Tømrer i Nordsjælland og København

Tømrer

Bestil tømrer i Nordsjælland og København

Drømmer I om at få lagt et nyt smukt gulv eller trænger taget til en udskiftning? Måske har I planer om at renovere hele jeres bolig og har brug for en fagligt stærk samarbejdspartner, der kan tage sig af opgaven. Uanset jeres behov for tømrerarbejde kan vi hos Adamson Byg & Kloakservice hjælpe jer til det resultat, I ønsker.

Vi tilbyder tømrerservice i København og Nordsjælland inden for alle tømrerfagets arbejdsområder. Uanset omfanget af jeres opgave går vi til den med en professionalitet og dedikation, som giver jer en god og tryg oplevelse. Samtidig gør vores uddannelse og rige erfaring inden for tømrerfagets forskellige opgaver, at vi altid leverer et resultat af højeste kvalitet.

Adamson Byg & Kloakservice ApS» giver tryghed og sikkerhed

Hos Adamson Byg & Kloakservice ApS kan vi hjælpe jer med et væld af forskellige tømrerservices:

Energirenovering

Gulvlægning

Isoleringsopgaver
Gipsopgaver

Køkkenmontering

Døre og vinduer
Lofter og akustiklofter
Velux-vinduer
Tagprojekter
Terrasser
Overdækninger
Carporte, skure og garager

Kommunikation leder til kvalitet

Vores erfaringer fortæller os, at kommunikation med kunden er den bedste vej frem. Vi tror på, at dialog er det bedste værktøj til at opnå tilfredsstillende resultater.

Derfor leverer vi altid grundig rådgivning vedrørende det byggetekniske, materialevalget og solide løsninger, inden vi opstarter en opgave. Vi går op i, at I føler dig informeret under hele forløbet og at I får kommunikeret jeres ønsker, sådan slutresultatet bliver nøjagtigt, som I gerne vil have det.

Vores arbejdsgange kommer til udtryk i jeres byggeprojekt. I vil få:

Certificeret klimahåndværker

Hos Adamson Byg & Kloakservice ApS vægter vi klima og miljøhensyn højt – derfor er vi blevet certificerede klimahåndværkere. Det betyder, at når vi udfører en opgave, så bliver det gjort med omtanke for bæredygtighed og miljøet. For at gøre dette leverer og bearbejder vi hovedsageligt tømmer, der er FSC og/eller PFEC certificeret. Disse certificeringer sørger for, at tømmeret kommer fra bæredygtig skovrydning, hvor skovarbejdernes, dyrenes, lokalsamfundenes og skovenes velvære er sikret.

Billede af Sjælland område med Nordsjælland og København markeret

Vi servicerer i Nordsjælland og København

Vi tilbyder en lang række services indenfor tømrerfaget i København og Nordsjælland – herunder inkluderer Helsinge, Hillerød, Gilleleje, Hornbæk og Gribskov. Bor I ikke i disse områder, så kan I alligevel prøve at give et kald eller smide en mail også tager vi en snak.

Mangler I en tømrer?

Er I klar til at sætte gang i jeres projekt, så kontakt os endelig for et tilbud eller blot en uforpligtende snak om mulighederne. Udfyld formularen nedenfor, så vender vi tilbage til jer snarest muligt. I er også meget velkomne til at ringe til os eller skrive en mail, hvis I mangler en tømrer i Nordsjælland eller København.