Adamson Byg & Kloakservice ApS

Entreprise

4.9/5

4,9 stjerner fordelt på +100 anmeldelser

Entreprise

Entreprise sager

Adamson Byg & Kloakservice ApS er specialister I entreprise sager, hvor vi varetager den totale byggeløsning for den private bygherre.

Hvad enten du skal have total renoveret din bolig, inddraget loftarealet til beboelse, udvidet eller etableret et nyt badeværelse eller renovere køkkenet, så kræver dette en overordentlig koordination med planlægning, byggestyring og inddragelse af forskellige fagfolk og deling af ekspert viden i forbindelse med projektet.

Vi er det rigtige valg for styring af entreprise i Nordsjælland og københavn. Det er vi fordi vi har uddannet fagfolk med rig erfaring, vi har ekspertisen, og et vidtspændende netværk indenfor byggebranchen.

Endvidere er vi i besiddelse af de seneste udstyr indenfor byggebranchen, som tillader os at levere en yderst kompetent entreprise- og projekt styring, som sikrer en transparent og professionel gennemførelse af de entrepriseformer som vi tilbyder. 

Som medlem af Dansk Byggeri tilbyder vi alle vores kunder Byg Garanti, og som medlem af Danske Kloakmestre tilbyder vi alle vores kunder Kloakgaranti. Læs mere om vores garantier.

Kontakt os

Få et gratis tilbud

Adamson Byg & Kloakservice ApS svarer altid på henvendelser indenfor 24 timer, og vi ser frem til at høre fra jer.

Entreprise

Hvilken entrepriseform skal du vælge?

Vi tilbyder fagentreprise, hovedentreprise og totalentreprise i Nordsjælland og København. Og alle tre entreprise former kan justeres og tilpasses afhængig af opgavens størrelse og omfang.

Som fagmand er det også vores vigtigste opgave at kunne oversætte de byggetekniske termer til et forståeligt sprog, så du som kunde kan forstå og følge det arbejde som vi udfører hos dig.

Samtidig er det også vigtig at du som kunde får præsenteret de forskellige entrepriseformer som vi tilbyder, så vi sammen kan blive enige om den entrepriseform som skal udføres hos dig. Og nogle gange ønsker man at anvende en entrepriseform under en del af projektet og en anden entreprise form for en anden del, og netop dette kræver en præcis og klar fastlæggelse af projekterne rammer, og derudfra kan den ønskelige entrepriseform igangsættes. 

Ved hovedentrepriser og totalentrepriser udarbejdes der en Entrepriserapport, som et tillæg til tilbudsmaterialet. Entrepriserapporten uddyber tilbudsmaterialer med samtlige detaljer, så du som bygherre har fuld forståelse for det arbejde som udføres med dig.

Ved enighed om entrepriserapportens indhold, underskrives en entreprisekontrakt, hvorefter arbejdet igangsættes.

Hovedentreprise

Ved en hovedentreprise står entreprenøren for ansvaret med hele bygge delen.

Totalentreprise

Ved en total entreprise står entreprenøren for alt, dvs. byggedelen + godkendelser og projektmaterialer.

Fagentreprise

Ved en fagentreprise står du for hele styringen af byggeprojektet, og du er selv ansvarlig for at koordinere de forskellige fagmænd.

Entreprise

Kun én kontaktperson igennem hele byggeprojektet

Vi tilbyder vores kunder forskellige former for Entreprise sager, hvor vi som byggeleder er den eneste kontaktperson for hele byggeriet, som er din garanti for at byggeprojektet opstartes, udføres og afsluttes grundigt og professionelt. 

Derfor sørger vi løbende for at der bliver udført en streng kvalitetskontrol, at ingeniør og arkitekter er ajour med deres tegninger og statiske beregninger, at materialer bliver leveret til tiden, at byggepladsen er ordentlig, at de forskellige underentreprenører udfører og afslutter deres arbejde til tiden, at koordinering følger tidsplanen og at kunden trygt følges igennem hele byggeprocessen.

Så hvis du har brug for hjælp til entreprise i Nordsjælland eller København, så kontakt os herunder. 

Adamson Byg & Kloakservice ApS

Tidligere opgaver

Alt inden for entreprise

Vi kan hjælpe jer med

Som bygge- og entreprenør virksomhed med speciale i entreprisesager, har vi oparbejdet en helt særskilt ekspertise for følgende renoveringer.

Hus renovering

Teksten kommer snart.

Lejligheds renovering

Teksten kommer snart.

Ombygning af bolig

Teksten kommer snart.

Tilbygning til bolig

Teksten kommer snart.

Loftareal til beboelse

Teksten kommer snart.

Håndværker.dk
5 ud af 5 stjerner
Jeg bestilte Adamson Byg & Kloakservice ApS til at levere og montere nye Velfac døre og vinduer i vores hus. Kvaliteten af deres arbejde er helt i top, og de er meget behagelige at have gående. Resultat: indeklimaet er forbedret væsentlig og energiforbruget er faldet. De største anbefalinger til Adamson!
Vi fik lavet kloak service og kunne ikke være mere tilfreds. Vi blev også rådgivet omkring vores byggeprojekt og det har gjort det både overskueligt og økonomisk ansvarligt for os. Hurtig respons på vores henvendelse og alt i alt behagelig kommunikation. Cihan var både professional og imødekommende og vi kommer 100% til at bruge Adamson byg til kommende projekter.
Bestilte Adamson Byg til at udskifte taget på min carport. Bestillingen forløb ganske nemt og Adamson Byg var hurtige til at besvare mine henvendelser. Framragende arbejde af en yderst sympatisk og omhyggelig tømrer. Arbejdet udført til tiden og tømreren ryddede fint op efter sig, så det kun var det nye tag, der afslørede han havde været forbi. Vil helt sikkert benytte dem igen.
Trustpilot
4,7 ud af 5 stjerner
Adamson Byg har netop færdiggjort vores nye terrasse – og vi er meget glade for både terrassen og vores valg af tømrer. Arbejdet er flot udført og baseret på en konstant og konstruktiv dialog. Kommunikationen har været helt i top både i forhold til aftaler og udfordringer. Vi vil helt klart bruge Adamson Byg en anden gang.
Jeg kan klart anbefale Adamson byg, der har været utrolig imødekommende og fleksible. Kvaliteten af deres arbejde er god og priserne er rimelige. Særligt Cihan er lydhør og er vender pligtopfyldende tilbage ved spørgsmål – et særsyn blandt travle håndværkere. Jeg bruger nu Adamson byg til min anden opgave.
Adamson Byg har lavet et fantastisk stykke arbejde ved udskiftning af karm og dør efter indbrud. Cihan er meget dygtig, arbejdsom og en dejlig, glad håndværker at have gående. Og så er han altid hurtig til at svare på mail, når man skriver til ham. Meget tilfreds:-)
Google
5 ud af 5 stjerner
En helt igennem god oplevelse med Adamson Byg. Der er kun ros herfra. God kommunikation hele vejen igennem, retfærdige priser og utrolig venlig. De får helt klart muligheden for at køre mine fremtidige projekter!
Arbejdet er udført super flot. Alle aftaler er overholdt og der har været en god kommunikation igennem hele forløbet. Vi kan helt klart anbefale denne virksomhed.
Adamson monterede nyt køkken med ø samt nyt gulv på omkring 100 kvm min lejlighed. Jeg er meget tilfreds med deres arbejde og vil bestemt bruge igen.

Entreprise

Vi giver tryghed, sikkerhed og garanti

I alle byggeprojekter er der en række love og regler, som skal overholdes, hvis man skal have sikkerhed for, at produktgarantien holder, og at forsikringen dækker.

Adamson Byg & Kloakservice ApS undervurderer aldrig det faglige og praktiske niveau af håndværket, og vores overordentlige sans for præcision og detaljer skaber tryghed og sikkerhed for kunden, som har valgt os til at udføre dennes ønskede projekt.

Udover dette tilbyder vi også alle vores private kunder Byg Garanti for byggesager og Kloak Garanti for anlægssager, for altid at sikre at de er dækket all-round.

Byg Garanti hjælper private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med en byggevirksomhed i DI Dansk Byggeri. Ordningen dækker pr. den 1. juli 2017 med op til 150.000 kr. inkl. moms* pr. byggesag.

Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til tre år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler. Kun virksomheder der er medlem af DI Dansk Byggeri, er dækket af Byg Garanti. For mere herom, klik her.

Kloak Garanti hjælper private forbrugere med en dækning på til 50.000 kr. for mangelfuldt kloakarbejde, uanset byggeriets størrelse. Ordningen gælder kun for de forbrugere som har indgået en aftale med en aut. kloakmestervirksomhed, som er medlem af Garantiordningen ved Danske Kloakmestre. For mere herom, klik her.

Adamson Byg & Kloakservice ApS

Tidligere opgaver

Komp.32Komp.19
Komp.36Komp.25
Komp.34Komp.11
Komp.30Komp.18
1. sal - venstre før billedeDesign uden navn (16)
Komp.29Komp.8

Entreprise

Miljø & klima

Med bæredygtighed i vores DNA
Adamson Byg & Kloakservice ApS er en grøn virksomhed, som vægter klima og miljøhensyn højt, og bæredygtighed er en væsentlig del af vores DNA. Derfor leverer og bearbejder Adamson Byg hovedsageligt tømmer som er bæredygtigt og som er FSC- (Forest Stewardship Council) og/eller PFEC (Programme for the Endorsement of Forest Certification)-certificerede. Se nedenfor hvordan du som kunde bidrager til klimaet ved at lade Adamson Byg stå for jeres byggeprojekt.

Bæredygtighed i vores arbejde
Vores store bevidsthed om bæredygtighed kommer til udtryk i vores arbejde med eksisterende og nye byggeprojekter. Her sikrer vi, at..

 • .. der bliver anvendt bæredygtige materialer med FSC- og PFEC-certificering til produktion af givne projekter
 • .. materialerne er dansk/EU-produceret
 • .. vinduer og døre lever op til de seneste energikrav
 • .. affald i byggeprojekter sorteres og bortskaffes i overensstemmelse med sorteringskravene
 • .. vi holder os løbende opdaterede om grønne initiativer indenfor byggebranchen.

Rådgivning & vejledning

Rådgivning om bæredygtighed

Vejledning og rådgivning om bæredygtighed
Vi rådgiver og vejleder vores kunder om bæredygtige løsninger i byggeprojekter, da alle byggeprojekter kan være med til at sikre bæredygtighed indenfor byggebranchen.

Og det skal ligeledes bemærkes, at prisen på certificeret træ som udgangspunkt ikke er dyrere end andre kvalitets træprodukter, med undtagelse af nogle eksotiske træsorter fra lande udenfor EU.

Ved køb af FSC- og PEFC-mærkede produkter er I med til:

 • At støtte mennesker, dyr og planteliv over hele kloden
 • At sikre at der ikke fældes mere træ end skovene producerer
 • At sikre at skovarbejdere verden over arbejder under gode vilkår, at de få leveret ordentligt sikkerhedsudstyr, at de bliver uddannet og at de modtager en fair løn
 • At sikre at lokalsamfundene omkring skovene har glæde af certificerede skove, da ordningerne giver tilskud til skoler og vandforsyninger
 • Derudover sikrer certificerede skove også levesteder for skovens planter og dyr – og bidrager derfor til bedre biodiversitet
 • At støtte en bæredygtig drift at verdens skove
 • At støtte kampen mod illegal hugst, jf. også EU’s Tømmerregulativ
 • At sikre at skovene beskyttes til gavn for nuværende og fremtidige generationer.

Sammen sikrer vi et bedre klima for fremtidens generationer igennem byggeriet.

Kontakt os

Mangler du en entreprenør i Nordsjælland eller Kbh?

Adamson Byg & Kloakservice ApS star altid klar til at rykke ud på nye og spændene opgaver. Derfor er du meget velkommen til kontakte os på skrift eller telefonisk, hvis du har brug for entreprise i Nordsjælland eller København, så vi kan aftale et møde hvor vi afgiver et gratis og uforpligtende tilbud.

Vores arbejdsområder dækker hovedsageligt Nordsjælland og København, men afhængig af opgavens art og omfang, arbejder vi også i de øvrige dele af landet.

Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer.