Miljø & klima

Bæredygtighed i vores DNA

Adamson Byg & Kloakservice ApS er en grøn virksomhed, som vægter klima og miljøhensyn højt. Derfor er vi certificeret klimahåndværker, så vi altid kan tilbyde vores kunder bæredygtig rådgivning og hjælpe dem til et klimavenligt resultat. Når vi udfører en opgave, gør vi det med så megen omtanke for miljøet som muligt. Bæredygtighed er en del af vores DNA, og vi har indført en række initiativer, som skal bidrage til at gøre verden grønnere.

Vi leverer og bearbejder hovedsageligt bæredygtigt tømmer, som er FSC- (Forest Stewardship Council) og/eller PFEC (Programme for the Endorsement of Forest Certification)-certificerede. Ved at lade os stå for jeres byggeprojekt er I på flere måder med til at passe på miljøet:

Bæredygtighed i vores arbejde

Vores store bevidsthed om bæredygtighed kommer til udtryk i vores arbejde med eksisterende og nye byggeprojekter.

Her sikrer vi, at:

Vejledning og rådgivning om bæredygtighed

Vi rådgiver altid vores kunder om bæredygtige løsninger i byggeprojekter og renovering, da ingen byggeprojekter er for små til at kunne kategoriseres som et bæredygtigt projekt. Ved blot at vælge certificeret træ til jeres projekt er I med til at sætte et grønnere præg på verden – og så er prisen på certificeret træ som udgangspunkt ikke er dyrere end andet kvalitetstræ (med undtagelse af nogle eksotiske træsorter fra lande udenfor EU).

Ved køb af FSC- og PEFC-mærkede produkter bidrager I til

Lad os bygge sammen og sikre et bedre klima for fremtidens generationer gennem byggeriet!