikringen dækker. For os er det en selvfølge, at disse love og regler overholdes i ethvert projekt, vi står bag. Samtidig undervurderer vi aldrig de faglige og praktiske niveauer af håndværket, og vores overordentlige sans for præcision og detaljer skaber tryghed og sikkerhed for jer som kunder, når I vælger os til at udføre jeres projekt. Derudover tilbyder vi også alle vores private kunder Byg Garanti for byggesager og Kloak Garanti for anlægssager for at yde en maksimal sikring af jer som kunde.

Med Byg Garanti kan private få dækket eventuelle fejl og mangler ved arbejde aftalt med og udført af en byggevirksomhed, der er medlem af DI Dansk Byggeri. Skulle uheldet være ude, kan I altså få dækket op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag. Ligeledes dækker Byg Garanti synlige fejl i op til tre år efter færdigt arbejde og op til ti år for skjulte fejl og mangler. I kan læse mere her.

Ved kloakarbejde kan private med Kloak Garanti få dækket op til 50.000, hvis kloakarbejdet er mangelfuldt – det er uanset byggeriets størrelse. Det kræver selvfølgelig, at I som forbrugere har indgået en aftale med en autoriseret kloakmester-virksomhed, som er medlem af Garantiordningen ved Danske Kloakmestre. I kan læse mere her.

Adamson Byg & Kloakservice ApS er medlem af både DI Dansk Byggeri og Garantiordningen ved Danske Kloakmestre. Når I indgår et samarbejde med os, er begge garantier derfor en ekstra tryghed for jer.

Medlemsskaber og garantier

Kloak garanti logo