Adamson Byg

Terrasser og rækværk

4.9/5

4,9 stjerner fordelt på +100 anmeldelser

Terrasser og rækværk

Terrasseprojekter

Adamson Byg er et tømrerfirma med meget stærke faglige og praktiske kompetencer indenfor konstruktioner af træterrasser. Vi tilbyder og udfører terrasseprojekter i mange forskellige former og højder, og i mange forskellige typer af terrassebrædder

Adamson Byg er beliggende i Gribskov Kommune, som er blandt de danske kommuner som huser flest sommerhuse i landet. Her bliver der bygget rigtig mange terrasser og efterspørgslen er stadig på sit højeste. 

Denne erfaring har vi i Adamson Byg taget god nytte af, og vi tilbyder derfor terrassekonstruktioner på alle tænkelige niveauer, ligesom vi også bygger terrasser af alm. trykimprægneret træ, thermofyr, terrassebræder i lærk, ipe, jatoba, cumaro, bangkirai og komposit.

Inden opstart af et terrasseprojekt, tilbyder Adamson Byg sine kunder omhyggelig rådgivning om de forskellige terrasseløsninger og om de forskellige typer af terrassebrædder og deres vedligeholdelse. På den måde sikrer vi sammen, at jeres terrasse bliver bygget lige efter jeres tanker og ønsker.

Udover terrasser tilbyder Adamson Byg også konstruktioner af rækværk, som kan benyttes til udendørs adskillelse, dækning af terrasse eller afskærmning af andre områder på grunden.

Kontakt os

Få et gratis tilbud

Adamson Byg svarer altid på henvendelser indenfor 24 timer, og vi ser frem til at høre fra jer.

  Håndværker.dk
  5 ud af 5 stjerner
  Trustpilot
  4,7 ud af 5 stjerner
  Google
  5 ud af 5 stjerner

  Kontakt os

  Få et uforpligtende tilbud

  Adamson Byg står altid klar til at rykke ud på nye og spændene opgaver. Derfor er du meget velkommen til kontakte os på skrift eller telefonisk, så vi kan aftale et møde hvor vi afgiver et gratis og uforpligtende tilbud.

  Vores arbejdsområder dækker hovedsageligt Nordsjælland og København, men afhængig af opgavens art og omfang, arbejder vi også i de øvrige dele af landet.

  Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer.