Aut. Kloakmester

Autoriseret kloakmester i Nordsjælland og København

De færreste af os skænker kloaksystemet ved vores hus, virksomhed eller arbejdsplads mange tanker i det daglige. Ikke desto mindre er det umådeligt vigtigt, at kloaksystemet fungerer og vedligeholdes for at undgå skader, tilstopninger og andre ubehagelige overraskelser.

Hos Adamson Byg & Kloakservice ApS er vi Autoriseret Kloakmester, som tilbyder både private, virksomheder og offentlige myndigheder i Nordsjælland og København et væld af forskellige kloakservices. Vi er autoriseret, så vi kan hjælpe jer med alle typer opgaver på en sikker og korrekt måde. Har I problemer med jeres kloak, er det derfor vigtigt at kontakte os hurtigst muligt, så problemet ikke bliver større, og I får det løst af en professionel. Der kan nemlig være mange årsager til, at jeres kloak ikke fungerer, som den skal.

Adamson Byg & Kloakservice ApS (tidligere Adamson Byg ApS) er uddannet kloakmester fra Teknologisk Institut i Taastrup i 2022, og er ligeledes godkendt af Sikkerhedsstyrelsen til at udføre autoriseret kloakarbejde.

Vi er medlem hos Validan ApS, som er en landsdækkende kontrolinstans af autoriserede virksomheder.  Validan ApS er godkendt kontrolorgan under Sikkerhedsstyrelsen (SIK), Energistyrelsen (ENS) og Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut (DBI). Læs mere herom

Kloak garanti logo

Adamson Byg & Kloakservice ApS er medlem af Danske Kloakmestre og dermed er vi omfattet garantiordningen. Det betyder at vores kunder altid er dækket ved mangelfuldt arbejde med arbejde op til 50.000 kr. inkl. moms, uanset byggeriets størrelse. Læs mere herom (og der indsættes link www.danskekloakmestre)

Adamson Byg & Kloakservice ApS» giver tryghed og sikkerhed

Adamson Byg & Kloakservice ApS kan servicere jer indenfor følgende områder

Renovering af kloak
Etablering af nyt kloakanlæg
Etablering og renovering af spildevands- og regnvandsbrønde
Rottebekæmpelse
TV-inspektion
Separering af regnvand og spildevand
Slamsugning
Tømning af septiktanke og bundfældningstanke
Etablering af faskiner
Etablering af omfangsdræn
Etablering af by-pass anlæg
Etablering af højvandslukke
Servicering af kloakinstallationer
Kloak garanti logo

første skridt til jeres byggeprojekt er at kontakte os

Har du/I brug for hjælp fra vores murerafdeling, så kontakt os endelig for et tilbud eller blot en uforpligtende snak om mulighederne. Udfyld formularen neden for, så vender vi tilbage til dig/jer snarest muligt. Du/I er også meget velkommen til at ringe til os eller skrive en mail.