Adamson Byg & Kloakservice ApS

Referencer

4.9/5

4,9 stjerner fordelt på +85 anmeldelser

Hvad siger vores kunder

Kundereferencer

Her kan du læse om hvad vores tidligere kunder har udtalt sig om vores arbejde. 

Vi havde i dag besøg af Cihan som på en halv time rettede 5 dobbelte terrassedøre, så de nu igen lukker perfekt. Han kom med en super energi og var kompetent i en grad, som vi kun sjældent har set hos andre håndværkere. Kan derfor varmt anbefales.
Jeg bestilte Adamson Byg & Kloakservice ApS til at levere og montere nye Velfac døre og vinduer i vores hus. Kvaliteten af deres arbejde er helt i top, og de er meget behagelige at have gående. Resultat: indeklimaet er forbedret væsentlig og energiforbruget er faldet. De største anbefalinger til Adamson!
Vi kan varmt anbefale Adamson byg & kloakservice. Vi fik lavet kloak service og kunne ikke være mere tilfreds med det. Vi blev også rådgivet omkring vores byggeprojekt og det har gjort det både overskueligt og økonomisk ansvarligt for os. Hurtig respons på vores henvendelse og alt i alt behagelig kommunikation. Cihan var både professional og imødekommende og vi kommer 100% til at bruge Adamson byg til kommende projekter.
Vi kan varmt anbefale Adamson byg & kloakservice. Vi fik lavet kloak service og kunne ikke være mere tilfreds. Vi blev også rådgivet omkring vores byggeprojekt og det har gjort det både overskueligt og økonomisk ansvarligt for os. Hurtig respons på vores henvendelse og alt i alt behagelig kommunikation. Cihan var både professional og imødekommende og vi kommer 100% til at bruge Adamson byg til kommende projekter.
Bestilte Adamson Byg til at udskifte taget på min carport. Bestillingen forløb ganske nemt og Adamson Byg var hurtige til at besvare mine henvendelser. Framragende arbejde af en yderst sympatisk og omhyggelig tømrer. Arbejdet udført til tiden og tømreren ryddede fint op efter sig, så det kun var det nye tag, der afslørede han havde været forbi. Vil helt sikkert benytte dem igen.
Adamson Byg er et grundigt firma med et ærligt personale. De hjalp os med alle de juridiske spørgsmål som vi havde, og da ejeren af firmaet også er jurist, kunne vi drage god nytte af deres juridiske service. Deres tømrerservice er i top, og det er deres håndværk også. Vores renoveringsprojekt blev først opstartet efter at Adamson Byg insisterede på at der blev inddraget en bygningsingeniør, og på den måde var Adamson Byg med til sikre at renoveringsprojektet blev udført indenfor alle de lovlige krav og i dag har vi et perfekt resultat. Klart de bedste anbefalinger herfra.
Usædvanligt gode håndværkere! Cihan og hans to dygtige arbejdsmænd installerede vinduer i vores hus. De forstod præcis vores ønsker og sikrede sig vores input når der skulle tages beslutninger undervejs. De var respektfulde (dækkede af, sugede byggestøv), responsive, super ærlige og vigtigst af alt afleverede de et helt perfekt stykke arbejde. Ingen tvivl om at jeg bruger Adamson næste gang jeg skal bruge noget tømrerekspertise der er ud over mine egne evner.
Vi har haft en rigtig fin oplevelse med Adamson Byg. De har lavet taget på vores sommerhus som viste sig at være i dårligere stand end ventet. Kommunikationen har hele tiden været upåklagelig, og der blev hurtigt lagt en plan for hvad der skulle gøres. Det blev til en helt ny tagkonstruktion med nye spær, forstærkning af støttestolper, nye tagbrædder, tagpap, vindskeder etc. Størstedelen af arbejdet blev klaret på under en uge, så de er virkeligt effektive. Og så gør det heller ikke noget at de er søde og venlige at snakke med 🙂 Kun gode anbefalinger herfra!
Vi bestilte et halvtag, som skulle bygges på vores hus. Vi blev rådgivet med mulige løsningsforslag, hvor det var vores klare overbevisning, at det var objektive synspunkter - der blev ikke anbefalet noget, som var en dyrere løsning, end vi havde brug for. Gennem en god dialog og klar forventningsafstemning kom vi frem til en løsning, som vi er blevet rigtigt glade for. Selve udførelsen af arbejdet skete hurtigt og effektivt og resultatet super godt. Intet at klage over. Kommunikationen var klar, og der blev svaret hurtigt på vores henvendelser. Vi vil klart anbefale Adamson Byg og selv benytte dem, såfremt vi har relevant arbejde i fremtiden.
Min kæreste og jeg hyrede Adamson Byg og Kloakservice til en større renoveringsopgave i vores lejlighed, da der skulle installeres helt nyt bad og toilet i lejligheden samt nyt køkken. Desuden også diverse mindre opgaver i lejligheden.

Adamson Byg og Kloakservice har hele vejen igennem renoveringen ydet en fantastisk service! De har konstant opretholdt høje standarder i udførslen af alle opgaver samt rådgivet og vejledt os igennem hele projektet. Min ‘frygt’ for håndværkerydelser generelt, har altid været, at tider og aftaler ikke blev overholdt samt manglende kommunikation. Denne frygt blev heldigvis gjort til skamme, da Adamson Byg og Kloakservice sørgede for konstant at informere og kommunikere os omkring projektet, og overholdt alle tider og aftaler. Derudover oplevede vi (min kæreste og jeg), at de også var enormt fleksible ift. deres arbejdstider, hvilket havde stor betydning for at tingene kunne gå op med vores arbejde.

Adamson Byg og Kloakservice har vores varmeste anbefalinger, og vil også være de første, vi ville henvende os til, med nye renoveringsprojekter
Dygtig og vidende, hurtigt og veludført arbejde. Fik udført noget afstivning , vi ikke vidste manglede under taget Vores allerbedste anbefalinger om Cihans service.
Vi fik udskiftet otte vinduer, en terrasseskydedør og en kælderdør af Cihan og hans team. Det krævede både kran, tømrerarbejde, murerarbejde, mm. og dermed en betydelig koordinerende indsats. Alt blev klaret i kvalitet som lovet og endda før planlagt tid. Det, vi har været gladest for, er den klare kommunikation og tilgængelighed, så vi har kunnet føle os trygge og velinformerede i hele processen. En klar anbefaling herfra.
Super kommunikation og udførelse hele vejen igennem - mine varmeste anbefalinger.
Adamson byg har været helt fænomenale som samarbejdspartnere i forbindelse med at få lavet nyt køkken, og gulv i hele stueplan. Gennem hele processen har det været ekstrem skarpe på kommunikationen. Når der dukkede overraskelser op (og det gør der jo når man renoverer ældre huse), var de hurtige til at melde ind, få afklaring og komme videre. Når tidsplanen gik fløjten fordi det var corona-tider og man måtte have hele familien i hjemme-isolation, var de fleksible og imødekommende. Der er ingen tvivl om at Adamson byg er de første vi ringer til næste gang vi skal have renoveret noget af huset.
Vores vinduer er skiftet og det hele blev lavet meget professionelt og som aftalt. Så vi vil helt klart anbefale Adamson Byg, hvis man skal bruge en tømrer i Nordsjælland.
Cihan og hans stærke håndværkerteam er alle hårdtarbejdende, kompetente og venlige. Vi har haft fornøjelsen af en totalrenovering af køkken med nyt gulv, udskiftning af vandrør, nye radiatorer og arbejde i entré samt nedrivning af skorsten. Adamson Byg leverer også VVS og elektriker og det er befriende for kunden i en renoverings-proces som ellers godt kan være hård. Adamson Byg lever i høj grad op til sit princip om at "dialog er det bedste værktøj”, for Cihan er altid klar ved telefon og mail og som kunde føler man sig hørt, da Cihan besvarer spørgsmål med vid, empati og tålmodighed. Der findes en god løsning på alt som måtte opstå og her er høj grad af fleksibilitet. Cihan går dét ekstra skridt som man kun tør håbe på i en professionel håndværker. Adamson Byg leverer et flot resultat og de får hermed min varmeste anbefaling.
Jeg fik kontakt til Adamson Byg via en kammerat, som også havde brugt dem til et renoveringsprojekt. Min ægtefælle og jeg ønskede montering af 4 stk. Velux ovenlysvinduer med fjernbetjening. Adamson Byg udførte opgaven professionelt og resultatet er skønt. Vi har flere projekter som vi ønsker Adamson Byg skal udføre, fordi vi under vores projekt modtog sparring, vejledning, gode råd, og arbejdet blev udført til den aftale pris og det aftalte tidspunkt. De varmeste anbefalinger herfra.
Vi har brugt adamson byg til flere opgaver, udskiftning af flere velux vinduer, andre opgaver samt en større kvist nedrivning og istandsættelse samt nye vinduer. Adamson byg har ved alle opgaver givet en god pris, holdt tidsplanen, har haft god kontakt med andre håndværkere som samlet entreprise, altid været imødekommende og konstruktiv. Der har ved alle projekterne været stor faglig viden samt et rigtig fint arbejde. Så vi har været tilfredse med Adamson byg og vil gemme nummeret til en anden gang.

Kontakt os

Første skridt til jeres byggeprojekt er at kontakte os

Det er nemmere end du tror. Har du en ide eller et ønske til et renoverings- og moderniseringsprojekt, så er første skridt lige her. Du kan kontakte os via formularen eller telefonisk, og vi kan herefter aftale et gratis og uforpligtende møde, hvor vi sammen kan drøfte dine ideer og ønsker til dit byggeprojekt.

Vores håndværkerydelser spænder vidt, og vi ved at vi kan levere varen. Og når vi siger at ”dialog er det bedste værktøj”, så mener vi det!

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage indenfor 24 timer

Kontakt os

Få et gratis tilbud

Adamson Byg & Kloakservice ApS svarer altid på henvendelser indenfor 24 timer, og vi ser frem til at høre fra jer.