Adamson Byg & Kloakservice ApS

Tømrer i Lyngby

4.9/5

4,9 stjerner fordelt på +100 anmeldelser

Lokal tømrerservice

Lokal tømrer i Lyngby

Adamson Byg og Kloakservice ApS, er din lokale tømrer i Lyngby. Hvis du bor i Lyngby eller i nærheden af denne skønne bydel i Storkøbenhavn, så bor du i et herligt område, hvor der ikke er langt til Ordrupgaard Kunstmuseum, Jægersborg Dyrehave, Bakken og Finn Juhls Hus.

Lyngby er en del af Lyngby-Taarbæk Kommune, som har knap 60.000 indbyggere. Netop fordi Lyngby og omegn er så omfattende og er hjemsted for både privatpersoner og erhverv, er det et spændende område for os at løse tømreropgaver i.

Inden vi går i gang med projektet, som din tømrer i Lyngby, har vi taget minimum én grundig snak med dig om, hvad der skal laves og hvordan, og hvilke materialer der ønskes anvendt. Vi sørger for at spørge ind til ting forud for projektet, og på den måde forventningsafstemmer vi.

Dialog er det bedste værktøj. Det er en frase, som vi lever for og gør vores bedste for at leve op til. Vi har masser af håndgribelige værktøjer, men det nytter ikke at have det rette værktøj, hvis man ikke kan kommunikere klart, tydeligt, venligt og åbent med kunder.

Det kan vi, som din lokale tømrer i Lyngby. Når kommunikationen mellem os og dig som kunde fungerer problemfrit og løbende, sikrer vi på bedst mulig måde, at alt forløber, som det skal. Det forbedrer også samarbejdet og sikrer et bedre slutresultat.

Kontakt os

Få et gratis tilbud

Adamson Byg & Kloakservice ApS svarer altid på henvendelser indenfor 24 timer, og vi ser frem til at høre fra jer.

Adamson Byg & Kloakservice ApS

Tidligere opgaver

Alt inden for tømrerfaget

Vi kan hjælpe jer med

Hos Adamson Byg & Kloakservice ApS kan vi hjælpe jer med et væld af forskellige tømrerservices.

Gulv

Adamson Byg & Kloakservice ApS er et kompetent tømrerfirma med rig erfaring indenfor gulvlægning.

Køkkener

Et køkken er ikke bare et køkken. Et køkken er hjemmets samlingspunkt og hjemmets absolut mest anvendte rum.

Døre & vinduer

Vi er en tømrervirksomhed, som har specialiseret sig i montering af indvendige og udvendige døre, vinduer og ovenlysvinduer.

Vægge og lofter

Adamson Byg & Kloakservice ApS tilbyder og producerer alle ønskelige byggeprojekter indenfor vægge og lofter i gips, samt akustik-lofter.

Facadebeklædninger

Adamson Byg & Kloakservice ApS er tømrerfirmaet at kontakte, hvis I ønsker en renovering af jeres facadebeklædning eller hvis I ønsker at få monteret en ny facade.

Tag

Vi er et tømrerfirma med højeste ekspertise i taglægning. Vi foretager både tagrenovering og nybyg af en række forskellige tage.

Om- og tilbygning

Adamson Byg & Kloakservice ApS er et tømrerfirma, som har en vidtgående og stærk ekspertise i om- og tilbygninger.

Terrasser og rækværk

Vi er et tømrerfirma med meget stærke faglige og praktiske kompetencer indenfor konstruktioner af træterrasser.

Udendørs overdækninger

Vi har erfaring og den rette ekspertise til at bygge mange typer af udendørs overdækninger, herunder udestuer, annekser og meget mere.

Skræddersyede projekter

Tømrerfaget spændt vidt og mange ting kan bygges ud af træ. Med gåpåmod og kreativitet er det kun fantasien der sætter grænser.

Håndværker.dk
5 ud af 5 stjerner
Jeg bestilte Adamson Byg & Kloakservice ApS til at levere og montere nye Velfac døre og vinduer i vores hus. Kvaliteten af deres arbejde er helt i top, og de er meget behagelige at have gående. Resultat: indeklimaet er forbedret væsentlig og energiforbruget er faldet. De største anbefalinger til Adamson!
Vi fik lavet kloak service og kunne ikke være mere tilfreds. Vi blev også rådgivet omkring vores byggeprojekt og det har gjort det både overskueligt og økonomisk ansvarligt for os. Hurtig respons på vores henvendelse og alt i alt behagelig kommunikation. Cihan var både professional og imødekommende og vi kommer 100% til at bruge Adamson byg til kommende projekter.
Bestilte Adamson Byg til at udskifte taget på min carport. Bestillingen forløb ganske nemt og Adamson Byg var hurtige til at besvare mine henvendelser. Framragende arbejde af en yderst sympatisk og omhyggelig tømrer. Arbejdet udført til tiden og tømreren ryddede fint op efter sig, så det kun var det nye tag, der afslørede han havde været forbi. Vil helt sikkert benytte dem igen.
Trustpilot
4,7 ud af 5 stjerner
Adamson Byg har netop færdiggjort vores nye terrasse – og vi er meget glade for både terrassen og vores valg af tømrer. Arbejdet er flot udført og baseret på en konstant og konstruktiv dialog. Kommunikationen har været helt i top både i forhold til aftaler og udfordringer. Vi vil helt klart bruge Adamson Byg en anden gang.
Jeg kan klart anbefale Adamson byg, der har været utrolig imødekommende og fleksible. Kvaliteten af deres arbejde er god og priserne er rimelige. Særligt Cihan er lydhør og er vender pligtopfyldende tilbage ved spørgsmål – et særsyn blandt travle håndværkere. Jeg bruger nu Adamson byg til min anden opgave.
Adamson Byg har lavet et fantastisk stykke arbejde ved udskiftning af karm og dør efter indbrud. Cihan er meget dygtig, arbejdsom og en dejlig, glad håndværker at have gående. Og så er han altid hurtig til at svare på mail, når man skriver til ham. Meget tilfreds:-)
Google
5 ud af 5 stjerner
En helt igennem god oplevelse med Adamson Byg. Der er kun ros herfra. God kommunikation hele vejen igennem, retfærdige priser og utrolig venlig. De får helt klart muligheden for at køre mine fremtidige projekter!
Arbejdet er udført super flot. Alle aftaler er overholdt og der har været en god kommunikation igennem hele forløbet. Vi kan helt klart anbefale denne virksomhed.
Adamson monterede nyt køkken med ø samt nyt gulv på omkring 100 kvm min lejlighed. Jeg er meget tilfreds med deres arbejde og vil bestemt bruge igen.

Stor brancheerfaring

Tømrer i Lyngby med stor erfaring

Vi har en god geografisk placering i Nordsjælland, og derfor løser vi ikke blot opgaver, som tømrer i Lyngby, men også i byer som Skodsborg, Gladsaxe, Rødovre, Lyngby, Hornbæk, Helsinge, Gribskov og Hillerød.

Vi vil gerne løse både små og store tømreropgaver for dig i Lyngby. Da vi er mobile, kommer vi nemt omkring på Sjælland, og vi kan også lave tømrerarbejde for kunder i København og Nordsjælland.

Når du bruger vores tømrerfirma i Lyngby til opgaver, skal du ikke være bekymret for, om du hyrer en tømrer, som ikke er opdateret på de nyeste og gældende regler for byggeri og renovering. Hos Adamson Byg & Kloakservice ApS sørger vi for at følge med i udviklingen, og vi holder os også opdateret på reglerne i vores egen og de nærliggende kommuner.

På den måde får du et stærkt samarbejde med en lokal tømrer i Lyngby, som gerne står for alt papirarbejdet for dig og også sørger for tilladelse fra Lyngby-Taarbæk Kommune.

Adamson Byg & Kloakservice ApS

Før efter billeder

Komp.32Komp.19
Komp.36Komp.25
Komp.34Komp.11
Komp.30Komp.18
1. sal - venstre før billedeDesign uden navn (16)
Komp.29Komp.8

Giver tryghed & sikkerhed

Certificeret klimahåndværker i Lyngby

Hos Adamson Byg & Kloakservice ApS er klima- og miljøhensyn en topprioritet, hvilket har resulteret i vores certificering som klimahåndværkere.

Dette betyder, at vi altid udfører vores arbejde med stor omtanke for bæredygtighed og miljøet. Vi anvender fortrinsvis tømmer, der er FSC- og/eller PEFC-certificeret.

Disse certificeringer sikrer, at tømmeret stammer fra bæredygtig skovdrift, hvor både skovarbejdernes, dyrenes, lokalsamfundenes og skovenes velvære bliver taget i betragtning. Vores miljøvenlige arbejdsgange vil tydeligt komme til udtryk i jeres byggeprojekt. I kan forvente:

Vores ydelser

Tømrer i Lyngby med et bredt udvalg af tømrerarbejde

Tømrerarbejde er hjertet og sjælen i vores firma. Vi er først og fremmest tømrere, men vi kan også løse andre håndværksopgaver. Det kommer vi nærmere ind på i kommende afsnit. Her vil vi komme ind på tømrerarbejde, og ud fra eksemplerne kan du få en god idé om, hvordan vi også vil kunne hjælpe dig med alt fra mindre til større tømrerprojekter i Lyngby.

Kort sagt løser vi alle opgaver inden for tømrerfaget. Det kan være lidt uhåndgribeligt for dig og dermed svært at forholde sig til. Derfor oplister vi konkrete eksempler på tømrerarbejde:

Vi klarer renovering såvel som at lægge gulv i nybyggeri.
Køkkenarbejde omfatter udskiftning og nyopførelse.
Vi har speciale i montering af vinduer og døre ind- og udvendigt samt ovenlysvinduer.
Vi laver vægge og lofter i gips samt akustiklofter.
Hvad enten du skal have renoveret din facade eller opsat en ny, kan vi klare det.
Vi kan renovere en lang række forskellige tage.
Vi har stor viden om og erfaring med denne mellemting mellem renovering og nybyg.
Vi er særligt dygtige til at opbygge træterrasser, da vi både har den faglige viden og den praktiske erfaring.
Vi kan bl.a. lave overdækning af udestuer og annekser.
Hvis du har et særligt projekt i tankerne, som ikke falder inden for de gængse typer af tømrerarbejde, kan vi sikkert klare det for dig.
Vi samarbejder med elektrikere og kan selv stille som murer, så denne type håndværk kan vi også hjælpe med.

Selv hvis du har en opgave, der ikke er listet ovenfor eller kan falde under betegnelsen “skræddersyet projekt”, skal du ikke tøve med at kontakte din tømrer i Lyngby. Vi vil højst sandsynligt kunne hjælpe dig med dit projekt, så længe der er tale om tømrerarbejde.

den bedste vej frem

Vi udfører også murerarbejde i Lyngby

Takket være vores alsidighed og brede erfaring inden for byggeri og renovering kan vi også lave murerarbejde. Dette fagområde passer optimalt sammen med tømrerfaget, da man ofte har brug for en murer, når man laver en bred vifte af tømrerarbejde, som lokal tømrer i Lyngby.

Mange projekter involverer ikke blot én type håndværker. Når du vælger os til dit projekt, skal du ikke bekymre dig om, at der også skal laves murerarbejde. Det klarer vi for dig.

Eksempler på murerarbejde, som vi kan hjælpe dig med, er:

Vores specialer er ikke blot tømrer- og kloakarbejde, som vores firmanavn lægger op til. Vi tilbyder som sagt også murerservices, som er en fordel ved større renoveringsprojekter. Da vi mestrer murerarbejde, kan vi også skabe et smukt badeværelse, bryggers etc.

Kloakarbejde i Lyngby

Tømrer i Lyngby med speciale i kloakarbejde

Selvom vi er mobile, som tømrer i Lyngby, kører vi oftest rundt i Nordsjællandsområdet og i København. Hvis der er tale om en stor opgave, der kræver særlige kompetencer og viden, som vi besidder i kraft af vores alsidige håndværkerfirma, kan vi også løse opgaver i andre dele af landet.

Hvis du bor i Lyngby eller andre steder i Nordsjælland eller nær København, er vi det oplagte tømrerfirma at tage fat i. Vi kan nemlig ikke blot lave mange former for tømrerarbejde men bl.a. også kloakarbejde. Selvom vi er et tømrerfirma, er vi også autoriseret kloakmester og murer.

Nedenfor ser du eksempler på kloakarbejde, som vi kan hjælpe dig med:

Hvis du for eksempel skal have renoveret dit badeværelse, dit bryggers eller dit køkken, skal du formentlig have en kloakmester til at klare kloakarbejdet. Vi kan stå for både tømrer-, murer- og kloakarbejdet, og hvis der f.eks. også er brug for ingeniører, arkitekter, elektrikere eller VVS’ere, så står vi gerne for at hyre dem som underentreprise, som din lokale tømrer i Lyngby.

den bedste vej frem

Vælg mellem tre forskellige entrepriseformer hos Adamson Byg og Kloakservice ApS

Når du vælger Adamson Byg & Kloakservice ApS, er du ikke på egen hånd. Hos os kan du være lige præcis så meget eller lidt involveret i projektet, som du ønsker. Som minimum skal du stille os en opgave og skrive under på en kontrakt. Så står vi for resten, som din lokale tømrer i Lyngby. I dette tilfælde vil vi fungere som totalentreprise, hvilket har en lang række fordele for dig.

Der er dog også andre entrepriseformer at vælge mellem, når du samarbejder med os, og det er hovedentreprise og fagentreprise. Hvis vi er hovedentreprise, hyrer vi andre fagentrepriser ind til at løse visse dele af projektet, og de vil i så fald være underentrepriser.

Hvis du ikke har nogen idé om, hvilken entrepriseform der er bedst for dig og dit projekt, så kan vi hjælpe dig med at finde ud af det. Det kan også være, at du er helt afklaret omkring, hvilken entrepriseform du gerne vil have, at vi skal fungere som, men det kan alligevel være, at du gerne vil læse om fordelene ved hver af de tre entrepriseformer.

Kloakarbejde i Lyngby

Fordele ved at vælge totalentreprise

Totalentreprisen og hovedentreprisen minder meget om hinanden. Der er dog den væsentlige forskel, at vi står for alt det juridiske og andre praktiske ting samt papirarbejdet, hvis du vælger denne form.

Fordelene ved totalentreprise er dermed, at du er så lidt involveret i projektet som muligt. I stedet står vi, din lokale tømrer i Lyngby, for det hele.

Selvom du ikke skal håndtere papirarbejdet selv, har du stadig fuld indflydelse på projektets forløb, hvilke materialer der anvendes, og hvordan det færdige arbejde skal se ud.

Udover at vi tager os af papirarbejdet, så står vi også for at planlægge og udføre arbejdet, og hvis der skal bringes andre faghåndværk i spil, står vi også for det.

Vi har et stort netværk af andre håndværkere, som brænder for at bygge og renovere med fuldt fokus på, at kunden skal være tilfreds.

Totalentreprisen og hovedentreprisen minder meget om hinanden. Der er dog den væsentlige forskel, at vi står for alt det juridiske og andre praktiske ting samt papirarbejdet, hvis du vælger denne form. Fordelene ved totalentreprise er dermed, at du er så lidt involveret i projektet som muligt. I stedet står vi, din lokale tømrer i Lyngby, for det hele. Selvom du ikke skal håndtere papirarbejdet selv, har du stadig fuld indflydelse på projektets forløb, hvilke materialer der anvendes, og hvordan det færdige arbejde skal se ud. Udover at vi tager os af papirarbejdet, så står vi også for at planlægge og udføre arbejdet, og hvis der skal bringes andre faghåndværk i spil, står vi også for det. Vi har et stort netværk af andre håndværkere, som brænder for at bygge og renovere med fuldt fokus på, at kunden skal være tilfreds.
Der er også fordele ved at vælge, at vi skal være hovedentreprise. Også i dette tilfælde har du glæde af vores store netværk af andre håndværkere såsom elektrikere og VVS'ere. Men uanset hvor mange firmaer, der involveres i dit bygge- eller renoveringsprojekt, har du kun én fast kontaktperson. Det giver dig tryghed og sikkerhed gennem hele processen. Når du vælger hovedentreprise, skal du selv stå for at indhente tilladelse fra kommunen m.v. Hvis du ikke har noget imod denne del af arbejdet, sparer det tid i forhold til, hvornår projektet kan sættes i gang, da de relevante tilladelser osv. formentlig allerede er på plads, inden du kontakter os, din lokale tømrer i Lyngby.
Hvis du gerne selv vil styre projektet så meget som muligt uden selv at skulle lave selve tømrer-, murer- eller kloakarbejdet, skal du vælge, at vi blot skal være fagentreprise. Så kan du altid selv kontakte andre håndværkere for at få hele projektet klaret. I så fald er vi enten blot fagentreprise uden andre involverede, eller også er vi underentreprenør. Denne entrepriseform er fin for eksempelvis et andet håndværkerfirma, som samarbejder med os. Eller det kan være en større virksomhed, som skal have lavet en tilbygning. Vi kan også fungere som fagentreprise i byggeprojekter for byggeselskaber og lejlighedskomplekser.

Kundetilfredshed

Mange gode anmeldelser fra kunder

Som tømrer i Lyngby, er vores fokus todelt, da vi både fokuserer på det gode håndværk og tilfredse kunder. Da vi netop går højt op i, at arbejdet skal laves ordentligt, og at det skal foregå efter bogen og se flot ud, når det er færdigt, kommer de gode anmeldelser af sig selv.

Derfor har vi mange gode anmeldelser på både Trustpilot, Google og Håndværker.dk. På alle tre platforme er vores gennemsnit på mere end 4,5 ud af 5. Det synes vi taler for sig selv.

Hvis du gerne vil vide noget konkret om, hvad vores kunder har at sige om vores tømrerfirma og vores service, kan du læse vores referencer.

Eksempelvis skriver en kunde, at hans generelle frygt for at bruge håndværkere blev gjort til skamme. Det gjaldt især overholdelse af aftaler og kommunikation.

Derudover skriver han også i sin anmeldelse, at vi var meget fleksible i forhold til, hvornår arbejdet blev udført, da det dermed kunne passe med hans og hans partners arbejdstider.

Garanti og tryghed

Vores garantier er din sikkerhed

En af grundene til, at vores kunder elsker os så meget er, at vi ikke går på kompromis med sikkerheden, kvaliteten eller reglerne, som tømrer i Lyngby. 

Der er mange regler, der skal følges for både nybyggeri og renovering, og dem følger vi altid. Vi er opdateret omkring gældende regler, og vi ved, hvordan man bedst løser en given opgave.

Vi er forsikret både i forhold til tømrerarbejde og kloakarbejde. Da vi har disse forsikringer, er du dækket inden for begge områder.

Synlige fejl og mangler for tømrerarbejde er dækket med op til 150.000 kroner (inkl. moms) i op til tre år, og skjulte fejl og mangler er dækket i op til ti år. Vi er medlem af Dansk Industri og Dansk Byggeri, og disse forsikringer er både din garanti og vores.

Hvis du får os til at klare kloakarbejde for dig, er du også forsikret. Uanset byggeriets størrelse er du dækket op til 50.000 kroner for mangelfuldt kloakarbejde. Det er du med ‘Kloak Garanti’, som du får via en autoriseret kloakmester, der har garantien via Danske Kloakmestre.

Kontakt os

Mangler du en tømrer i Lyngby?

Vi står klar til at hjælpe dig et dit tømrerprojekt i Lyngby – uanset størrelse, omfang og kompleksitet. Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder, med Adamson Byg og Kloakservice ApS, som sparringspartner.