Adamson Byg & Kloakservice ApS

Tømrer i Hornbæk

4.9/5

4,9 stjerner fordelt på +100 anmeldelser

Tømrerservice

Tømrer i Hornbæk og omegn

Drømmer I om at få lagt et nyt smukt gulv eller trænger taget til en udskiftning? Måske har I planer om at renovere hele jeres bolig og har brug for en fagligt stærk samarbejdspartner, der kan tage sig af opgaven.

Uanset jeres behov for tømrerarbejde i Hornbæk eller omegn, så kan vi hos Adamson Byg & Kloakservice ApS hjælpe jer til det resultat, I ønsker.

Har du brug for en tømrer i Hornbæk? Vi tilbyder tømrerservice i Hornbæk inden for alle tømrerfagets arbejdsområder. Uanset omfanget af jeres opgave går vi til den med en professionalitet og dedikation, som giver jer en god og tryg oplevelse.

Samtidig gør vores uddannelse og mange års erfaring os til en pålidelig tømrer i Hornbæk, der altid leverer et resultat af højeste kvalitet.

Kontakt os

Få et gratis tilbud

Adamson Byg & Kloakservice ApS svarer altid på henvendelser indenfor 24 timer, og vi ser frem til at høre fra jer.

Adamson Byg & Kloakservice ApS

Tidligere opgaver

Alt inden for tømrerfaget

Vi kan hjælpe jer med

Hos Adamson Byg & Kloakservice ApS kan vi hjælpe jer med et væld af forskellige tømrerservices.

Gulv

Adamson Byg & Kloakservice ApS er et kompetent tømrerfirma med rig erfaring indenfor gulvlægning.

Køkkener

Et køkken er ikke bare et køkken. Et køkken er hjemmets samlingspunkt og hjemmets absolut mest anvendte rum.

Døre & vinduer

Vi er en tømrervirksomhed, som har specialiseret sig i montering af indvendige og udvendige døre, vinduer og ovenlysvinduer.

Vægge og lofter

Adamson Byg & Kloakservice ApS tilbyder og producerer alle ønskelige byggeprojekter indenfor vægge og lofter i gips, samt akustik-lofter.

Facadebeklædninger

Adamson Byg & Kloakservice ApS er tømrerfirmaet at kontakte, hvis I ønsker en renovering af jeres facadebeklædning eller hvis I ønsker at få monteret en ny facade.

Tag

Vi er et tømrerfirma med højeste ekspertise i taglægning. Vi foretager både tagrenovering og nybyg af en række forskellige tage.

Om- og tilbygning

Adamson Byg & Kloakservice ApS er et tømrerfirma, som har en vidtgående og stærk ekspertise i om- og tilbygninger.

Terrasser og rækværk

Vi er et tømrerfirma med meget stærke faglige og praktiske kompetencer indenfor konstruktioner af træterrasser.

Udendørs overdækninger

Vi har erfaring og den rette ekspertise til at bygge mange typer af udendørs overdækninger, herunder udestuer, annekser og meget mere.

Skræddersyede projekter

Tømrerfaget spændt vidt og mange ting kan bygges ud af træ. Med gåpåmod og kreativitet er det kun fantasien der sætter grænser.

Håndværker.dk
5 ud af 5 stjerner
Jeg bestilte Adamson Byg & Kloakservice ApS til at levere og montere nye Velfac døre og vinduer i vores hus. Kvaliteten af deres arbejde er helt i top, og de er meget behagelige at have gående. Resultat: indeklimaet er forbedret væsentlig og energiforbruget er faldet. De største anbefalinger til Adamson!
Vi fik lavet kloak service og kunne ikke være mere tilfreds. Vi blev også rådgivet omkring vores byggeprojekt og det har gjort det både overskueligt og økonomisk ansvarligt for os. Hurtig respons på vores henvendelse og alt i alt behagelig kommunikation. Cihan var både professional og imødekommende og vi kommer 100% til at bruge Adamson byg til kommende projekter.
Bestilte Adamson Byg til at udskifte taget på min carport. Bestillingen forløb ganske nemt og Adamson Byg var hurtige til at besvare mine henvendelser. Framragende arbejde af en yderst sympatisk og omhyggelig tømrer. Arbejdet udført til tiden og tømreren ryddede fint op efter sig, så det kun var det nye tag, der afslørede han havde været forbi. Vil helt sikkert benytte dem igen.
Trustpilot
4,7 ud af 5 stjerner
Adamson Byg har netop færdiggjort vores nye terrasse – og vi er meget glade for både terrassen og vores valg af tømrer. Arbejdet er flot udført og baseret på en konstant og konstruktiv dialog. Kommunikationen har været helt i top både i forhold til aftaler og udfordringer. Vi vil helt klart bruge Adamson Byg en anden gang.
Jeg kan klart anbefale Adamson byg, der har været utrolig imødekommende og fleksible. Kvaliteten af deres arbejde er god og priserne er rimelige. Særligt Cihan er lydhør og er vender pligtopfyldende tilbage ved spørgsmål – et særsyn blandt travle håndværkere. Jeg bruger nu Adamson byg til min anden opgave.
Adamson Byg har lavet et fantastisk stykke arbejde ved udskiftning af karm og dør efter indbrud. Cihan er meget dygtig, arbejdsom og en dejlig, glad håndværker at have gående. Og så er han altid hurtig til at svare på mail, når man skriver til ham. Meget tilfreds:-)
Google
5 ud af 5 stjerner
En helt igennem god oplevelse med Adamson Byg. Der er kun ros herfra. God kommunikation hele vejen igennem, retfærdige priser og utrolig venlig. De får helt klart muligheden for at køre mine fremtidige projekter!
Arbejdet er udført super flot. Alle aftaler er overholdt og der har været en god kommunikation igennem hele forløbet. Vi kan helt klart anbefale denne virksomhed.
Adamson monterede nyt køkken med ø samt nyt gulv på omkring 100 kvm min lejlighed. Jeg er meget tilfreds med deres arbejde og vil bestemt bruge igen.

Lokal tømrer

Lokal tømrer i Hornbæk

Adamson Byg og Kloakservice ApS tilbyder kvalitetsbevidst tømrerarbejde i Hornbæk. Hos Adamson Byg & Kloakservice ApS overholder vi aftaler, og vi tager hverken vores egen eller kunders tid for givet. Derfor gør vi altid vores bedste for, at alt er klar, inden vi mødes.

Vi forbereder os grundigt, og vi kommer først med et bud på opgaven, når vi har et overblik over, hvilke materialer, der skal anvendes, hvor stor opgaven er, og hvor mange tømrere, der er brug for.

Hvad enten du har brug for en tømrer i Hornbæk til at reparere et tag, lægge nyt gulv, renovere dit køkken eller noget helt fjerde, så er Adamson Byg & Kloakservice ApS den rette tømrer i Hornbæk, for dig.

Vi samarbejder med privatkunder såvel som erhvervskunder, og vi kan f.eks. også varetage murerarbejde for privat- og erhvervskunder, som tømrer i Hornbæk. Det betyder, at vores tømrerfirma kan hjælpe en lang række kunder med meget forskelligt tømrerarbejde samt renoverings- og murerarbejde.

Adamson Byg & Kloakservice ApS

Før efter billeder

Komp.32Komp.19
Komp.36Komp.25
Komp.34Komp.11
Komp.30Komp.18
1. sal - venstre før billedeDesign uden navn (16)
Komp.29Komp.8

Lokalt håndværk

Hvorfor vælge en lokal tømrer i Hornbæk?

Da vores tømrerfirma ligger tæt på Hornbæk i det nordøstlige Sjælland, kan vi hurtigt komme forbi din adresse og se på det tømrerarbejde, som du gerne vil have os til at klare. Vi aftaler tid og sted med dig på forhånd, sådan at vores tid ude på din adresse er så effektiv som muligt.

Du skal vælge en lokal tømrer i Hornbæk, der har firmaadresse tæt på Hornbæk, da vi kender lokalområdet. Vi er også opdaterede på gældende regler for nybyggeri og renovering. Dette sikrer, at du trygt kan lade os klare tømrer-, murer- eller kloakarbejdet for dig. Vi sørger for, at alt bliver gjort korrekt og med fokus på kvalitet.

En anden fordel ved at vælge en lokal tømrer i Hornbæk er, at vi kender flere andre håndværkerfirmaer i både Helsinge Kommune og Helsingør Kommune. Dette giver os fleksible muligheder i en større entreprise i forhold til andre faggrupper.

Du behøver ikke bekymre dig om, hvilke kommunale regler der gælder for dig, hvis du lader os stå for papirarbejdet. Hvis du vælger, at vi skal være totalentreprise, så sørger vi nemlig for at lave og indsende eventuelle ansøgninger.

Så går vi først i gang med selve arbejdets udførelse, når godkendelserne er på plads. Mange tømreropgaver kræver dog ikke tilladelse fra kommunen, men hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal have tilladelse til et specifikt projekt, kan vi hjælpe dig med at afklare det, som din lokale tømrer i Hornbæk.

den bedste vej frem

Kommunikation leder til kvalitet

Vores erfaringer som tømrer i Hornbæk fortæller os, at kommunikation med kunden er den bedste vej frem. Vi tror på, at dialog er det bedste værktøj til at opnå tilfredsstillende resultater.

Derfor leverer vi altid grundig rådgivning vedrørende det byggetekniske, materialevalget og solide løsninger, inden vi opstarter en opgave. Vi går op i, at I føler dig informeret under hele forløbet og at I får kommunikeret jeres ønsker, sådan slutresultatet bliver nøjagtigt, som I gerne vil have det.

Giver tryghed & sikkerhed

Certificeret klimahåndværker i Hornbæk

Hos Adamson Byg & Kloakservice ApS, som din tømrer i Hornbæk vægter vi klima og miljøhensyn højt – derfor er vi blevet certificerede klimahåndværkere. Det betyder, at når vi udfører en opgave, så bliver det gjort med omtanke for bæredygtighed og miljøet. For at gøre dette leverer og bearbejder vi hovedsageligt tømmer, der er FSC og/eller PFEC certificeret.

Disse certificeringer sørger for, at tømmeret kommer fra bæredygtig skovrydning, hvor skovarbejdernes, dyrenes, lokalsamfundenes og skovenes velvære er sikret. Vores arbejdsgange kommer til udtryk i jeres byggeprojekt. I vil få:

Kvalitet og garanti

Garanteret godt tømrerarbejde i Hornbæk

Som medlem af Dansk Industri er vi, din lokale tømrer i Hornbæk, omfattet af deres Byg Garanti-forsikring. Det vil sige, at du som kunde hos os også er dækket. Det er vigtigt for os at være omfattet af Byg Garanti, da det giver en tryghed for vores kunder.

Men det vigtigste for os i forhold til medlemskabet af Dansk Industri er, at vi lever op til strenge krav om god kvalitet. Den høje kvalitet er i højsædet hos os, og det er den gode dialog med vores kunder også.

På grund af disse ting er du sikker på at få godt tømrerarbejde, når du vælger Adamson Byg & Kloakservice ApS til tømreropgaver i Hornbæk og omegn. Med vores store fokus på præcision, godt håndværk, kvalitetsmaterialer og veludført tømrerarbejde, har vi de bedste forudsætninger for at få tilfredse kunder.

Det kan dog ikke undgås, at der sker uforudsete ting. Så hvis der skulle være tømrerarbejde, som ikke lever op til dine forventninger, kan du være tryg ved at vide, at der er garanti på vores tømrerarbejde. Synlige fejl og mangler er dækket i op til tre år, og skjulte fejl og mangler er dækket i op til ti år. Dækningsbeløbet per byggesag er op til 150.000 kroner (inklusive moms).

At vi har disse garantier, er ikke noget, som vi tænker over i vores daglige arbejde, da vi altid gør os umage med alle opgaver, som tømrer i Hornbæk.

Mange års erfaring

Tømrer i Hornbæk med 17 års erfaring

Selvom datoen for firmaets start er relativt ny, siger det ikke noget om, hvor mange års erfaring vi har. Vi har nemlig meget mere erfaring end siden firmaets start i 2021.

Hos Adamson Byg & Kloakservice ApS har vi 17 års erfaring, og vi har arbejdet med alt fra at lægge gulve og reparere tage til at opbygge træterrasser og renovere køkkener.

Hos Adamson Byg & Kloakservice ApS arbejder vi også på store bygge- og renoveringsprojekter. Det kan f.eks. være om- og tilbygninger samt renovering af en hel etage inklusive gulve, vægge og lofter.

Du kan se før og efter-billeder her på siden ved at flytte dobbeltpilen til siderne. Se et udvalg af alle vores gode anmeldelser på siden med referencer.

Kontakt os

Mangler du en tømrer i Hornbæk?

Adamson Byg & Kloakservice ApS star altid klar til at rykke ud på nye og spændende opgaver i Horbæk, Dronningmølle og omegn. Derfor er du meget velkommen til kontakte os på skrift eller telefonisk, hvis du har brug for en tømrer i Hornbæk, så vi kan aftale et møde hvor vi afgiver et gratis og uforpligtende tilbud.

Vores arbejdsområder dækker hovedsageligt Nordsjælland og København, men afhængig af opgavens art og omfang, arbejder vi også i de øvrige dele af landet.

Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer.