Adamson Byg & Kloakservice ApS

Tømrer i Humlebæk

4.9/5

4,9 stjerner fordelt på +100 anmeldelser

Tømrerservice

Lokal tømrer i Humlebæk

Skal du bruge en tømrer i Humlebæk eller omegn? Så er du kommet til det rette sted. Hos Adamson Byg og Kloakservice ApS er vi din trofaste tømrer i Humlebæk.

Vi står klar til at hjælpe dig med din tømreropgave. Vores tømrere i Humlebæk bestræber sig på at levere resultater, som begge parter kan være stolte af. Med os, som din tømrer, er det gode håndværk i fokus, så du kan være sikker på, at du altid får det bedste resultat.

Kunne du tænke dig en tømrer, hvor det gode håndværk er første prioritet? Så kontakt os i dag og lad os tilbyde dig kvalitetshåndværk.

Kontakt os

Få et gratis tilbud

Adamson Byg & Kloakservice ApS svarer altid på henvendelser indenfor 24 timer, og vi ser frem til at høre fra jer.

Adamson Byg & Kloakservice ApS

Tidligere opgaver

Alt inden for tømrerfaget

Vi kan hjælpe jer med

Hos Adamson Byg & Kloakservice ApS kan vi hjælpe jer med et væld af forskellige tømrerservices.

Gulv

Adamson Byg & Kloakservice ApS er et kompetent tømrerfirma med rig erfaring indenfor gulvlægning.

Køkkener

Et køkken er ikke bare et køkken. Et køkken er hjemmets samlingspunkt og hjemmets absolut mest anvendte rum.

Døre & vinduer

Vi er en tømrervirksomhed, som har specialiseret sig i montering af indvendige og udvendige døre, vinduer og ovenlysvinduer.

Vægge og lofter

Adamson Byg & Kloakservice ApS tilbyder og producerer alle ønskelige byggeprojekter indenfor vægge og lofter i gips, samt akustik-lofter.

Facadebeklædninger

Adamson Byg & Kloakservice ApS er tømrerfirmaet at kontakte, hvis I ønsker en renovering af jeres facadebeklædning eller hvis I ønsker at få monteret en ny facade.

Tag

Vi er et tømrerfirma med højeste ekspertise i taglægning. Vi foretager både tagrenovering og nybyg af en række forskellige tage.

Om- og tilbygning

Adamson Byg & Kloakservice ApS er et tømrerfirma, som har en vidtgående og stærk ekspertise i om- og tilbygninger.

Terrasser og rækværk

Vi er et tømrerfirma med meget stærke faglige og praktiske kompetencer indenfor konstruktioner af træterrasser.

Udendørs overdækninger

Vi har erfaring og den rette ekspertise til at bygge mange typer af udendørs overdækninger, herunder udestuer, annekser og meget mere.

Skræddersyede projekter

Tømrerfaget spændt vidt og mange ting kan bygges ud af træ. Med gåpåmod og kreativitet er det kun fantasien der sætter grænser.

Håndværker.dk
5 ud af 5 stjerner
Jeg bestilte Adamson Byg & Kloakservice ApS til at levere og montere nye Velfac døre og vinduer i vores hus. Kvaliteten af deres arbejde er helt i top, og de er meget behagelige at have gående. Resultat: indeklimaet er forbedret væsentlig og energiforbruget er faldet. De største anbefalinger til Adamson!
Vi fik lavet kloak service og kunne ikke være mere tilfreds. Vi blev også rådgivet omkring vores byggeprojekt og det har gjort det både overskueligt og økonomisk ansvarligt for os. Hurtig respons på vores henvendelse og alt i alt behagelig kommunikation. Cihan var både professional og imødekommende og vi kommer 100% til at bruge Adamson byg til kommende projekter.
Bestilte Adamson Byg til at udskifte taget på min carport. Bestillingen forløb ganske nemt og Adamson Byg var hurtige til at besvare mine henvendelser. Framragende arbejde af en yderst sympatisk og omhyggelig tømrer. Arbejdet udført til tiden og tømreren ryddede fint op efter sig, så det kun var det nye tag, der afslørede han havde været forbi. Vil helt sikkert benytte dem igen.
Trustpilot
4,7 ud af 5 stjerner
Adamson Byg har netop færdiggjort vores nye terrasse – og vi er meget glade for både terrassen og vores valg af tømrer. Arbejdet er flot udført og baseret på en konstant og konstruktiv dialog. Kommunikationen har været helt i top både i forhold til aftaler og udfordringer. Vi vil helt klart bruge Adamson Byg en anden gang.
Jeg kan klart anbefale Adamson byg, der har været utrolig imødekommende og fleksible. Kvaliteten af deres arbejde er god og priserne er rimelige. Særligt Cihan er lydhør og er vender pligtopfyldende tilbage ved spørgsmål – et særsyn blandt travle håndværkere. Jeg bruger nu Adamson byg til min anden opgave.
Adamson Byg har lavet et fantastisk stykke arbejde ved udskiftning af karm og dør efter indbrud. Cihan er meget dygtig, arbejdsom og en dejlig, glad håndværker at have gående. Og så er han altid hurtig til at svare på mail, når man skriver til ham. Meget tilfreds:-)
Google
5 ud af 5 stjerner
En helt igennem god oplevelse med Adamson Byg. Der er kun ros herfra. God kommunikation hele vejen igennem, retfærdige priser og utrolig venlig. De får helt klart muligheden for at køre mine fremtidige projekter!
Arbejdet er udført super flot. Alle aftaler er overholdt og der har været en god kommunikation igennem hele forløbet. Vi kan helt klart anbefale denne virksomhed.
Adamson monterede nyt køkken med ø samt nyt gulv på omkring 100 kvm min lejlighed. Jeg er meget tilfreds med deres arbejde og vil bestemt bruge igen.

Alsidige løsninger

Hvilket tømrerarbejde skal vi hjælpe med?

Hos Adamson Byg og Kloakservice ApS kan vi hjælpe dig med lige den tømreropgave, som du står med. Med vores mange års erfaring og ekspertise inden for faget, er vi efterhånden udrustet til, at kunne varetage enhver tømreropgave, som du skal bruge en tømrer i Humlebæk, Fredensborg eller omegn.

Se her, hvilke opgaver vi blandt andet udfører:

Vi tilbyder hjælp til enhver tømreropgave, som du måtte have. Hvis du står med en opgave, der ikke ses ovenfor, så tøv endelig ikke med at kontakte os på mail kontakt@adamsonbyg.dk eller telefon 40 40 71 64. Vi ser frem til at høre fra dig.

Adamson Byg & Kloakservice ApS

Før efter billeder

Komp.32Komp.19
Komp.36Komp.25
Komp.34Komp.11
Komp.30Komp.18
1. sal - venstre før billedeDesign uden navn (16)
Komp.29Komp.8

ERfaren lokal tømrer

17 års erfaring, som tømrer i Humlebæk

Vi, hos Adamson Byg og Kloakservice ApS, er det oplagte valg for dig, som leder efter en tømrer i Humlebæk. Vi har været tømrer i Humlebæk i 17 år, så ved at vælge os, som din tømrer i Humlebæk, skal du ikke betvivle din tømrers erfaring eller ekspertise.
 
Vores mange år inden for faget har gjort, at vi har stået overfor alle tænkelige udfordringer i forbindelse med en tømreropgave. Vi kommer derfor ud til hver opgave, som tømrer i Humlebæk, med værktøjskassen fyldt med erfaring, så vi kan hjælpe dig med din opgave – uden problemer.

Privat- og erhvervskunder

Tømrer i Humlebæk for alle

Hos Adamson Byg og Kloakservice ApS er vi det oplagte valg, som din tømrer i Humlebæk. Vi tilbyder vores tømrerarbejde til både privatkunder og erhvervskunder.

Vi tilpasser altid vores tømrerløsninger, så vi er sikret, at du får leveret et resultat, der er i overensstemmelse med din vision og dit ønske. Hos os er du garanteret at modtage et tilfredsstillende resultat på din tømreropgave i Humlebæk, som holder i mange år fremover.

Garanti og Sikkerhed

Medlem af Dansk Industri - Din garanti

Vi er medlem af Dansk Industri, så hos os er du dermed altid garanteret håndværk af højeste kvalitet. Ved at vi er medlem af Dansk Industri, får du, som kunde, mange fordele.

En af disse er, at du er sikret et tømrerfirma i Humlebæk, som leverer resultater, som både vi og Dansk Industri kan stå inde for.

Hvis du gerne vil sikre dig, at dit tømrerarbejde i Humlebæk bliver lavet af nogle kompetente tømrere, og at resultatet er knivskarpt, så skal du lade os stå for dit næste tømrerprojekt.

Kontakt os i dag og modtag et uforpligtende tilbud på din tømreropgave i Humlebæk.

Bæredygtigt håndværk

Bæredygtig tømrer i Humlebæk

Vi er certificerede klimahåndværker, da det er vores pligt at være opmærksomme på, hvordan vi som virksomhed påvirker miljøet. Hos Adamson Byg og Kloakservice ApS forpligter vi os derfor til at bidrage, til en mere bæredygtig og ansvarlig måde at forholde sig til miljøet på.

Det gør vi blandt andet ved kun at anvende tømmer fra bæredygtig skovrydning og materialer, der lever op til de højeste miljøstandarder.

At være certificeret klimahåndværker anser vi ikke blot som et certifikat, men som en del af vores DNA hos Adamson Byg og Kloakservice ApS. Vi inkorporerer bæredygtige praksisser i alt vores arbejde.

Et eksempel på dette, er vores brug af lokalt producerede materialer for at minimere vores CO2-aftryk. Derudover sørger vi også altid for effektiv affaldshåndtering, samt genbrug af byggematerialer, når det er muligt.

Kunne du tænke dig en tømrer i Humlebæk, som agerer ansvarligt overfor sit CO2-aftryk? Så er vi den rette tømrer for dig.

uforpligtende tilbud

Kontakt os

Skal du i gang med dit byggeprojekt og har du brug for en tømrer, der er erfaren, kvalitetsbevidst og bæredygtig? Så skal du vælge os, som din tømrer i Humlebæk.

Hos Adamson Byg og Kloakservice ApS er vi din trofaste tømrer, der står klar til at hjælpe dig med enhver opgave, du måtte stå overfor, inden for tømrerarbejde.

Vores dygtige tømrere stræber efter at levere resultater, som vi kan være stolte af. Med vores fokus på godt håndværk, kan du være sikker på at få det bedste resultat. Ønsker du en tømrer, hvor kvalitetshåndværk er første prioritet?

Kontakt os i dag og oplev godt håndværk og ekspertise fra øverste skuffe, som følger med 17 års erfaring, som tømrer i Humlebæk.