Adamson Byg & Kloakservice ApS

Tømrer i Birkerød

4.9/5

4,9 stjerner fordelt på +100 anmeldelser

Tømrerservice

Lokal tømrer i Birkerød

Adamson Byg og Kloakservice ApS kan hjælpe dig med enten bolig eller virksomhed, som tømrer i Birkerød. Vi har en bred erfaring indenfor tømrerfaget, og tilbyder derfor vores rådgivning, vejledning og opgave håndtering til kunder i Birkerød.

Tømrerarbejde kan tage mange former, og det kan kræve alt fra en enkelt tømrer til et helt hold af håndværkere med forskellige fagspecialer.

Når du vælger Adamson Byg & Kloakservice ApS til tømreropgaver i Birkerød, kan du bl.a. vælge mellem forskellige entrepriseformer. Hvad du vælger kommer an på dine ønsker og behov.

Hvis du ønsker, at vi tager os af alt det praktiske inklusive papirarbejde og godkendelse hos din kommune, skal du vælge totalentreprise. Hvis du gerne selv vil stå for noget af alt dette, kan du vælge hovedentreprise. Og hvis du gerne vil stå for det meste angående projektet, som ikke er selve arbejdets udførelse, skal du vælge fagentreprise.

Kontakt os

Få et gratis tilbud

Adamson Byg & Kloakservice ApS svarer altid på henvendelser indenfor 24 timer, og vi ser frem til at høre fra jer.

Adamson Byg & Kloakservice ApS

Tidligere opgaver

Alt inden for tømrerfaget

Vi kan hjælpe jer med

Hos Adamson Byg & Kloakservice ApS kan vi hjælpe jer med et væld af forskellige tømrerservices.

Gulv

Adamson Byg & Kloakservice ApS er et kompetent tømrerfirma med rig erfaring indenfor gulvlægning.

Køkkener

Et køkken er ikke bare et køkken. Et køkken er hjemmets samlingspunkt og hjemmets absolut mest anvendte rum.

Døre & vinduer

Vi er en tømrervirksomhed, som har specialiseret sig i montering af indvendige og udvendige døre, vinduer og ovenlysvinduer.

Vægge og lofter

Adamson Byg & Kloakservice ApS tilbyder og producerer alle ønskelige byggeprojekter indenfor vægge og lofter i gips, samt akustik-lofter.

Facadebeklædninger

Adamson Byg & Kloakservice ApS er tømrerfirmaet at kontakte, hvis I ønsker en renovering af jeres facadebeklædning eller hvis I ønsker at få monteret en ny facade.

Tag

Vi er et tømrerfirma med højeste ekspertise i taglægning. Vi foretager både tagrenovering og nybyg af en række forskellige tage.

Om- og tilbygning

Adamson Byg & Kloakservice ApS er et tømrerfirma, som har en vidtgående og stærk ekspertise i om- og tilbygninger.

Terrasser og rækværk

Vi er et tømrerfirma med meget stærke faglige og praktiske kompetencer indenfor konstruktioner af træterrasser.

Udendørs overdækninger

Vi har erfaring og den rette ekspertise til at bygge mange typer af udendørs overdækninger, herunder udestuer, annekser og meget mere.

Skræddersyede projekter

Tømrerfaget spændt vidt og mange ting kan bygges ud af træ. Med gåpåmod og kreativitet er det kun fantasien der sætter grænser.

Håndværker.dk
5 ud af 5 stjerner
Jeg bestilte Adamson Byg & Kloakservice ApS til at levere og montere nye Velfac døre og vinduer i vores hus. Kvaliteten af deres arbejde er helt i top, og de er meget behagelige at have gående. Resultat: indeklimaet er forbedret væsentlig og energiforbruget er faldet. De største anbefalinger til Adamson!
Vi fik lavet kloak service og kunne ikke være mere tilfreds. Vi blev også rådgivet omkring vores byggeprojekt og det har gjort det både overskueligt og økonomisk ansvarligt for os. Hurtig respons på vores henvendelse og alt i alt behagelig kommunikation. Cihan var både professional og imødekommende og vi kommer 100% til at bruge Adamson byg til kommende projekter.
Bestilte Adamson Byg til at udskifte taget på min carport. Bestillingen forløb ganske nemt og Adamson Byg var hurtige til at besvare mine henvendelser. Framragende arbejde af en yderst sympatisk og omhyggelig tømrer. Arbejdet udført til tiden og tømreren ryddede fint op efter sig, så det kun var det nye tag, der afslørede han havde været forbi. Vil helt sikkert benytte dem igen.
Trustpilot
4,7 ud af 5 stjerner
Adamson Byg har netop færdiggjort vores nye terrasse – og vi er meget glade for både terrassen og vores valg af tømrer. Arbejdet er flot udført og baseret på en konstant og konstruktiv dialog. Kommunikationen har været helt i top både i forhold til aftaler og udfordringer. Vi vil helt klart bruge Adamson Byg en anden gang.
Jeg kan klart anbefale Adamson byg, der har været utrolig imødekommende og fleksible. Kvaliteten af deres arbejde er god og priserne er rimelige. Særligt Cihan er lydhør og er vender pligtopfyldende tilbage ved spørgsmål – et særsyn blandt travle håndværkere. Jeg bruger nu Adamson byg til min anden opgave.
Adamson Byg har lavet et fantastisk stykke arbejde ved udskiftning af karm og dør efter indbrud. Cihan er meget dygtig, arbejdsom og en dejlig, glad håndværker at have gående. Og så er han altid hurtig til at svare på mail, når man skriver til ham. Meget tilfreds:-)
Google
5 ud af 5 stjerner
En helt igennem god oplevelse med Adamson Byg. Der er kun ros herfra. God kommunikation hele vejen igennem, retfærdige priser og utrolig venlig. De får helt klart muligheden for at køre mine fremtidige projekter!
Arbejdet er udført super flot. Alle aftaler er overholdt og der har været en god kommunikation igennem hele forløbet. Vi kan helt klart anbefale denne virksomhed.
Adamson monterede nyt køkken med ø samt nyt gulv på omkring 100 kvm min lejlighed. Jeg er meget tilfreds med deres arbejde og vil bestemt bruge igen.

Kvalitetsbevidst tømrer i Birkerød

Adamson Byg og Kloakservice ApS - Din tømrer i Birkerød

Der er mange gode grunde til, at du skal vælge os, som tømrer i Birkerød. En af de mange gode grunde til at vælge os er, at vi kender de love, regler og lokale retningslinjer for byggeri og renovering, da vi sørger for at holde os opdateret på området. Vi har både styr på håndværket og papirarbejdet, og det er værdifuldt for dig som kunde eller bygherre.

En anden god grund til at vælge Adamson Byg og Kloakservice ApS er, at vi har gode anmeldelser. Vi har et højt vurderingsgennemsnit på både Google, Trustpilot og Håndværker.dk. Du kan også se et udvalg af vores gode anmeldelser, som tømrer i Birkerød, på vores side med referencer.

Vores høje fokus på kvalitet, præcision og omhyggelighed giver dig tryghed. Vi leverer nemlig kun arbejde, som vi kan stå inde for, som tømrer i Birkerød.

Sidst men ikke mindst, så er der også den store fordel ved at vælge os, at vi giver dig garanti. Via vores Byg Garanti-forsikring får du og vores andre kunder tryghed og sikkerhed i samarbejdet med os.

Vi giver garanti på synlige fejl i op til tre år, og garanti i op til ti år på skjulte fejl og mangler. Da vi er dækket af Byg Garanti, er alt aftalt og udført tømrerarbejde dækket op til 150.000 kroner inklusiv moms per byggesag.

Vi står inde for det tømrerarbejde, vi udfører, men ved at være dækket af en forsikring, får både vi og vores kunder en større tryghed.

Adamson Byg & Kloakservice ApS

Før efter billeder

Komp.32Komp.19
Komp.36Komp.25
Komp.34Komp.11
Komp.30Komp.18
1. sal - venstre før billedeDesign uden navn (16)
Komp.29Komp.8

Giver tryghed & sikkerhed

Certificeret klimahåndværker i Birkerød

Hos Adamson Byg & Kloakservice ApS lægger vi stor vægt på klima- og miljøhensyn, hvilket har ført til vores certificering som klimahåndværkere. Dette sikrer, at alle vores opgaver udføres med fokus på bæredygtighed og miljøansvar. Vi benytter hovedsageligt tømmer, der er FSC- og/eller PEFC-certificeret.

Disse certificeringer garanterer, at tømmeret stammer fra bæredygtig skovdrift, hvor både skovarbejdernes, dyrenes, lokalsamfundenes og skovenes trivsel varetages. Vores miljøvenlige tilgang vil være tydelig i jeres byggeprojekt. I kan forvente:

Vores ydelser

Mere end bare tømrer i Birkerød

Vores firmanavn er Adamson Byg & Kloakservice ApS, og det er ikke uden grund. Vi kan nemlig både løse opgaver inden for byggeri og renovering samt kloakarbejde.

Vi er autoriseret kloakmester, og dette går perfekt hånd i hånd med tømrerfaget. Udover at kunne løse en lang række opgaver som tømrer og kloakmester kan vi også lave murerarbejde. Det er nyttigt for både dig og os, da vi dermed har de fagekspertiser, der skal til for at kunne løse en større opgave.

Når det gælder tømrerarbejde, så kan vi bl.a. løse følgende opgaver for dig:

den bedste vej frem

Et overkommeligt tømrerprojekt i seks faser

Hvad enten du vælger, at vi skal være fagentreprise, hovedentreprise eller totalentreprise, vil vi gribe opgaven an på samme måde. Forskellen mellem entrepriserne vedrører din egen involvering i processen, og valget af entrepriseform har derfor ikke som udgangspunkt nogen indflydelse på processen.

Uanset om du er kunde eller bygherre, så vil et typisk forløb overordnet set følge disse seks trin:

1. Intromøde med bygherre

Vi tager et uforpligtende møde med dig om opgaven.

2. Tilbud udarbejdes

Vi gør vores bedste for at beregne materialer, arbejdsløn mv. præcist, og så gennemgår vi tilbuddet med dig.

3. Byggemøde med bygherre

Hvis du godkender planen og prisen for projektet, tager vi et møde med dig om projektet og får styr på detaljerne.

4. Opstart

Vi går i gang med de indledende dele af tømrerarbejdet, og det involverer levering af materialer og igangsætning af selve arbejdet.

5. Udførelse

Vi løser opgaven for dig, men fra start til slut er du involveret i dit projekt, og vi kan lave justeringer undervejs.

6. Aflevering og kontroleftersyn

Efter arbejdets afslutning bliver hele projektets udførelse gennemgået. Udover dig som kunde er f.eks. ingeniør, arkitekt eller ekstern boligrådgiver også med til kontroleftersynet.

Der kan være variationer i processen fra projekt til projekt. Vi ved nemlig, at hvert eneste projekt og hver en kunde er unik. Derfor er ovenstående gennemgang af tømrerprojektets seks faser vejledende.

Kontakt os

Kontakt din lokale tømrer i Birkerød

Adamson Byg og Kloakservice ApS står klar til at hjælpe dig med din tømreropgave i Birkerød. Ønsker du en samarbejdspartner med øje for præcision, kvalitet og kommunikation?

Så kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om dit tømrerprojekt i Birkerød, Hillerød og omegn.