Adamson Byg & Kloakservice ApS

Køkken

4.9/5

4,9 stjerner fordelt på +85 anmeldelser

Køkken

Montering af nyt køkken

Et køkken er ikke bare et køkken. Et køkken er hjemmets samlingspunkt og hjemmets absolut mest anvendte rum. Det er her, vi tilbringer tid i forbindelse med madlavning, uformelle hyggestunder og meget mere.

Køkkenet er også hjemmets absolut mest stilfulde rum, som enten kan være minimalistisk, klassisk, moderne, landligt og hyggeligt. Altså afspejler køkkenet mange ting, derfor skal der ikke spares på montage af kvalitetshåndværk, når et køkken skal renoveres eller et nyt køkken skal monteres.

Hvad enten I ønsker at få repareret jeres eksisterende køkken eller I ønsker en helt ny køkkenmontering, står Adamson Bygog Kloakservice ApS til rådighed for dig, som behøver en faglig kompetent og praktisk pertentlig køkkenmontør med sans for køkkenets detaljer.

Udover køkkenmontering tilbyder vi også vores kunder grundig rådgivning om valg af køkkener. Vi sørger for nøje opmåling af det eksisterende rum for at sikre, at de rette køkkenelementer bliver bestilt.

Kontakt os

Få et gratis tilbud

Adamson Byg & Kloakservice ApS svarer altid på henvendelser indenfor 24 timer, og vi ser frem til at høre fra jer.

  Håndværker.dk
  5 ud af 5 stjerner
  Jeg bestilte Adamson Byg & Kloakservice ApS til at levere og montere nye Velfac døre og vinduer i vores hus. Kvaliteten af deres arbejde er helt i top, og de er meget behagelige at have gående. Resultat: indeklimaet er forbedret væsentlig og energiforbruget er faldet. De største anbefalinger til Adamson!
  Vi fik lavet kloak service og kunne ikke være mere tilfreds. Vi blev også rådgivet omkring vores byggeprojekt og det har gjort det både overskueligt og økonomisk ansvarligt for os. Hurtig respons på vores henvendelse og alt i alt behagelig kommunikation. Cihan var både professional og imødekommende og vi kommer 100% til at bruge Adamson byg til kommende projekter.
  Bestilte Adamson Byg til at udskifte taget på min carport. Bestillingen forløb ganske nemt og Adamson Byg var hurtige til at besvare mine henvendelser. Framragende arbejde af en yderst sympatisk og omhyggelig tømrer. Arbejdet udført til tiden og tømreren ryddede fint op efter sig, så det kun var det nye tag, der afslørede han havde været forbi. Vil helt sikkert benytte dem igen.
  Trustpilot
  4,7 ud af 5 stjerner
  Adamson Byg har netop færdiggjort vores nye terrasse – og vi er meget glade for både terrassen og vores valg af tømrer. Arbejdet er flot udført og baseret på en konstant og konstruktiv dialog. Kommunikationen har været helt i top både i forhold til aftaler og udfordringer. Vi vil helt klart bruge Adamson Byg en anden gang.
  Jeg kan klart anbefale Adamson byg, der har været utrolig imødekommende og fleksible. Kvaliteten af deres arbejde er god og priserne er rimelige. Særligt Cihan er lydhør og er vender pligtopfyldende tilbage ved spørgsmål – et særsyn blandt travle håndværkere. Jeg bruger nu Adamson byg til min anden opgave.
  Adamson Byg har lavet et fantastisk stykke arbejde ved udskiftning af karm og dør efter indbrud. Cihan er meget dygtig, arbejdsom og en dejlig, glad håndværker at have gående. Og så er han altid hurtig til at svare på mail, når man skriver til ham. Meget tilfreds:-)
  Google
  5 ud af 5 stjerner
  En helt igennem god oplevelse med Adamson Byg. Der er kun ros herfra. God kommunikation hele vejen igennem, retfærdige priser og utrolig venlig. De får helt klart muligheden for at køre mine fremtidige projekter!
  Arbejdet er udført super flot. Alle aftaler er overholdt og der har været en god kommunikation igennem hele forløbet. Vi kan helt klart anbefale denne virksomhed.
  Adamson monterede nyt køkken med ø samt nyt gulv på omkring 100 kvm min lejlighed. Jeg er meget tilfreds med deres arbejde og vil bestemt bruge igen.

  Køkken

  Rådgivning og montering

  Adamson Byg & Kloakservice ApS tilbyder også rådgivning og montering af ”køkkenudvidelser”. Ønsker I at nedrive en væg for at skabe et køkken-alrum, mere opbevaringsplads og flere siddepladser, kan vi gøre det til virkelighed.

  Vores portefølje af køkkenmontager tæller Svane-køkkener, IKEA-køkkener, Vordingborg-køkkener, Kvik-køkkener, HTH-køkkener, Invita-køkkener, speciel-snedker producerede køkkener og køkkener produceret af andre køkkenproducenter end de ovenfor nævnte.

  Under opbygningen af et nyt køkken er der, udover en køkkenmontør, næsten altid behov for en autoriseret elektriker og autoriseret VVS’er.

  For at lette byggeprocessen for vores kunder, har vi derfor indgået samarbejdsaftaler med disse fagfolk, som vi stiller strenge kvalitetskrav til. Vi kan derfor til fordel for vores kunder trække på disse i forbindelse med køkkenmontering.

  Kontakt os

  Få et uforpligtende tilbud

  Adamson Byg & Kloakservice ApS star altid klar til at rykke ud på nye og spændene opgaver. Derfor er du meget velkommen til kontakte os på skrift eller telefonisk, så vi kan aftale et møde hvor vi afgiver et gratis og uforpligtende tilbud.

  Vores arbejdsområder dækker hovedsageligt Nordsjælland og København, men afhængig af opgavens art og omfang, arbejder vi også i de øvrige dele af landet.

  Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer.