Adamson Byg & Kloakservice ApS

Fagentreprise

4.9/5

4,9 stjerner fordelt på +100 anmeldelser

Fagentreprise

Hvad er en fagentreprise

Ved en fagentreprise står du for hele styringen af byggeprojektet, og du er selv ansvarlig for at koordinere de forskellige fagmænd. Du har kontakten til de forskellige entreprenører, du beslutter hvad der skal laves og hvornår det skal laves, du skal indhente de nødvendige byggetilladelser hvis disse kræves for arbejdets udførelse, og du er bindeleddet mellem de forskellige fagmænd.

Eksempel på fagentreprise: Du ønsker renovering af jeres køkken, som skal flyttes til den modsatte ende af huset. Dette kræver inddragelse af flere fagmænd, og i dette eksempel står du her selv for kontakt med Aut. VVS fagmand, aut. El-installatør og Tømrer fagmand, og du er ansvarlig for koordinering af arbejdet med de forskellige faggrupper.

Kontakt os

Få et gratis tilbud

Adamson Byg & Kloakservice ApS svarer altid på henvendelser indenfor 24 timer, og vi ser frem til at høre fra jer.

  Håndværker.dk
  5 ud af 5 stjerner
  Trustpilot
  4,7 ud af 5 stjerner
  Google
  5 ud af 5 stjerner

  Kontakt os

  Få et uforpligtende tilbud

  Adamson Byg & Kloakservice ApS star altid klar til at rykke ud på nye og spændene opgaver. Derfor er du meget velkommen til kontakte os på skrift eller telefonisk, så vi kan aftale et møde hvor vi afgiver et gratis og uforpligtende tilbud.

  Vores arbejdsområder dækker hovedsageligt Nordsjælland og København, men afhængig af opgavens art og omfang, arbejder vi også i de øvrige dele af landet.

  Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer.