Adamson Byg & Kloakservice ApS

Tømrer i Gladsaxe

4.9/5

4,9 stjerner fordelt på +100 anmeldelser

Tømrerservice

Lokal tømrer i Gladsaxe

Hos Adamson Byg og Kloakservice ApS er vi med dig hele vejen – fra projektet igangsættes, til projektet afsluttes og inspiceres. Så hvis du har brug for en tømrer i Gladsaxe, som tager hånd om dig som kunde, såvel som dit projekt, skal du vælge at samarbejde med os.

Da vi har base i Nordsjælland, vil vi hurtigt kunne stille op på din adresse og komme i gang med bygge- eller renoveringsarbejdet.

Som tømrer i Gladsaxe, samarbejder vi med både privatkunder og erhvervskunder, og vi kan enten fungere som totalentreprise, hovedentreprise eller fagentreprise. På den måde bestemmer du selv, hvor meget du er involveret i bygge- eller renoveringsarbejdet.

Vi tager os gerne af det hele for dig, men du kan også selv stå for at hyre øvrige fagentrepriser ind til at løse en større opgave.

Selvom vi er et mindre tømrerfirma i Gladsaxe, fungerer vi både som tømrer, murer og kloakmester. Vi er autoriseret kloakmester, så du kan sagtens tage fat i os, hvis du har et større bygge- eller renoveringsprojekt, som kræver alle disse tre fagområder eller mere.

Kontakt os

Få et gratis tilbud

Adamson Byg & Kloakservice ApS svarer altid på henvendelser indenfor 24 timer, og vi ser frem til at høre fra jer.

Adamson Byg & Kloakservice ApS

Tidligere opgaver

Alt inden for tømrerfaget

Vi kan hjælpe jer med

Hos Adamson Byg & Kloakservice ApS kan vi hjælpe jer med et væld af forskellige tømrerservices.

Gulv

Adamson Byg & Kloakservice ApS er et kompetent tømrerfirma med rig erfaring indenfor gulvlægning.

Køkkener

Et køkken er ikke bare et køkken. Et køkken er hjemmets samlingspunkt og hjemmets absolut mest anvendte rum.

Døre & vinduer

Vi er en tømrervirksomhed, som har specialiseret sig i montering af indvendige og udvendige døre, vinduer og ovenlysvinduer.

Vægge og lofter

Adamson Byg & Kloakservice ApS tilbyder og producerer alle ønskelige byggeprojekter indenfor vægge og lofter i gips, samt akustik-lofter.

Facadebeklædninger

Adamson Byg & Kloakservice ApS er tømrerfirmaet at kontakte, hvis I ønsker en renovering af jeres facadebeklædning eller hvis I ønsker at få monteret en ny facade.

Tag

Vi er et tømrerfirma med højeste ekspertise i taglægning. Vi foretager både tagrenovering og nybyg af en række forskellige tage.

Om- og tilbygning

Adamson Byg & Kloakservice ApS er et tømrerfirma, som har en vidtgående og stærk ekspertise i om- og tilbygninger.

Terrasser og rækværk

Vi er et tømrerfirma med meget stærke faglige og praktiske kompetencer indenfor konstruktioner af træterrasser.

Udendørs overdækninger

Vi har erfaring og den rette ekspertise til at bygge mange typer af udendørs overdækninger, herunder udestuer, annekser og meget mere.

Skræddersyede projekter

Tømrerfaget spændt vidt og mange ting kan bygges ud af træ. Med gåpåmod og kreativitet er det kun fantasien der sætter grænser.

Håndværker.dk
5 ud af 5 stjerner
Jeg bestilte Adamson Byg & Kloakservice ApS til at levere og montere nye Velfac døre og vinduer i vores hus. Kvaliteten af deres arbejde er helt i top, og de er meget behagelige at have gående. Resultat: indeklimaet er forbedret væsentlig og energiforbruget er faldet. De største anbefalinger til Adamson!
Vi fik lavet kloak service og kunne ikke være mere tilfreds. Vi blev også rådgivet omkring vores byggeprojekt og det har gjort det både overskueligt og økonomisk ansvarligt for os. Hurtig respons på vores henvendelse og alt i alt behagelig kommunikation. Cihan var både professional og imødekommende og vi kommer 100% til at bruge Adamson byg til kommende projekter.
Bestilte Adamson Byg til at udskifte taget på min carport. Bestillingen forløb ganske nemt og Adamson Byg var hurtige til at besvare mine henvendelser. Framragende arbejde af en yderst sympatisk og omhyggelig tømrer. Arbejdet udført til tiden og tømreren ryddede fint op efter sig, så det kun var det nye tag, der afslørede han havde været forbi. Vil helt sikkert benytte dem igen.
Trustpilot
4,7 ud af 5 stjerner
Adamson Byg har netop færdiggjort vores nye terrasse – og vi er meget glade for både terrassen og vores valg af tømrer. Arbejdet er flot udført og baseret på en konstant og konstruktiv dialog. Kommunikationen har været helt i top både i forhold til aftaler og udfordringer. Vi vil helt klart bruge Adamson Byg en anden gang.
Jeg kan klart anbefale Adamson byg, der har været utrolig imødekommende og fleksible. Kvaliteten af deres arbejde er god og priserne er rimelige. Særligt Cihan er lydhør og er vender pligtopfyldende tilbage ved spørgsmål – et særsyn blandt travle håndværkere. Jeg bruger nu Adamson byg til min anden opgave.
Adamson Byg har lavet et fantastisk stykke arbejde ved udskiftning af karm og dør efter indbrud. Cihan er meget dygtig, arbejdsom og en dejlig, glad håndværker at have gående. Og så er han altid hurtig til at svare på mail, når man skriver til ham. Meget tilfreds:-)
Google
5 ud af 5 stjerner
En helt igennem god oplevelse med Adamson Byg. Der er kun ros herfra. God kommunikation hele vejen igennem, retfærdige priser og utrolig venlig. De får helt klart muligheden for at køre mine fremtidige projekter!
Arbejdet er udført super flot. Alle aftaler er overholdt og der har været en god kommunikation igennem hele forløbet. Vi kan helt klart anbefale denne virksomhed.
Adamson monterede nyt køkken med ø samt nyt gulv på omkring 100 kvm min lejlighed. Jeg er meget tilfreds med deres arbejde og vil bestemt bruge igen.

Lokal tømrer i Gladsaxe

Professionel tømrer i Gladsaxe, med fokus på den gode dialog

Med venlig og professionel kommunikation kommer man længst. Vi tror på, at venlig, konstruktiv og løbende dialog med kunden, er den bedste metode til at sikre, at arbejdet bliver udført efter kundens ønsker, og at al planlægning og forberedelse sker på det bedste grundlag.

Som din lokale tømrer i Gladsaxe, gør vi os umage med at efterkomme alle kundens instrukser, og vi lytter til ønsker og kommer gerne med råd og vejledning. Det er f.eks., hvis du er i tvivl om, hvilket trægulv, der passer bedst i en nyrenoveret stue, eller hvilke fliser, der bedst understreger dit badeværelses hyggelige og indbydende indretning.

Når vi har en løbende og konstruktiv, samt venlig dialog, med kunden undervejs i hele forløbet, er der mulighed for, at vi kan justere på ting i processen hen ad vejen. Det kan være, at kunden finder ud af, at det er bedre at bruge et andet materiale, eller at det vil se bedre ud, hvis gulvbrædderne lægges på den anden led.

Vi gør vores bedste for at vejlede og rådgive, inden projektet sættes i gang, og selvom vi har forslag til, hvordan en opgave kan løses, er vi åbne over for alternative løsninger og idéer fra kunden. Da vi har 17 års erfaring inden for tømrerfaget, har vi helt styr på vores håndværk. Og når vi kommer med forslag, er det udelukkende baseret på, hvad vi vurderer, der vil være bedst for dig og selve projektet.

Det er vigtigt for os, at arbejdet bliver udført korrekt og til tiden, men at det også er i orden og ser flot ud, når det er færdigt. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde i Gladsaxe.

Adamson Byg & Kloakservice ApS

Før efter billeder

Komp.32Komp.19
Komp.36Komp.25
Komp.34Komp.11
Komp.30Komp.18
1. sal - venstre før billedeDesign uden navn (16)
Komp.29Komp.8

Professionel tømrer

Certificeret klimahåndværker i Gladsaxe

Hos Adamson Byg & Kloakservice ApS prioriterer vi klima og miljø højt, hvilket har gjort os til certificerede klimahåndværkere. Dette betyder, at vi udfører alle opgaver med fokus på bæredygtighed og miljøhensyn. Vi anvender primært tømmer, der er FSC- og/eller PEFC-certificeret.

Disse certificeringer garanterer, at tømmeret stammer fra bæredygtig skovdrift, hvor både skovarbejdernes, dyrenes, lokalsamfundenes og skovenes velvære bliver sikret. Vores miljøvenlige arbejdsgange vil afspejle sig i jeres byggeprojekt. I kan forvente:

Vores ydelser

Tømrerarbejde i Gladsaxe

For os er det vigtigste, at opgaven bliver løst, så kunden er tilfreds, og sådan at vi afleverer et færdigt resultat, vi kan være stolte af, som tømrer i Gladsaxe.

Derfor tager vi alle opgaver seriøst. Det gælder både større og mindre opgaver. Og det gælder også, uanset om vi løser en opgave for en privatperson, en anden virksomhed, en boligforening, en offentlig instans eller andre kunder.

Da vi samarbejder med både privat- og erhvervskunder, har vi bred erfaring med vidt forskellige opgaver inden for både tømrerarbejde, murerarbejde og kloakarbejde.

Vi har løst mange tømreropgaver i Gladsaxe, og vi kommer også gerne ud til opgaver udenfor Storkøbenhavn. Vi betjener ikke blot kunder i København og Søborg, men også i Nordsjælland.

Som sagt klarer vi både store og små opgaver, og vi gør det med et smil. Da vi f.eks. også kan lave kloakarbejde, er det en fordel for dig, hvis du skal have renoveret dit køkken, badeværelse eller bryggers.

Eksempler på tømreropgaver, som vi udfører i Gladsaxe:

Præcisionsarbejde

Vælg os hvis du vægter kvalitet og præcision højt

Du skal vælge vores tømrerfirma til opgaver i Gladsaxe, Gentofte eller andre byer i København eller Nordsjælland, hvis du også har stort fokus på kvalitet og præcision.

Hos Adamson Byg og Kloakservice ApS, er vi kvalitetsfokuserede, og vi bruger hellere et ekstra minut på at måle efter for en sikkerheds skyld, end at vi vil gå på kompromis med vores præcisionsarbejde.

Som tømrer i Gladsaxe, samler vi på glade kunder. Vi tror på, at man ikke kan få for mange tilfredse kunder. Derfor indsamler vi vurderinger fra kunder på både Trustpilot og Google. Alle tre steder har vi et højt gennemsnit, og vores kunder fremhæver ofte vores høje kvalitet, omhyggelighed, idérigdom, dygtighed og venlighed.

Vi har fokus på miljø og bæredygtighed, uanset hvilken type opgave vi vælger. Især hvis der er tale om store, komplekse opgaver med mange materialer, er det et fokuspunkt for os.

Kontakt os

Kontakt din tømrer i Gladsaxe

Ønsker du et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde i Gladsaxe?

Så kontakt Adamson Byg og Kloakservice ApS – vi tilbyder et uforpligtende tilbud på dit tømrerprojekt.

Derudover sparrer vi gerne om dit projekt og tilbyder råd og vejledning.