Få køkkenmontering i Nordsjælland og København

Køkkenmontering

Få køkkenmontering i din bolig

Adamson Byg og Kloakservice ApS er et kompetent tømrerfirma med rig erfaring indenfor køkkenmontering. Hvis gør-det-selv-projekter ikke er jeres spidskompetence, kan monteringen af et nyt køkken være en stor mundfuld. Lad os hjælpe jer til et præcist resultat, som I bliver glade for i mange år.

Få rådgivning om

Ønsker I at Adamson Byg og Kloakservice ApS kommer på et besøg og afgiver et uforpligtende tilbud på køkkenmontering, så kontakt os på vores kontaktformular, send os en e-mail eller kontakt os telefonisk indenfor vores åbningstider.

Eksempel på færdigmonteret køkken

Adamson Byg og Kloakservice ApS giver tryghed og sikkerhed

Billede af Sjælland område med Nordsjælland og København markeret

Vi servicerer i Nordsjælland og København

Vi tilbyder køkkenmontering i København og Nordsjælland – herunder inkluderer Helsinge, Hillerød, Gilleleje, Hornbæk og Gribskov. Bor I ikke i disse områder, så kan I alligevel prøve at give et kald eller smide en mail også tager vi en snak.

Nyt eller renovering?

Et køkken er ikke bare et køkken. Et køkken er hjemmets samlingspunkt og hjemmets absolut mest anvendte rum, hvor vi tilbringer tid i forbindelse med madlavning, uformelle hyggestunder og meget mere. Køkkenet er også hjemmets absolut mest stilfulde rum, som enten kan være minimalistisk, klassisk, moderne, landligt og altid hyggeligt. Altså afspejler køkkenet mange ting og derfor skal der ikke spares på montage af kvalitetshåndværk, når et køkken skal renoveres eller et nyt køkken skal monteres.

Hvad enten I ønsker at få repareret jeres eksisterende køkken eller monteret et nyt køkken, så står Adamson Byg & Kloakservice ApS til rådighed for kunder, som behøver en faglig kompetent og praktisk pertentlig køkkenmontør med sans for køkkenets detaljer.

Rådgivning

Udover montage af køkkener tilbyder vi også vores kunder grundig rådgivning om valg af køkkener og vi sørger for nøje opmåling af det eksisterende rum for at sikre, at de rette køkkenelementer bliver bestilt. Adamson Byg tilbyder også rådgivning og montering af ”køkkenudvidelser”. Ønsker I for eksempel at nedrive en væg for at skabe et køkken-alrum eller ønsker I at få mere opbevaringsplads og flere siddepladser, så kan vi også gøre disse drømme til virkelighed.

Vores portefølje af køkkenmonteringer tæller Svane-køkkener, IKEA-køkkener, Vordingborg-køkkener, Kvik-køkkener, HTH-køkkener, Invita-køkkener, speciel-snedker producerede køkkener og køkkener produceret af andre køkkenproducenter end de ovenfor nævnte.

Få én samlet løsning

Under opbygningen af et nyt køkken er der, udover en køkkenmontør, næsten altid behov for en autoriseret elektriker og autoriseret VVS’er. For at lette processen for vores kunder har vi derfor indgået samarbejdsaftaler med disse fagfolk, som vi stiller strenge kvalitetskrav til og som vi, til fordel for vores kunder, kan trække på i forbindelse med montering af køkkener.

Ønsker I et besøg og et uforpligtende tilbud på montering af et nyt køkken? Kontakt os via vores kontaktformular, send en mail eller kontakt os telefonisk indenfor vores åbningstider.

Prisen for montering af et køkken vil afhænge af kompleksiteten af opgaven. For eksempel kunne faktorer være, hvor stort køkkenet er, hvor mange af delene der kommer samlet, hvor tidskrævende modulerne og om der i forbindelse med opsætningen af køkkenet også skal inddrages en VVS eller elektriker i forbindelse med vores montage.

Noget andet der kan have stor indflydelse på, hvor lang tid det vil tage, er antallet af hårde hvidevarer, der skal installeres i køkkenet.

Grundet de mange variabler er det svært at give en nøje pris på hvad det enkelte køkken koster. Derfor kan man altid kontakte os på 40407164 eller sende os en mail på [email protected], for at vi sammen kan tale om detaljerne for jeres køkken og samtidig afgive et pris estimat på montering af dette.

Hvis du er i gang med at større projekt, så er der stor sandsynlighed for, at du ikke må udføre alle opgaverne uden professionel hjælp. Der er nemlig klare regler for, hvad du må gøre selv og hvad du skal få andre til at gøre.

Hvis der er snak om montering af bordplader, samling af skabe og eventuel bearbejdning af moduler, så må du gerne udføre disse opgaver.

Men når det kommer til andre opgaver, der inkluderer strøm og vand, så skal du få professionelle til at gøre dette. Disse opgaver kunne for eksempel være elinstallationer, gasinstallationer og nye vvs-installationer.

Varigheden for at montere et køkken afhænger af kompleksiteten af køkkenet. Det er en naturlig selvfølge, at det tager længere tid, hvis der er tale om et stort køkken med op til flere hvidevarer involveret.

For eksempel skriver HTH, at det tager et sted mellem én og tre dage, hvor Designa skriver, at det kan tage op til en uge.

Hvis du ønsker at få et konkret bud på, hvor lang tid det tager at få dit nye køkken monteret, så kan du ringe til os og vi kan rådgive dig nærmere på dit specifikke tilfælde.

Når du skal vælge et nyt køkken, er det vigtigt først at udregne dit budget. Her finder du ud af, hvilke mærker der er mulige, om specielle snedkerløsninger er mulige og om du skal have det monteret af en håndværker.

Dernæst kan du med fordel tænke over, hvordan du indretter køkkenet bedst ift. at gøre det til et arbejdsrum. Et køkken er oftest et hjems samlepunkt, hvor der bliver tilbragt mange hyggelige stunder, udover madlavningen. Derfor er det vigtigt at indrette sit køkken efter sine helt egne behov. For mange er det nok også naturligt at gøre sig mange overvejelser til stilen af køkkenet, sådan det spiller sammen med både egne præferencer og resten af huset.

Ifølge Videncentret Bolius har det gennemsnitlige danske køkken en levetid på 11 år, inden det bliver udskiftet.

Undersøgelsen fandt ud af, at størstedelen af mennesker fik udskiftet deres køkken, fordi det var blevet nedslidt ifølge dem selv. Her skal det dog også nævnes, at der også var en god del, der blot skiftede sit nuværende køkken ud, fordi de var utilfredse med stilen.

Så du kan forvente omkring 11 år med et nyt køkken, men du kan gøre tiltag i hjemmet for at forlænge denne periode. Du kan altid bruge skærebræt, anvende skånsomt sæbe og bløde klude ved rengøring.