Adamson Byg ApS giver tryghed og sikkerhed

I alle byggeprojekter er der en række love og regler, som skal overholdes, hvis man skal have sikkerhed for, at produktgarantien holder, og at forsikringen dækker. Adamson Byg ApS undervurderer aldrig det faglige og praktiske niveau af håndværket, og vores overordentlige sans for præcision og detaljer skaber tryghed og sikkerhed for kunden, som har valgt os til at udføre dennes ønskede projekt. Udover dette tilbyder vi også alle vores private kunder Byg Garanti, for altid at sikre at de er dækket all-round.

Byg Garanti hjælper private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med en byggevirksomhed i DI Dansk Byggeri. Ordningen dækker pr. den 1. juli 2017 med op til 150.000 kr. inkl. moms* pr. byggesag. Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til tre år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler. Kun virksomheder der er medlem af DI Dansk Byggeri, er dækket af Byg Garanti. For mere herom se venligst her.

Kontakt os for at høre mere

Adamson Byg ApS står til rådighed for såvel eksisterende som potentielle kunder, og vi tilbyder derfor et gratis og uforpligtende tilbud på dit/jeres byggeprojekt. Vi kan kontaktes via formularen eller via e-mail, og vi besvarer alle skriftlige henvendelser indenfor 24 timer. Vi kan også kontaktes telefonisk indenfor vores åbningstider.

Mandag – Fredag: 07.00 – 17.00
Weekend: 09.00 – 15.00