Køkkenmontering

Få køkkenmontering i din bolig

Adamson Byg og Kloakservice ApS er et kompetent tømrerfirma med rig erfaring indenfor køkkenmontering.

Hvis gør-det-selv-projekter ikke er jeres spidskompetence, kan monteringen af et nyt køkken være en stor mundfuld. Lad os hjælpe jer til et præcist resultat, som I bliver glade for i mange år.

Få rådgivning om

Ønsker I at Adamson Byg og Kloakservice ApS kommer på et besøg og afgiver et uforpligtende tilbud på køkkenmontering, så kontakt os på vores kontaktformular, send os en e-mail eller kontakt os telefonisk indenfor vores åbningstider.

Adamson Byg og Kloakservice ApS giver tryghed og sikkerhed

Vi servicerer i Nordsjælland og København

Vi tilbyder køkkenmontering i København og Nordsjælland – herunder inkluderer Helsinge, Hillerød, Helsinge, Gilleleje, Hornbæk og Gribskov. Bor I ikke i disse områder, så kan I alligevel prøve at give et kald eller smide en mail også tager vi en snak.

Nyt eller renovering?

Et køkken er ikke bare et køkken. Et køkken er hjemmets samlingspunkt og hjemmets absolut mest anvendte rum, hvor vi tilbringer tid i forbindelse med madlavning, uformelle hyggestunder og meget mere. Køkkenet er også hjemmets absolut mest stilfulde rum, som enten kan være minimalistisk, klassisk, moderne, landligt og altid hyggeligt. Altså afspejler køkkenet mange ting og derfor skal der ikke spares på montage af kvalitetshåndværk, når et køkken skal renoveres eller et nyt køkken skal monteres.

Hvad enten I ønsker at få repareret jeres eksisterende køkken eller monteret et nyt køkken, så står Adamson Byg & Kloakservice ApS til rådighed for kunder, som behøver en faglig kompetent og praktisk pertentlig køkkenmontør med sans for køkkenets detaljer.

Rådgivning

Udover montage af køkkener tilbyder vi også vores kunder grundig rådgivning om valg af køkkener og vi sørger for nøje opmåling af det eksisterende rum for at sikre, at de rette køkkenelementer bliver bestilt. Adamson Byg tilbyder også rådgivning og montering af ”køkkenudvidelser”. Ønsker I for eksempel at nedrive en væg for at skabe et køkken-alrum eller ønsker I at få mere opbevaringsplads og flere siddepladser, så kan vi også gøre disse drømme til virkelighed.

 

Vores portefølje af køkkenmontager tæller Svane-køkkener, IKEA-køkkener, Vordingborg-køkkener, Kvik-køkkener, HTH-køkkener, Invita-køkkener, speciel-snedker producerede køkkener og køkkener produceret af andre køkkenproducenter end de ovenfor nævnte.

Få én samlet løsning

Under opbygningen af et nyt køkken er der, udover en køkkenmontør, næsten altid behov for en autoriseret elektriker og autoriseret VVS’er. For at lette processen for vores kunder har vi derfor indgået samarbejdsaftaler med disse fagfolk, som vi stiller strenge kvalitetskrav til og som vi, til fordel for vores kunder, kan trække på i forbindelse med montering af køkkener.

Ønsker I et besøg og et uforpligtende tilbud på montering af et nyt køkken? Kontakt os via vores kontaktformular, send en mail eller kontakt os telefonisk indenfor vores åbningstider.