Miljø & klima

Med bæredygtighed i vores DNA

Adamson Byg ApS er en grøn virksomhed, som vægter klima og miljøhensyn højt, og bæredygtighed er en væsentlig del af vores DNA. Derfor leverer og bearbejder Adamson Byg ApS hovedsageligt tømmer som er bæredygtigt og som er FSC- (Forest Stewardship Council) og/eller PFEC (Programme for the Endorsement of Forest Certification)-certificerede. Se nedenfor hvordan du/I som kunde bidrager til klimaet ved at lade Adamson Byg ApS stå for jeres byggeprojekt.

Bæredygtighed i vores arbejde

Vores store bevidsthed om bæredygtighed kommer til udtryk i vores arbejde med eksisterende og nye byggeprojekter. Her sikrer vi, at…

Vejledning og rådgivning om bæredygtighed

Adamson Byg ApS rådgiver og vejleder sine kunder om bæredygtige løsninger i byggeprojekter og renovering, da ingen byggeprojekter er for små til at kunne kategoriseres som et bæredygtigt projekt eller byggeri. Hertil skal bemærkes, at prisen på certificeret træ som udgangspunkt ikke er dyrere end andre kvalitetstræprodukter (med undtagelse af nogle eksotiske træsorter fra lande udenfor EU).

Ved køb af FSC- og PEFC-mærkede produkter er du/I med til:

Sammen sikrer vi et bedre klima for fremtidens generationer igennem byggeriet.

Kontakt os for at høre mere

Adamson Byg ApS står til rådighed for såvel eksisterende som potentielle kunder, og vi tilbyder derfor et gratis og uforpligtende tilbud på dit/jeres byggeprojekt. Vi kan kontaktes via formularen eller via e-mail, og vi besvarer alle skriftlige henvendelser indenfor 24 timer. Vi kan også kontaktes telefonisk indenfor vores åbningstider.

Mandag – Fredag: 08.00 – 17.00
Weekend: 10.00 – 14.00