Døre & vinduer

Montering af døre og vinduer

Adamson Byg ApS er en tømrervirksomhed, som har specialiseret sig i montering af indvendige og udvendige døre, vinduer og ovenlysvinduer.

Årsagerne til udskiftning af vinduer og døre kan være mange. Vinduerne kan være utætte, de skaber ikke besparelser på varmeregninger, der ønskes klimavenlige døre og vinduer, æstetikken skal ændres til husets stil, der ønskes et bedre lysindfald med udvidelse eller oprettelse af dør- eller vindueshul, eller der ønskes ovenlysvinduer.

Adamson Byg ApS bistår kunderne med alt indenfor rådgivning, opmåling, valg af døre og vinduer, bestilling og montering. Inden bestilling og montering af døre og/eller vinduer er vi i tæt dialog med jer om detaljer og ønsker til jeres nye døre og/eller vinduer. Dette danner de sikre rammer for bestilling og montering af det ønskede resultat.

Vi er som fagmænd bundet af at være bekendt med de nye bygningsreglementer, og vores forpligtelse til at leve op til dette er derfor absolut. Vi rådgiver derfor også vores kunder om de gældende bygningsreglementer som pr. 1. juli 2020 blev opdateret, og som omhandler energikrav til døre og vinduer for helårs- og sommerhuse.

Vi tilbyder kun levering og montering af danskproducerede døre og vinduer af følgende mærker:

Ønsker I, at Adamson Byg ApS kommer på et besøg og afgiver et uforpligtende tilbud på nye døre og/eller vinduer, så kontakt os på vores kontaktformular, send os en email eller kontakt os telefonisk indenfor vores åbningstider.

Adamson Byg ApS giver tryghed og sikkerhed

Kontakt os for at høre mere

Adamson Byg ApS står til rådighed for såvel eksisterende som potentielle kunder, og vi tilbyder derfor et gratis og uforpligtende tilbud på dit/jeres byggeprojekt. Vi kan kontaktes via formularen eller via e-mail, og vi besvarer alle skriftlige henvendelser indenfor 24 timer. Vi kan også kontaktes telefonisk indenfor vores åbningstider.

Mandag – Fredag: 07.00 – 17.00
Weekend: 09.00 – 15.00