Udendørs overdækninger

Modulproduceret og skræddersyede overdækninger

Adamson Byg ApS har erfaring og den rette ekspertise til at bygge mange typer af udendørs overdækninger, herunder udestuer, annekser, hytter, carporte, garager, træpavilloner, pergolaer, redskabsskure eller andre former for opbevaringsrum. Hvad enten I ønsker at bestille udendørs overdækning i modulproduceret form eller selv ønsker at designe det, så er Adamson Byg ApS den helt rette tømrervirksomhed at henvende sig til, idet det kun er fantasien som sætter grænser for konstruktionen af et sådan projekt.

Vi har gennem tiden bygget mange udendørs projekter, og vi tager derfor alle projekter med spænding og passion, som også afspejles i det endelige resultat.

Ved bygning af udestuer, carporte eller garager i særlige størrelser, kræves der i nogle tilfælde en byggetilladelse, som Adamson Byg ApS også kan hjælpe med.

Ønsker I, at Adamson Byg ApS kommer på et besøg og afgiver et tilbud på en ny udendørs overdækning eller et anneks, så kontakt os på vores kontaktformular, send os en email eller kontakt os telefonisk indenfor vores åbningstider.

Adamson Byg ApS giver tryghed og sikkerhed

Kontakt os for at høre mere

Adamson Byg ApS står til rådighed for såvel eksisterende som potentielle kunder, og vi tilbyder derfor et gratis og uforpligtende tilbud på dit/jeres byggeprojekt. Vi kan kontaktes via formularen eller via e-mail, og vi besvarer alle skriftlige henvendelser indenfor 24 timer. Vi kan også kontaktes telefonisk indenfor vores åbningstider.

Mandag – Fredag: 07.00 – 17.00
Weekend: 09.00 – 15.00