Adamson Byg & Kloakservice ApS

Garantier

4.9/5

4,9 stjerner fordelt på +100 anmeldelser

Tømrerservice

Tryghed, sikkerhed & garanti

I Adamson Byg & Kloakservice ApS giver vi altid tryghed, sikkerhed og garanti. I samtlige byggeprojekter er der en række byggetekniske regler og producent anvisninger der skal følges, og dem går vi aldrig på kompromis med. Vi er vores kunders foretrukne håndværker, og det lever vi op til.

Vi kender vores ekspertise og styrker, og ud fra dem alene indtager vi projekter, så vi netop opnår det bedste resultat af det endelige byggeprojekt. Det betyder for dig som kunde, at du kan være sikker på, at vi kan udføre din opgave på den byggeteknisk korrekte måde, som overholder samtlige regler i Bygningsreglementet.

Ydermere tilbyder vi alle vores kunder Byg Garanti og Kloak Garanti, da vores interesse ikke kun er at servicere jer på den bedst tænkelige måde, men også at tilbyde jer en all-round garanti i forbindelse med jeres projekter.

Kontakt os

Få et gratis tilbud

Adamson Byg & Kloakservice ApS svarer altid på henvendelser indenfor 24 timer, og vi ser frem til at høre fra jer.

Håndværker.dk
5 ud af 5 stjerner
Jeg bestilte Adamson Byg & Kloakservice ApS til at levere og montere nye Velfac døre og vinduer i vores hus. Kvaliteten af deres arbejde er helt i top, og de er meget behagelige at have gående. Resultat: indeklimaet er forbedret væsentlig og energiforbruget er faldet. De største anbefalinger til Adamson!
Vi fik lavet kloak service og kunne ikke være mere tilfreds. Vi blev også rådgivet omkring vores byggeprojekt og det har gjort det både overskueligt og økonomisk ansvarligt for os. Hurtig respons på vores henvendelse og alt i alt behagelig kommunikation. Cihan var både professional og imødekommende og vi kommer 100% til at bruge Adamson byg til kommende projekter.
Bestilte Adamson Byg til at udskifte taget på min carport. Bestillingen forløb ganske nemt og Adamson Byg var hurtige til at besvare mine henvendelser. Framragende arbejde af en yderst sympatisk og omhyggelig tømrer. Arbejdet udført til tiden og tømreren ryddede fint op efter sig, så det kun var det nye tag, der afslørede han havde været forbi. Vil helt sikkert benytte dem igen.
Trustpilot
4,7 ud af 5 stjerner
Adamson Byg har netop færdiggjort vores nye terrasse – og vi er meget glade for både terrassen og vores valg af tømrer. Arbejdet er flot udført og baseret på en konstant og konstruktiv dialog. Kommunikationen har været helt i top både i forhold til aftaler og udfordringer. Vi vil helt klart bruge Adamson Byg en anden gang.
Jeg kan klart anbefale Adamson byg, der har været utrolig imødekommende og fleksible. Kvaliteten af deres arbejde er god og priserne er rimelige. Særligt Cihan er lydhør og er vender pligtopfyldende tilbage ved spørgsmål – et særsyn blandt travle håndværkere. Jeg bruger nu Adamson byg til min anden opgave.
Adamson Byg har lavet et fantastisk stykke arbejde ved udskiftning af karm og dør efter indbrud. Cihan er meget dygtig, arbejdsom og en dejlig, glad håndværker at have gående. Og så er han altid hurtig til at svare på mail, når man skriver til ham. Meget tilfreds:-)
Google
5 ud af 5 stjerner
En helt igennem god oplevelse med Adamson Byg. Der er kun ros herfra. God kommunikation hele vejen igennem, retfærdige priser og utrolig venlig. De får helt klart muligheden for at køre mine fremtidige projekter!
Arbejdet er udført super flot. Alle aftaler er overholdt og der har været en god kommunikation igennem hele forløbet. Vi kan helt klart anbefale denne virksomhed.
Adamson monterede nyt køkken med ø samt nyt gulv på omkring 100 kvm min lejlighed. Jeg er meget tilfreds med deres arbejde og vil bestemt bruge igen.

Med Byg Garanti kan private få dækket eventuelle fejl og mangler ved arbejde aftalt med og udført af en byggevirksomhed, der er medlem af DI Dansk Byggeri. Skulle uheldet være ude, kan I altså få dækket op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag.

Ligeledes dækker Byg Garanti synlige fejl i op til tre år efter færdigt arbejde og op til ti år for skjulte fejl og mangler. I kan læse mere her. 

Ved kloakarbejde kan private med Kloak Garanti få dækket op til 50.000, hvis kloakarbejdet er mangelfuldt – det er uanset byggeriets  størrelse.

Det kræver selvfølgelig, at du som forbruger har indgået en aftale med en autoriseret kloakmester-virksomhed, som er medlem af Garantiordningen ved Danske Kloakmestre. I kan læse mere her.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Adamson Byg & Kloakservice ApS star altid klar til at rykke ud på nye og spændene opgaver. Derfor er du meget velkommen til kontakte os på skrift eller telefonisk, så vi kan aftale et møde hvor vi afgiver et gratis og uforpligtende tilbud.

Vores arbejdsområder dækker hovedsageligt Nordsjælland og København, men afhængig af opgavens art og omfang, arbejder vi også i de øvrige dele af landet.

Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer.