Adamson Byg & Kloakservice ApS

Tømrer Slangerup

4.9/5

4,9 stjerner fordelt på +100 anmeldelser

Tømrerservice

Professionel tømrer i Slangerup

Står du og mangler en professionel tømrer i Slangerup, er Adamson Byg og Kloakservice ApS, klar til at hjælpe. Vi er din lokale samarbejdspartner inden for al tømrerarbejde, og med over 17 års erfaring i branchen kan vi hjælpe med alle opgaver.

Hos Adamson Byg og Kloakservice ApS går vi op i det gode håndværk. Vores team består af passionerede håndværkere, og vi leverer kun kvalitetsarbejde, som vi kan være stolte af. Det er med til at sikre vores høje kundetilfredshed.

Kontakt os

Få et gratis tilbud

Adamson Byg & Kloakservice ApS svarer altid på henvendelser indenfor 24 timer, og vi ser frem til at høre fra jer.

Adamson Byg & Kloakservice ApS

Tidligere opgaver

Alt inden for tømrerfaget

Vi kan hjælpe jer med

Hos Adamson Byg & Kloakservice ApS kan vi hjælpe jer med et væld af forskellige tømrerservices.

Gulv

Adamson Byg & Kloakservice ApS er et kompetent tømrerfirma med rig erfaring indenfor gulvlægning.

Køkkener

Et køkken er ikke bare et køkken. Et køkken er hjemmets samlingspunkt og hjemmets absolut mest anvendte rum.

Døre & vinduer

Vi er en tømrervirksomhed, som har specialiseret sig i montering af indvendige og udvendige døre, vinduer og ovenlysvinduer.

Vægge og lofter

Adamson Byg & Kloakservice ApS tilbyder og producerer alle ønskelige byggeprojekter indenfor vægge og lofter i gips, samt akustik-lofter.

Facadebeklædninger

Adamson Byg & Kloakservice ApS er tømrerfirmaet at kontakte, hvis I ønsker en renovering af jeres facadebeklædning eller hvis I ønsker at få monteret en ny facade.

Tag

Vi er et tømrerfirma med højeste ekspertise i taglægning. Vi foretager både tagrenovering og nybyg af en række forskellige tage.

Om- og tilbygning

Adamson Byg & Kloakservice ApS er et tømrerfirma, som har en vidtgående og stærk ekspertise i om- og tilbygninger.

Terrasser og rækværk

Vi er et tømrerfirma med meget stærke faglige og praktiske kompetencer indenfor konstruktioner af træterrasser.

Udendørs overdækninger

Vi har erfaring og den rette ekspertise til at bygge mange typer af udendørs overdækninger, herunder udestuer, annekser og meget mere.

Skræddersyede projekter

Tømrerfaget spændt vidt og mange ting kan bygges ud af træ. Med gåpåmod og kreativitet er det kun fantasien der sætter grænser.

Håndværker.dk
5 ud af 5 stjerner
Jeg bestilte Adamson Byg & Kloakservice ApS til at levere og montere nye Velfac døre og vinduer i vores hus. Kvaliteten af deres arbejde er helt i top, og de er meget behagelige at have gående. Resultat: indeklimaet er forbedret væsentlig og energiforbruget er faldet. De største anbefalinger til Adamson!
Vi fik lavet kloak service og kunne ikke være mere tilfreds. Vi blev også rådgivet omkring vores byggeprojekt og det har gjort det både overskueligt og økonomisk ansvarligt for os. Hurtig respons på vores henvendelse og alt i alt behagelig kommunikation. Cihan var både professional og imødekommende og vi kommer 100% til at bruge Adamson byg til kommende projekter.
Bestilte Adamson Byg til at udskifte taget på min carport. Bestillingen forløb ganske nemt og Adamson Byg var hurtige til at besvare mine henvendelser. Framragende arbejde af en yderst sympatisk og omhyggelig tømrer. Arbejdet udført til tiden og tømreren ryddede fint op efter sig, så det kun var det nye tag, der afslørede han havde været forbi. Vil helt sikkert benytte dem igen.
Trustpilot
4,7 ud af 5 stjerner
Adamson Byg har netop færdiggjort vores nye terrasse – og vi er meget glade for både terrassen og vores valg af tømrer. Arbejdet er flot udført og baseret på en konstant og konstruktiv dialog. Kommunikationen har været helt i top både i forhold til aftaler og udfordringer. Vi vil helt klart bruge Adamson Byg en anden gang.
Jeg kan klart anbefale Adamson byg, der har været utrolig imødekommende og fleksible. Kvaliteten af deres arbejde er god og priserne er rimelige. Særligt Cihan er lydhør og er vender pligtopfyldende tilbage ved spørgsmål – et særsyn blandt travle håndværkere. Jeg bruger nu Adamson byg til min anden opgave.
Adamson Byg har lavet et fantastisk stykke arbejde ved udskiftning af karm og dør efter indbrud. Cihan er meget dygtig, arbejdsom og en dejlig, glad håndværker at have gående. Og så er han altid hurtig til at svare på mail, når man skriver til ham. Meget tilfreds:-)
Google
5 ud af 5 stjerner
En helt igennem god oplevelse med Adamson Byg. Der er kun ros herfra. God kommunikation hele vejen igennem, retfærdige priser og utrolig venlig. De får helt klart muligheden for at køre mine fremtidige projekter!
Arbejdet er udført super flot. Alle aftaler er overholdt og der har været en god kommunikation igennem hele forløbet. Vi kan helt klart anbefale denne virksomhed.
Adamson monterede nyt køkken med ø samt nyt gulv på omkring 100 kvm min lejlighed. Jeg er meget tilfreds med deres arbejde og vil bestemt bruge igen.

den bedste vej frem

Tømrer i Slangerup med mange års erfaring

Med 17 års erfaring indenfor tømrerfaget er Adamson Byg og Kloakservice ApS det oplagte valg for dig, der søger en erfaren tømrer i Slangerup. Vores store erfaring er et bevis på vores passion som tømrer, og vores evne til at levere kvalitetsarbejde gang på gang.

Igennem 17 år har vi beskæftiget os med alle tænkelige tømreropgaver. Vi kan derfor både rådgive dig i forhold til de bedste løsninger, samt udføre enhver opgave med sikker hånd og øje for kvaliteten og detaljen.

Vi ved, med andre ord, hvad der virker, og hvad der ikke virker. Hos Adamson Byg og Kloakservice ApS er din tømreropgave i trygge og erfarne hænder.

Adamson Byg & Kloakservice ApS

Før efter billeder

Komp.32Komp.19
Komp.36Komp.25
Komp.34Komp.11

Alsidigt tømrerarbejde

Vi kan lave al slags tømrerarbejde i Slangerup

Hos Adamson Byg og Kloakservice ApS sikrer vores mange års erfaring, at vi kan udføre enhver form for tømrerarbejde. Uanset hvor stor eller omfattende opgaven er, er vores dygtige team klar til at levere de bedste løsninger.

Uanset om din tømreropgave handler om udskiftning af døre eller vinduer, gulvlægning, omfattende renoveringer eller nybyggeri, så står vi klar til at hjælpe. Vores alsidighed sikrer, at vi kan være din foretrukne tømrer i Slangerup, uanset hvad opgaven og omfanget er.

Pålideligt tømrerfirma

Hos os er en aftale, en aftale

Hos Adamson Byg og Kloakservice ApS forstår vi betydningen af pålidelighed. Når vi siger, ”en aftale, er en aftale”, så betyder det bogstaveligt talt, at vi står fast på vores løfter. Det gælder både i forhold til tidsplaner, kvalitet og pris.

Vores engagement i hvert tømrerprojekt i Slangerup sikrer, at vi leverer præcist det, vi har aftalt, uden undtagelser og mangler. Vi holder hvad vi lover, og det har været med til at give os et ry, som et tømrerfirma i Slangerup, hvor kunderne kan lægge deres fulde tillid. 

Vi værdsætter denne tillid, og arbejder altid, for at opretholde tilliden gennem vores gennemsigtighed, tætte kommunikation og fremragende håndværk.

bæredygtigt tømrerfirma

Din lokale klimahåndværker

Hos Adamson Byg og Kloakservice ApS går vi op i miljø og bæredygtighed. Vi vil gerne være med til at gøre en forskel, og derfor er vi blevet certificeret klimahåndværker. Med denne certificering er du sikker på, at der kun bliver brugt miljørigtige løsninger, når du får udført tømrerarbejde af din lokale tømrer i Slangerup, Hillerød og omegn.

Ved at benytte os af FSC og/eller PFEC certificeret tømmer til vores tømrerarbejde i Slangerup, er vi med til at sikre bedre vilkår for både skovarbejderne, dyrene, lokalsamfundet og skoven. Det mener vi nemlig er en vigtig del af at tage medansvar for vores fælles miljø.

Privat & erhverv

Den lokale tømrer i Slangerup for private og erhverv

Adamson Byg og Kloakservice ApS udfører tømrerarbejde i Slangerup for private boligejere, samt både store og små erhvervskunder, med den samme høje standard for kvalitetshåndværk.

Uanset om du planlægger en tilbygning til dit hjem, en renovering af dit kontorlokale, eller har brug for specialtilpassede løsninger, så står vi klar til at imødekomme dine behov med skræddersyede tømrerløsninger.

Hos os er ingen tømreropgave for stor eller lille. Vi behandler alle vores kunder med respekt, og vi værdsætter den tillid, som vores kunder hver dag giver os, ved at lade os håndtere deres tømrerarbejde. Dét er god arbejdsetik for hos.

Kundetilfredshed

Hør hvad vores kunder siger

Hos Adamson Byg og Kloakservice ApS har hele vores team en passion for kundeservice og kvalitetsarbejde. Vores passion afspejles i de mange positive kundeanmeldelser, som vi har modtaget gennem årene.

Hør hvad vores kunder siger, og lad deres tilfredshed inspirere dit næste valg af tømrer i Slangerup.

projektopstart

Skal vi ringe dig op?

Er du klar til at tage det første skridt mod at realisere dit tømrerprojekt med en erfaren tømrer i Slangerup? Hos Adamson Byg og Kloakservice ApS, sidder vi klar til at hjælpe dig, og det starter med en god samtale om din forestående tømreropgave.

Udfyld blot vores kontaktformular med dine oplysninger og en kort beskrivelse af dit tømrerprojekt, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

I denne indledende dialog vil vi gerne høre mere om dine idéer til projektet, så vi sammen kan skræddersy den perfekte løsning til dig.