Få gulvlægning i Nordsjælland og København

Gulvlægning

Få gulvlægning i din bolig

Adamson Byg & Kloakservice ApS er et kompetent tømrerfirma med rig erfaring indenfor gulvlægning. Vi tilbyder derfor en bred vifte af løsninger indenfor gulve og de underliggende konstruktioner samt reparation af gulve.

Inden lægning af nyt gulv er der mange overvejelser at gøre, og Adamson Byg & Kloakservice ApS tilbyder derfor sine kunder kompetent rådgivning om det nye gulv.

Få rådgivning om

Ønsker I at Adamson Byg og Kloakservice ApS kommer på et besøg og afgiver et uforpligtende tilbud på et nyt gulv, så kontakt os på vores kontaktformular, send os en e-mail eller kontakt os telefonisk indenfor vores åbningstider.

Eksempel på ny gulvlægning i hus

Adamson Byg og Kloakservice ApS giver tryghed og sikkerhed

Billede af Sjælland område med Nordsjælland og København markeret

Vi servicerer i Nordsjælland og København

Vi tilbyder gulvlægning i København og Nordsjælland – herunder inkluderer Helsinge, Hillerød, Gilleleje, Hornbæk og Gribskov. Bor I ikke i disse områder, så kan I alligevel prøve at give et kald eller smide en mail også tager vi en snak.

Vores arbejde kommer til udtryk i jeres projekt. I får:

Certificeret klimahåndværker

Vi vægter klima og miljø højt og derfor vi certificerede klimahåndværkere. Det indebærer, at gulvlægning udføres med omtanke for både bæredygtighed og miljøet generelt. Derfor leverer og bearbejder vi primært tømmer, der er FSC og/eller PFEC certificeret. Dette sørger for, at træet kommer fra skovområder, hvor der blev taget hensyn til skovarbejderne, dyrene, lokalsamfundene og selve skoven. Med disse certificeringer sørger vi i bund og grund for, at hele processen er ordentlig fra start til slut.

Bestil gulvlægning

Adamson Byg & Kloakservice ApS står til rådighed for såvel eksisterende som potentielle kunder, der mangler hjælp til gulvlægning eller rådgivning af. Vi tilbyder derfor et gratis og uforpligtende tilbud på jeres byggeprojekt. Kontakt os via formularen eller via e-mail og vi besvarer alle skriftlige henvendelser indenfor 24 timer. Vi kan også kontaktes telefonisk indenfor vores åbningstider.