Adamson Byg

Udendørs overdækninger

4.9/5

4,9 stjerner fordelt på +100 anmeldelser

Udendørs overdækninger

Udendørs overdækninger

Adamson Byg har erfaring og den rette ekspertise til at bygge mange typer af udendørs overdækninger, herunder udestuer, annekser, hytter, carporte, garager, træpavilloner, pergolaer, redskabsskure eller andre former for opbevaringsrum. Hvad enten I ønsker at bestille udendørs overdækning i modulproduceret form eller selv ønsker at designe det, så er Adamson Byg den helt rette tømrervirksomhed at henvende sig til, idet det kun er fantasien som sætter grænser for konstruktionen af et sådan projekt.

Vi har gennem tiden bygget mange udendørs projekter, og vi tager derfor alle projekter med spænding og passion, som også afspejles i det endelige resultat.

Ved bygning af udestuer, carporte eller garager i særlige størrelser, kræves der i nogle tilfælde en byggetilladelse, som Adamson Byg også kan hjælpe med.

Kontakt os

Få et gratis tilbud

Adamson Byg & ApS svarer altid på henvendelser indenfor 24 timer, og vi ser frem til at høre fra jer.

  Håndværker.dk
  5 ud af 5 stjerner
  Trustpilot
  4,7 ud af 5 stjerner
  Google
  5 ud af 5 stjerner

  Kontakt os

  Få et uforpligtende tilbud

  Adamson Byg står altid klar til at rykke ud på nye og spændene opgaver. Derfor er du meget velkommen til kontakte os på skrift eller telefonisk, så vi kan aftale et møde hvor vi afgiver et gratis og uforpligtende tilbud.

  Vores arbejdsområder dækker hovedsageligt Nordsjælland og København, men afhængig af opgavens art og omfang, arbejder vi også i de øvrige dele af landet.

  Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer.