Adamson Byg & Kloakservice ApS

Aut. Kloakmester

4.9/5

4,9 stjerner fordelt på +100 anmeldelser

Aut. kloakmester

Aut. kloakmester i Nordsjælland & København

De færreste af os skænker kloaksystemet ved vores hus, virksomhed eller arbejdsplads mange tanker i det daglige. Ikke desto mindre er det umådeligt vigtigt, at kloaksystemet fungerer og vedligeholdes for at undgå skader, tilstopninger og andre ubehagelige overraskelser.

Hos Adamson Byg & Kloakservice ApS får du en Autoriseret Kloakmester i Nordsjælland og København, som tilbyder både private, virksomheder og offentlige myndigheder et væld af forskellige kloakservices. Vi er autoriseret, så vi kan hjælpe dig med alle typer opgaver på en sikker og korrekt måde. 

Har du problemer med din kloak, er det derfor vigtigt at kontakte os hurtigst muligt, så problemet ikke bliver større, og du får det løst af en professionel kloakmester i Nordsjælland eller København. Der kan nemlig være mange årsager til, at din kloak ikke fungerer, som den skal.

Kontakt os

Få et gratis tilbud

Adamson Byg & Kloakservice ApS svarer altid på henvendelser indenfor 24 timer, og vi ser frem til at høre fra jer.

Adamson Byg & Kloakservice ApS (tidligere Adamson Byg ApS) er uddannet kloakmester fra Teknologisk Institut i Taastrup i 2022, og er ligeledes godkendt af Sikkerhedsstyrelsen til at udføre autoriseret kloakarbejde.

Vi er medlem hos Validan ApS, som er en landsdækkende kontrolinstans af autoriserede virksomheder. Validan ApS er godkendt kontrolorgan under Sikkerhedsstyrelsen (SIK), Energistyrelsen (ENS) og Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut (DBI). Læs mere herom.

Adamson Byg & Kloakservice ApS er medlem af Danske Kloakmestre og dermed er vi omfattet garantiordningen. Det betyder at vores kunder altid er dækket ved mangelfuldt arbejde med arbejde op til 50.000 kr. inkl. moms, uanset byggeriets størrelse. Læs mere herom.

Adamson Byg & Kloakservice ApS

Tidligere opgaver

Alt inden for kloak

Vi kan hjælpe dig med

Hos Adamson Byg & Kloakservice ApS kan vi hjælpe dig med et væld af forskellige kloak ydelser.

Renovering af kloak

En kloak udsættes for lidt af hvert og skal både kunne modstå rotter og skidt, som løber igennem.

Etablering af nyt kloakanlæg

Skal din bolig have ny kloakering, er en autorisation påkrævet, og derfor skal du kontakte en autoriseret kloakmester.

Etablering og renovering af spildevandsbrønde

En spildevandsbrønd kan være den rigtige løsning, hvis afløb og kloak ikke ligger optimalt i forhold til hinanden.

Rottebekæmpelse

Hvis du vil undgå rotter i din kloak eller, i værste tilfælde, i hjemmet, kan en rottespærre hjælpe dig til at holde skadedyrene ude. Vi er også specialister i at bekæmpe rotter.

TV-inspektion

Med en TV-inspektion kan du lynhurtigt finde ud af, hvor problemet med dit kloaksystem ligger. Vi opdager alt fra skader til fejl og rotter samt hjælper dig med at løse problemerne efterfølgende.

Separering af regnvand og spildevand

Adskillelsen af regn- og spildevand kaldes separatkloakering og udføres for at undgå oversvømmelser og sikre bedre rensning og drift af renseanlæg.

Slamsugning

Er din brønd eller kloak stoppet til, kan de renses hurtigt og effektivt. Med en slamsuger spuler vi kloakken eller brønden med rent vand, som fjerner alle former for skidt med stor effektivitet.

Tømning af septiktanke

Har du en septiktank eller bundfældningstank på din grund, er det vigtigt, at du husker at få dem tømt jævnligt. Det kan nemlig blive dyrt, hvis du ikke gør det, og slammet derfra siver ud i grundvandet, hvor det forurener vandmiljøet.

Etablering af faskiner

Etableringen af en faskine kan være en god måde at aflaste kloaksystemet på. Faskinen fungerer som et slags depot, hvorfra regnvandet kan synke ned i undergrunden.

Etablering af omfangsdræn

Vil du forhindre vand og fugt i at trænge ind i fundament og ydermure på din bolig, kan etableringen af et omfangsdræn være den absolut sikreste løsning.

Etablering af by-pass anlæg

By-pass anlæg projekteres og udføres, så bygninger er beskyttet mod skadelig opstemning (=oversvømmelse) fra hovedkloaksystemet, og så den tilførte vandmængde kan bortledes. Lad en autoriseret kloakmester hjælpe jer med etableringen af et by-pass anlæg.

Etablering af højvandslukke

Vil du forebygge skybrudsskader, kan du med fordel få installeret en højvandslukke. Hermed undgår du, at vandet fra kloakken løber ind i din kælder ved skybrud, hvis kloakken fejler i at lede regnvandet hurtigt nok væk.

Servicering af kloakinstallationer

En kloak og dens forskellige tilføjelser kræver løbende vedligeholdelse, da der ellers kan ophobe sig slam, opstå skader eller problemer i din bolig. Derfor er det en god ide at tegne en serviceaftale med din autoriserede kloakmester.

Håndværker.dk
5 ud af 5 stjerner
Jeg bestilte Adamson Byg & Kloakservice ApS til at levere og montere nye Velfac døre og vinduer i vores hus. Kvaliteten af deres arbejde er helt i top, og de er meget behagelige at have gående. Resultat: indeklimaet er forbedret væsentlig og energiforbruget er faldet. De største anbefalinger til Adamson!
Vi fik lavet kloak service og kunne ikke være mere tilfreds. Vi blev også rådgivet omkring vores byggeprojekt og det har gjort det både overskueligt og økonomisk ansvarligt for os. Hurtig respons på vores henvendelse og alt i alt behagelig kommunikation. Cihan var både professional og imødekommende og vi kommer 100% til at bruge Adamson byg til kommende projekter.
Bestilte Adamson Byg til at udskifte taget på min carport. Bestillingen forløb ganske nemt og Adamson Byg var hurtige til at besvare mine henvendelser. Framragende arbejde af en yderst sympatisk og omhyggelig tømrer. Arbejdet udført til tiden og tømreren ryddede fint op efter sig, så det kun var det nye tag, der afslørede han havde været forbi. Vil helt sikkert benytte dem igen.
Trustpilot
4,7 ud af 5 stjerner
Adamson Byg har netop færdiggjort vores nye terrasse – og vi er meget glade for både terrassen og vores valg af tømrer. Arbejdet er flot udført og baseret på en konstant og konstruktiv dialog. Kommunikationen har været helt i top både i forhold til aftaler og udfordringer. Vi vil helt klart bruge Adamson Byg en anden gang.
Jeg kan klart anbefale Adamson byg, der har været utrolig imødekommende og fleksible. Kvaliteten af deres arbejde er god og priserne er rimelige. Særligt Cihan er lydhør og er vender pligtopfyldende tilbage ved spørgsmål – et særsyn blandt travle håndværkere. Jeg bruger nu Adamson byg til min anden opgave.
Adamson Byg har lavet et fantastisk stykke arbejde ved udskiftning af karm og dør efter indbrud. Cihan er meget dygtig, arbejdsom og en dejlig, glad håndværker at have gående. Og så er han altid hurtig til at svare på mail, når man skriver til ham. Meget tilfreds:-)
Google
5 ud af 5 stjerner
En helt igennem god oplevelse med Adamson Byg. Der er kun ros herfra. God kommunikation hele vejen igennem, retfærdige priser og utrolig venlig. De får helt klart muligheden for at køre mine fremtidige projekter!
Arbejdet er udført super flot. Alle aftaler er overholdt og der har været en god kommunikation igennem hele forløbet. Vi kan helt klart anbefale denne virksomhed.
Adamson monterede nyt køkken med ø samt nyt gulv på omkring 100 kvm min lejlighed. Jeg er meget tilfreds med deres arbejde og vil bestemt bruge igen.

Kontakt os

Brug for en aut. kloakmester i Nordsjælland eller København?

Adamson Byg & Kloakservice ApS star altid klar til at rykke ud på nye og spændene opgaver. Derfor er du meget velkommen til kontakte os på skrift eller telefonisk, hvis du har behov for en kloakmester i Nordsjælland eller København, så vi kan aftale et møde, hvor vi afgiver et gratis og uforpligtende tilbud.

Vores arbejdsområder dækker hovedsageligt Nordsjælland og København, men afhængig af opgavens art og omfang, arbejder vi også i de øvrige dele af landet.

Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer.