Adamson Byg & Kloakservice ApS

Døre & vinduer

4.9/5

4,9 stjerner fordelt på +100 anmeldelser

Døre & vinduer

Døre & vinduer i Nordsjælland

Adamson Byg og Kloakservice ApS er en tømrervirksomhed, som har specialiseret sig i montering af indvendige og udvendige døre, vinduer og ovenlysvinduer.

Årsagerne til udskiftning af vinduer og døre kan være mange. Vinduerne kan være utætte, de skaber ikke besparelser på varmeregninger, der ønskes klimavenlige døre og vinduer, æstetikken skal ændres til husets stil, der ønskes et bedre lysindfald med udvidelse eller oprettelse af dør- eller vindueshul, eller der ønskes ovenlysvinduer.

Adamson Byg og Kloakservice ApS bistår kunderne med alt indenfor rådgivning, opmåling, valg af døre og vinduer i Nordsjælland samt bestilling og montering. Inden bestilling og montering af døre og/eller vinduer er vi i tæt dialog med jer om detaljer og ønsker til jeres nye døre og/eller vinduer. Dette danner de sikre rammer for bestilling og montering af det ønskede resultat.

Vi er som fagmænd bundet af at være bekendt med de nye bygningsreglementer, og vores forpligtelse til at leve op til dette er derfor absolut. Vi rådgiver derfor også vores kunder om de gældende bygningsreglementer som pr. 1. juli 2020 blev opdateret, og som omhandler energikrav til døre og vinduer for helårs- og sommerhuse.

Kontakt os

Få et gratis tilbud

Adamson Byg & Kloakservice ApS svarer altid på henvendelser indenfor 24 timer, og vi ser frem til at høre fra jer.

  Håndværker.dk
  5 ud af 5 stjerner
  Jeg bestilte Adamson Byg & Kloakservice ApS til at levere og montere nye Velfac døre og vinduer i vores hus. Kvaliteten af deres arbejde er helt i top, og de er meget behagelige at have gående. Resultat: indeklimaet er forbedret væsentlig og energiforbruget er faldet. De største anbefalinger til Adamson!
  Vi fik lavet kloak service og kunne ikke være mere tilfreds. Vi blev også rådgivet omkring vores byggeprojekt og det har gjort det både overskueligt og økonomisk ansvarligt for os. Hurtig respons på vores henvendelse og alt i alt behagelig kommunikation. Cihan var både professional og imødekommende og vi kommer 100% til at bruge Adamson byg til kommende projekter.
  Bestilte Adamson Byg til at udskifte taget på min carport. Bestillingen forløb ganske nemt og Adamson Byg var hurtige til at besvare mine henvendelser. Framragende arbejde af en yderst sympatisk og omhyggelig tømrer. Arbejdet udført til tiden og tømreren ryddede fint op efter sig, så det kun var det nye tag, der afslørede han havde været forbi. Vil helt sikkert benytte dem igen.
  Trustpilot
  4,7 ud af 5 stjerner
  Adamson Byg har netop færdiggjort vores nye terrasse – og vi er meget glade for både terrassen og vores valg af tømrer. Arbejdet er flot udført og baseret på en konstant og konstruktiv dialog. Kommunikationen har været helt i top både i forhold til aftaler og udfordringer. Vi vil helt klart bruge Adamson Byg en anden gang.
  Jeg kan klart anbefale Adamson byg, der har været utrolig imødekommende og fleksible. Kvaliteten af deres arbejde er god og priserne er rimelige. Særligt Cihan er lydhør og er vender pligtopfyldende tilbage ved spørgsmål – et særsyn blandt travle håndværkere. Jeg bruger nu Adamson byg til min anden opgave.
  Adamson Byg har lavet et fantastisk stykke arbejde ved udskiftning af karm og dør efter indbrud. Cihan er meget dygtig, arbejdsom og en dejlig, glad håndværker at have gående. Og så er han altid hurtig til at svare på mail, når man skriver til ham. Meget tilfreds:-)
  Google
  5 ud af 5 stjerner
  En helt igennem god oplevelse med Adamson Byg. Der er kun ros herfra. God kommunikation hele vejen igennem, retfærdige priser og utrolig venlig. De får helt klart muligheden for at køre mine fremtidige projekter!
  Arbejdet er udført super flot. Alle aftaler er overholdt og der har været en god kommunikation igennem hele forløbet. Vi kan helt klart anbefale denne virksomhed.
  Adamson monterede nyt køkken med ø samt nyt gulv på omkring 100 kvm min lejlighed. Jeg er meget tilfreds med deres arbejde og vil bestemt bruge igen.

  Døre & vinduer

  Levering & montering

  Vi tilbyder kun levering og montering af danskproducerede døre og vinduer i Nordsjælland af følgende mærker:

  • Velfac
  • Rationel
  • Outline
  • KPK
  • Velux ovenlysvinduer
  • Andre danskproducerede vinduer

  Kontakt os

  Få et uforpligtende tilbud

  Adamson Byg & Kloakservice ApS star altid klar til at rykke ud på nye og spændene opgaver. Derfor er du meget velkommen til kontakte os på skrift eller telefonisk, så vi kan aftale et møde hvor vi afgiver et gratis og uforpligtende tilbud.

  Vores arbejdsområder dækker hovedsageligt Nordsjælland og København, men afhængig af opgavens art og omfang, arbejder vi også i de øvrige dele af landet.

  Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer.