Adamson Byg & Kloakservice ApS

Tømrer Gentofte

4.9/5

4,9 stjerner fordelt på +100 anmeldelser

Tømrerservice

Din lokale tømrer i Gentofte

Adamson Byg og Kloakservice ApS, er din lokale tømrer i Gentofte og omegn. Vi er det sikre valg, hvis du ønsker et pålideligt tømrerfirma med mange års erfaring, som kan sikre dig flotte resultater og god kommunikation gennem hele processen.

Vores team består af dygtige håndværkere, som alle har en passion for tømrerhåndværket og kvalitetsarbejde. Vi er desuden det rigtige valg, hvis du søger en certificeret klimahåndværker, som arbejder efter bæredygtige principper.

Kontakt os

Få et gratis tilbud

Adamson Byg & Kloakservice ApS svarer altid på henvendelser indenfor 24 timer, og vi ser frem til at høre fra jer.

  Adamson Byg & Kloakservice ApS

  Tidligere opgaver

  Alt inden for tømrerfaget

  Vi kan hjælpe jer med

  Hos Adamson Byg & Kloakservice ApS kan vi hjælpe jer med et væld af forskellige tømrerservices.

  Gulv

  Adamson Byg & Kloakservice ApS er et kompetent tømrerfirma med rig erfaring indenfor gulvlægning.

  Køkkener

  Et køkken er ikke bare et køkken. Et køkken er hjemmets samlingspunkt og hjemmets absolut mest anvendte rum.

  Døre & vinduer

  Vi er en tømrervirksomhed, som har specialiseret sig i montering af indvendige og udvendige døre, vinduer og ovenlysvinduer.

  Vægge og lofter

  Adamson Byg & Kloakservice ApS tilbyder og producerer alle ønskelige byggeprojekter indenfor vægge og lofter i gips, samt akustik-lofter.

  Facadebeklædninger

  Adamson Byg & Kloakservice ApS er tømrerfirmaet at kontakte, hvis I ønsker en renovering af jeres facadebeklædning eller hvis I ønsker at få monteret en ny facade.

  Tag

  Vi er et tømrerfirma med højeste ekspertise i taglægning. Vi foretager både tagrenovering og nybyg af en række forskellige tage.

  Om- og tilbygning

  Adamson Byg & Kloakservice ApS er et tømrerfirma, som har en vidtgående og stærk ekspertise i om- og tilbygninger.

  Terrasser og rækværk

  Vi er et tømrerfirma med meget stærke faglige og praktiske kompetencer indenfor konstruktioner af træterrasser.

  Udendørs overdækninger

  Vi har erfaring og den rette ekspertise til at bygge mange typer af udendørs overdækninger, herunder udestuer, annekser og meget mere.

  Skræddersyede projekter

  Tømrerfaget spændt vidt og mange ting kan bygges ud af træ. Med gåpåmod og kreativitet er det kun fantasien der sætter grænser.

  Håndværker.dk
  5 ud af 5 stjerner
  Jeg bestilte Adamson Byg & Kloakservice ApS til at levere og montere nye Velfac døre og vinduer i vores hus. Kvaliteten af deres arbejde er helt i top, og de er meget behagelige at have gående. Resultat: indeklimaet er forbedret væsentlig og energiforbruget er faldet. De største anbefalinger til Adamson!
  Vi fik lavet kloak service og kunne ikke være mere tilfreds. Vi blev også rådgivet omkring vores byggeprojekt og det har gjort det både overskueligt og økonomisk ansvarligt for os. Hurtig respons på vores henvendelse og alt i alt behagelig kommunikation. Cihan var både professional og imødekommende og vi kommer 100% til at bruge Adamson byg til kommende projekter.
  Bestilte Adamson Byg til at udskifte taget på min carport. Bestillingen forløb ganske nemt og Adamson Byg var hurtige til at besvare mine henvendelser. Framragende arbejde af en yderst sympatisk og omhyggelig tømrer. Arbejdet udført til tiden og tømreren ryddede fint op efter sig, så det kun var det nye tag, der afslørede han havde været forbi. Vil helt sikkert benytte dem igen.
  Trustpilot
  4,7 ud af 5 stjerner
  Adamson Byg har netop færdiggjort vores nye terrasse – og vi er meget glade for både terrassen og vores valg af tømrer. Arbejdet er flot udført og baseret på en konstant og konstruktiv dialog. Kommunikationen har været helt i top både i forhold til aftaler og udfordringer. Vi vil helt klart bruge Adamson Byg en anden gang.
  Jeg kan klart anbefale Adamson byg, der har været utrolig imødekommende og fleksible. Kvaliteten af deres arbejde er god og priserne er rimelige. Særligt Cihan er lydhør og er vender pligtopfyldende tilbage ved spørgsmål – et særsyn blandt travle håndværkere. Jeg bruger nu Adamson byg til min anden opgave.
  Adamson Byg har lavet et fantastisk stykke arbejde ved udskiftning af karm og dør efter indbrud. Cihan er meget dygtig, arbejdsom og en dejlig, glad håndværker at have gående. Og så er han altid hurtig til at svare på mail, når man skriver til ham. Meget tilfreds:-)
  Google
  5 ud af 5 stjerner
  En helt igennem god oplevelse med Adamson Byg. Der er kun ros herfra. God kommunikation hele vejen igennem, retfærdige priser og utrolig venlig. De får helt klart muligheden for at køre mine fremtidige projekter!
  Arbejdet er udført super flot. Alle aftaler er overholdt og der har været en god kommunikation igennem hele forløbet. Vi kan helt klart anbefale denne virksomhed.
  Adamson monterede nyt køkken med ø samt nyt gulv på omkring 100 kvm min lejlighed. Jeg er meget tilfreds med deres arbejde og vil bestemt bruge igen.

  Vores ydelser

  Hvilke tømreropgaver kan vi klare?

  Hos Adamson Byg og Kloakservice ApS, har vi erfaring med alle typer af tømreropgaver. Det gælder lige fra mindre renoveringer til større nybyggerier. Vi kan derfor med sikkerhed hjælpe dig med lige netop den opgave, som du står med.

  Herunder kan du set et par af de tømreropgaver, som vi har erfaring med:

  Adamson Byg & Kloakservice ApS

  Før efter billeder

  Komp.32Komp.19
  Komp.36Komp.25
  Komp.34Komp.11

  Giver tryghed & sikkerhed

  17 år med kvalitetsarbejde

  Hos Adamson Byg og Kloakservice Aps, er vi ikke nye i tømrerbranchen. Faktisk har vi over 17 års erfaring med alle slags tømreropgaver, og kan således både rådgive dig om dit næste tømrerprojekt ud fra vores store erfaring, og samtidig sikre dig kvalitetsarbejde og flotte resultater.

  Vi er det oplagte valg, hvis du søger en erfaren tømrer i Gentofte. Se vores referencer her.

  Vores kundeservice

  Tømrer i Gentofte med kunden i fokus

  Hos Adamson Byg og Kloakservice ApS, er kunden altid i centrum. Det er kundens ejendom, som vi arbejder på, og vi tror på, at vi skaber de bedste resultater og de gladeste kunder ved at udføre tømrerarbejde i Gentofte ud fra vores kunders visioner, og professionel rådgivning og udførsel.

  Vi tror på, at et godt samarbejde om dit næste tømrerarbejde handler om god dialog. Det starter for vores vedkommende med at lytte til, og forstå dine ønsker og behov, før tømrerarbejdet går i gang. Du kan derfor trygt vælge os til din næste tømreropgave, hvis du ønsker et tømrerfirma i Gentofte, som altid har kunden og kvaliteten i fokus.

  den bedste vej frem

  Garanti for godt håndværk

  Hos Adamson Byg og Kloakservice ApS, er vi medlem af Dansk Industri. Det betyder, at vi som din pålidelige tømrer i Gentofte har forpligtet os til at levere gode resultater, som både vi og Dansk Industri kan stå inde for. Det kalder vi garanti for godt håndværk.

  Gennem Dansk Industri er vi desuden omfattet af Byg Garanti. Vi stræber altid efter at levere de bedste resultater ved hver opgave, men såfremt uheldet skulle være ude, dækker denne garanti eventuelle fejl og mangler i op til 3 år efter tømreropgaven er udført. Du kan derfor, som kunde, trygt stole på Adamson Byg og Kloakservice ApS, til at håndtere din tømreropgave.

  Vores kundeservice

  Vi samler på tilfredse kunder

  Hos Adamson Byg og Kloakservice ApS, er kundetilfredshed en af vores vigtigste målepunkter. Vi går op i at vores kunder er glade, når vi er færdige med tømrerarbejdet i Gentofte.

  For os er vores mange gode kundeanmeldelser et skulderklap om, at vi gør vores arbejdet godt, og vores tilfredse kunder i dag er med til at motivere os til at gøre det lige så godt i morgen.

  Tømrerservice

  Tømrer i Gentofte til både private og erhverv

  Hos Adamson Byg og Kloakservice ApS, ønsker vi at være den foretrukne tømrer i Gentofte for både private husejere og erhvervsdrivende. Uanset om opgaven drejer sig om en renovering af dit hjem, en tilbygning til arbejdspladsen eller noget helt tredje, står vi altid klar til at hjælpe med professionelt tømrerarbejde. 

  Behovene kan variere fra private kunder til erhvervskunder, men kvalitetsarbejdet og den høje service er altid den samme hos din lokale tømrer i Gentofte.

  Kontakt os

  Lad os udforme et skræddersyet tilbud

  Hos Adamson Byg og Kloakservice ApS, ved vi, at tømreropgaver sjældent er de samme. Både opgavens omfang, de ønskede materialer og den tid, som skal bruges på den enkelte opgave, kan have betydning for prisen.

  Vi vil derfor gerne give dig et skræddersyet tilbud på lige netop din opgave. Du er på den måde sikker på at få den bedste pris, og at prisen holder, når opgaven er udført.

  Tømrerservice

  Vi besigtiger din opgave

  Vi besigtiger gerne din opgave I forbindelse med at vi laver et skræddersyet tilbud. Det giver os god mulighed for at vurdere opgavens omfang, samtidig med at det giver os mulighed for at lytte til dine ønsker.

  På den måde sikrer vi det bedste resultat, og det mest retvisende tilbud.

  Kontakt os

  Mangler du en tømrer i Gentofte?

  Hvis du søger em erfaren tømrer i Gentofte, hvor kvalitetshåndværk og kundeservice altid er i fokus, er Adamson Byg og Kloakservice ApS, det rigtige valg.

  Vi har hjulpet vores kunder i Gentofte med tømrerarbejde i over 17 år, og glæder os til også at hjælpe dig.