Terrasser & rækværk

Nyd udelivet med terrasse og rækværk

Adamson Byg ApS er et tømrerfirma med meget stærke faglige og praktiske kompetencer indenfor konstruktioner af træterrasser. Vi tilbyder og udfører terrasseprojekter i mange forskellige former og højder, og i mange forskellige typer af terrassebrædder.

Adamson Byg ApS er beliggende i Gribskov Kommune, som er blandt de danske kommuner som huser flest sommerhuse i landet. Her bliver der bygget rigtig mange terrasser og efterspørgslen er stadig på sit højeste. Denne erfaring har vi i Adamson Byg ApS taget god nytte af, og vi tilbyder derfor terrassekonstruktioner på alle tænkelige niveauer, ligesom vi også bygger terrasser af alm. trykimprægneret træ, thermofyr, terrassebræder i lærk, ipe, jatoba, cumaro, bangkirai og komposit.

Inden opstart af et terrasseprojekt, tilbyder Adamson Byg ApS sine kunder omhyggelig rådgivning om de forskellige terrasseløsninger og om de forskellige typer af terrassebrædder og deres vedligeholdelse. På den måde sikrer vi sammen, at jeres terrasse bliver bygget lige efter jeres tanker og ønsker.

Udover terrasser tilbyder Adamson Byg ApS også konstruktioner af rækværk, som kan benyttes til udendørs adskillelse, dækning af terrasse eller afskærmning af andre områder på grunden.

Ønsker I, at Adamson Byg ApS kommer på et besøg og afgiver et tilbud på en ny terrasse og/eller rækværk, så kontakt os på vores kontaktformular, send os en email eller kontakt os telefonisk indenfor vores åbningstider.

Adamson Byg giver tryghed og sikkerhed

Kontakt os for at høre mere

Adamson Byg ApS står til rådighed for såvel eksisterende som potentielle kunder, og vi tilbyder derfor et gratis og uforpligtende tilbud på dit/jeres byggeprojekt. Vi kan kontaktes via formularen eller via e-mail, og vi besvarer alle skriftlige henvendelser indenfor 24 timer. Vi kan også kontaktes telefonisk indenfor vores åbningstider.

Mandag – Fredag: 07.00 – 17.00
Weekend: 09.00 – 15.00