Adamson Byg & Kloakservice ApS

Murer i Nordsjælland og København

4.9/5

4,9 stjerner fordelt på +85 anmeldelser

Murerservice

Din murer i Nordsjælland & København

Drømmer du om at forvandle dit hjem med flotte murværk eller trænger facaden til en fornyelse? Måske har du planer om en omfattende renovering og søger en pålidelig samarbejdspartner, der kan håndtere opgaven. Uanset dit behov indenfor murerarbejdet, kan vi hos Adamson Byg & Kloakservice hjælpe dig med at realisere dine ønsker.

Vi tilbyder omfattende murerarbejde i København og Nordsjælland, der dækker alle aspekter af faget. Uanset omfanget af jeres projekt går vi til opgaven med professionalisme og dedikation, hvilket sikrer dig en god og tryg oplevelse. Vores solide uddannelse og rige erfaring inden for murerfaget betyder, at vi altid leverer et resultat af højeste kvalitet.

Kontakt os

Få et gratis tilbud

Adamson Byg & ApS svarer altid på henvendelser indenfor 24 timer, og vi ser frem til at høre fra jer.

  Adamson Byg & Kloakservice ApS

  Tidligere opgaver

  Alt inden for murerfaget

  Vi kan hjælpe dig med

  Hos Adamson Byg & Kloakservice ApS kan vi hjælpe dig med et væld af forskellige murerservices.

  Renovering af badeværelse

  Trænger dit badeværelse til en kærlig hånd, eller drømmer du om at renovere dit 70’er-badeværelse, kan vi hjælpe dig.

  Opmuring

  Når der skal mursten på dit byggeprojekt, står vores murerafdeling klar til at håndtere opmuringen. Med de rigtige teknikker og stor fokus på detaljen sikrer vi et præcist og holdbart resultat.

  Flisearbejde

  Få en professionel murer til at lægge fliserne i din bolig, så de i bogstaveligste forstand, ligger snorlige. Uanset om det er vægge eller gulv, bryggers eller badeværelse, som skal have nye fliser, løfter vi opgaven med stor præcision og fokus.

  Renovering af murværk

  Det kan være svært selv at reparere revner, afskalninger eller misfarvninger i murværket på din bolig. Med hjælpen fra en murer udføres renoveringen korrekt med respekt for husets stand, sammensætning og æstetiske udseende.

  Dekorativt murværk

  Drømmer du om at tilføre din bolig eller mur lidt ekstra karakter og stil, kan en dekoration i selve murværket være med til at sætte prikken over i’et. Få en murer til at hjælpe dig med at skabe et mesterværk med mønster, buer eller sten i andre farver.

  Omfugning

  Når et hus når en vis alder, kan en omfugning være nødvendig for at forlænge husets levetid og reducere slitagen. Med hjælpen fra en murer sikres du en korrekt omfugning, som er altafgørende for at bevare huset i god stand.

  Støbning af fundamenter

  Fundamentet i dit hus er basen, der sikrer en stærk og holdbar konstruktion. Vil du være sikre på at skabe det rigtige grundlag for hele huset, er det oplagt at få en murer til at hjælper dig med at komme godt i mål.

  Microcement

  Ønsker du et shine-up af dit badeværelse, en væg i stuen eller gulvet, så er Microcement det produkt som skal anvendes.

  Nedrivning af bærende vægge

  Teksten kommer snart.

  Håndværker.dk
  5 ud af 5 stjerner
  Jeg bestilte Adamson Byg & Kloakservice ApS til at levere og montere nye Velfac døre og vinduer i vores hus. Kvaliteten af deres arbejde er helt i top, og de er meget behagelige at have gående. Resultat: indeklimaet er forbedret væsentlig og energiforbruget er faldet. De største anbefalinger til Adamson!
  Vi fik lavet kloak service og kunne ikke være mere tilfreds. Vi blev også rådgivet omkring vores byggeprojekt og det har gjort det både overskueligt og økonomisk ansvarligt for os. Hurtig respons på vores henvendelse og alt i alt behagelig kommunikation. Cihan var både professional og imødekommende og vi kommer 100% til at bruge Adamson byg til kommende projekter.
  Bestilte Adamson Byg til at udskifte taget på min carport. Bestillingen forløb ganske nemt og Adamson Byg var hurtige til at besvare mine henvendelser. Framragende arbejde af en yderst sympatisk og omhyggelig tømrer. Arbejdet udført til tiden og tømreren ryddede fint op efter sig, så det kun var det nye tag, der afslørede han havde været forbi. Vil helt sikkert benytte dem igen.
  Trustpilot
  4,7 ud af 5 stjerner
  Adamson Byg har netop færdiggjort vores nye terrasse – og vi er meget glade for både terrassen og vores valg af tømrer. Arbejdet er flot udført og baseret på en konstant og konstruktiv dialog. Kommunikationen har været helt i top både i forhold til aftaler og udfordringer. Vi vil helt klart bruge Adamson Byg en anden gang.
  Jeg kan klart anbefale Adamson byg, der har været utrolig imødekommende og fleksible. Kvaliteten af deres arbejde er god og priserne er rimelige. Særligt Cihan er lydhør og er vender pligtopfyldende tilbage ved spørgsmål – et særsyn blandt travle håndværkere. Jeg bruger nu Adamson byg til min anden opgave.
  Adamson Byg har lavet et fantastisk stykke arbejde ved udskiftning af karm og dør efter indbrud. Cihan er meget dygtig, arbejdsom og en dejlig, glad håndværker at have gående. Og så er han altid hurtig til at svare på mail, når man skriver til ham. Meget tilfreds:-)
  Google
  5 ud af 5 stjerner
  En helt igennem god oplevelse med Adamson Byg. Der er kun ros herfra. God kommunikation hele vejen igennem, retfærdige priser og utrolig venlig. De får helt klart muligheden for at køre mine fremtidige projekter!
  Arbejdet er udført super flot. Alle aftaler er overholdt og der har været en god kommunikation igennem hele forløbet. Vi kan helt klart anbefale denne virksomhed.
  Adamson monterede nyt køkken med ø samt nyt gulv på omkring 100 kvm min lejlighed. Jeg er meget tilfreds med deres arbejde og vil bestemt bruge igen.
  3byggetilbud
  4,9 ud af 5 stjerner
  Dygtig og vidende, hurtigt og veludført arbejde. Fik udført noget afstivning , vi ikke vidste manglede under taget Vores allerbedste anbefalinger om Cihans service.
  Vores vinduer er skiftet og det hele blev lavet meget professionelt og som aftalt. Så vi vil helt klart anbefale Adamson Byg, hvis man skal bruge en tømrer i Nordsjælland.
  Super kommunikation og udførelse hele vejen igennem – mine varmeste anbefalinger.

  Kontakt os

  Brug for en murer i Nordsjælland eller Kbh? Kontakt os

  Adamson Byg & Kloakservice ApS star altid klar til at rykke ud på nye og spændene opgaver. Derfor er du meget velkommen til kontakte os på skrift eller telefonisk, hvis du har brug for en murer i Nordsjælland eller København, så vi kan aftale et møde hvor vi afgiver et gratis og uforpligtende tilbud.

  Vores arbejdsområder dækker hovedsageligt Nordsjælland og København, men afhængig af opgavens art og omfang, arbejder vi også i de øvrige dele af landet.

  Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer.