Adamson Byg & Kloakservice ApS

Tømrer i Hillerød

4.9/5

4,9 stjerner fordelt på +100 anmeldelser

Tømrerservice

Tømrer i Hillerød og omegn

Drømmer I om at få lagt et nyt smukt gulv eller trænger taget til en udskiftning? Måske har I planer om at renovere hele jeres bolig og har brug for en fagligt stærk samarbejdspartner, der kan tage sig af opgaven.

Uanset jeres behov for tømrerarbejde kan vi hos Adamson Byg & Kloakservice ApS hjælpe jer til det resultat, I ønsker.

Har du brug for en tømrer i Hillerød? Vi tilbyder tømrerservice i Hillerød inden for alle tømrerfagets arbejdsområder. Uanset omfanget af jeres opgave går vi til den med en professionalitet og dedikation, som giver jer en god og tryg oplevelse.

Samtidig gør vores uddannelse og rige erfaring inden for tømrerfagets forskellige opgaver, at vi altid leverer et resultat af højeste kvalitet.

Kontakt os

Få et gratis tilbud

Adamson Byg & Kloakservice ApS svarer altid på henvendelser indenfor 24 timer, og vi ser frem til at høre fra jer.

Adamson Byg & Kloakservice ApS

Tidligere opgaver

Alt inden for tømrerfaget

Vi kan hjælpe jer med

Hos Adamson Byg & Kloakservice ApS kan vi hjælpe jer med et væld af forskellige tømrerservices.

Gulv

Adamson Byg & Kloakservice ApS er et kompetent tømrerfirma med rig erfaring indenfor gulvlægning.

Køkkener

Et køkken er ikke bare et køkken. Et køkken er hjemmets samlingspunkt og hjemmets absolut mest anvendte rum.

Døre & vinduer

Vi er en tømrervirksomhed, som har specialiseret sig i montering af indvendige og udvendige døre, vinduer og ovenlysvinduer.

Vægge og lofter

Adamson Byg & Kloakservice ApS tilbyder og producerer alle ønskelige byggeprojekter indenfor vægge og lofter i gips, samt akustik-lofter.

Facadebeklædninger

Adamson Byg & Kloakservice ApS er tømrerfirmaet at kontakte, hvis I ønsker en renovering af jeres facadebeklædning eller hvis I ønsker at få monteret en ny facade.

Tag

Vi er et tømrerfirma med højeste ekspertise i taglægning. Vi foretager både tagrenovering og nybyg af en række forskellige tage.

Om- og tilbygning

Adamson Byg & Kloakservice ApS er et tømrerfirma, som har en vidtgående og stærk ekspertise i om- og tilbygninger.

Terrasser og rækværk

Vi er et tømrerfirma med meget stærke faglige og praktiske kompetencer indenfor konstruktioner af træterrasser.

Udendørs overdækninger

Vi har erfaring og den rette ekspertise til at bygge mange typer af udendørs overdækninger, herunder udestuer, annekser og meget mere.

Skræddersyede projekter

Tømrerfaget spændt vidt og mange ting kan bygges ud af træ. Med gåpåmod og kreativitet er det kun fantasien der sætter grænser.

Håndværker.dk
5 ud af 5 stjerner
Jeg bestilte Adamson Byg & Kloakservice ApS til at levere og montere nye Velfac døre og vinduer i vores hus. Kvaliteten af deres arbejde er helt i top, og de er meget behagelige at have gående. Resultat: indeklimaet er forbedret væsentlig og energiforbruget er faldet. De største anbefalinger til Adamson!
Vi fik lavet kloak service og kunne ikke være mere tilfreds. Vi blev også rådgivet omkring vores byggeprojekt og det har gjort det både overskueligt og økonomisk ansvarligt for os. Hurtig respons på vores henvendelse og alt i alt behagelig kommunikation. Cihan var både professional og imødekommende og vi kommer 100% til at bruge Adamson byg til kommende projekter.
Bestilte Adamson Byg til at udskifte taget på min carport. Bestillingen forløb ganske nemt og Adamson Byg var hurtige til at besvare mine henvendelser. Framragende arbejde af en yderst sympatisk og omhyggelig tømrer. Arbejdet udført til tiden og tømreren ryddede fint op efter sig, så det kun var det nye tag, der afslørede han havde været forbi. Vil helt sikkert benytte dem igen.
Trustpilot
4,7 ud af 5 stjerner
Adamson Byg har netop færdiggjort vores nye terrasse – og vi er meget glade for både terrassen og vores valg af tømrer. Arbejdet er flot udført og baseret på en konstant og konstruktiv dialog. Kommunikationen har været helt i top både i forhold til aftaler og udfordringer. Vi vil helt klart bruge Adamson Byg en anden gang.
Jeg kan klart anbefale Adamson byg, der har været utrolig imødekommende og fleksible. Kvaliteten af deres arbejde er god og priserne er rimelige. Særligt Cihan er lydhør og er vender pligtopfyldende tilbage ved spørgsmål – et særsyn blandt travle håndværkere. Jeg bruger nu Adamson byg til min anden opgave.
Adamson Byg har lavet et fantastisk stykke arbejde ved udskiftning af karm og dør efter indbrud. Cihan er meget dygtig, arbejdsom og en dejlig, glad håndværker at have gående. Og så er han altid hurtig til at svare på mail, når man skriver til ham. Meget tilfreds:-)
Google
5 ud af 5 stjerner
En helt igennem god oplevelse med Adamson Byg. Der er kun ros herfra. God kommunikation hele vejen igennem, retfærdige priser og utrolig venlig. De får helt klart muligheden for at køre mine fremtidige projekter!
Arbejdet er udført super flot. Alle aftaler er overholdt og der har været en god kommunikation igennem hele forløbet. Vi kan helt klart anbefale denne virksomhed.
Adamson monterede nyt køkken med ø samt nyt gulv på omkring 100 kvm min lejlighed. Jeg er meget tilfreds med deres arbejde og vil bestemt bruge igen.

den bedste vej frem

Kommunikation leder til kvalitet

Vores erfaringer fortæller os, at kommunikation med kunden er den bedste vej frem. Vi tror på, at dialog er det bedste værktøj til at opnå tilfredsstillende resultater.
 
Derfor leverer vi, som tømrer i Hillerød, Fredensborg og omegn altid grundig rådgivning vedrørende det byggetekniske, materialevalget og solide løsninger, inden vi opstarter en opgave. Vi går op i, at I føler dig informeret under hele forløbet og at I får kommunikeret jeres ønsker, sådan slutresultatet bliver nøjagtigt, som I gerne vil have det.

Adamson Byg & Kloakservice ApS

Før efter billeder

Komp.32Komp.19
Komp.36Komp.25
Komp.34Komp.11

Giver tryghed & sikkerhed

Certificeret klimahåndværker

Hos Adamson Byg & Kloakservice ApS vægter vi klima og miljøhensyn højt – derfor er vi blevet certificerede klimahåndværkere. Det betyder, at når vi som tømrer i Hillerød udfører en opgave, så bliver det gjort med omtanke for bæredygtighed og miljøet. For at gøre dette leverer og bearbejder vi hovedsageligt tømmer, der er FSC og/eller PFEC certificeret.

Disse certificeringer sørger for, at tømmeret kommer fra bæredygtig skovrydning, hvor skovarbejdernes, dyrenes, lokalsamfundenes og skovenes velvære er sikret. Vores arbejdsgange kommer til udtryk i jeres byggeprojekt. I vil få:
 

Kontakt os

Mangler du en tømrer i Hillerød?

Vi står klar som din tømrer i Hillerød, hos Adamson Byg & Kloakservice ApS. Vi er altid klar til at rykke ud til nyt og spændende tømrerarbejde i Hillerød. Derfor er du meget velkommen til kontakte os på skrift eller telefonisk, hvis du står og mangler en tømrer i Hillerød, så vi kan aftale et møde, hvor vi afgiver et gratis og uforpligtende tilbud.
 
Som tømrerfirma i Hillerød dækker vores arbejdsområder hovedsageligt Nordsjælland og København, men afhængig af opgavens art og omfang, arbejder vi også i de øvrige dele af landet.
 

Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer.