Få gulvlægning i Nordsjælland og København

Gulvlægning

Få gulvlægning i din bolig

Adamson Byg & Kloakservice ApS er et kompetent tømrerfirma med rig erfaring indenfor gulvlægning. Vi tilbyder derfor en bred vifte af løsninger indenfor gulve og de underliggende konstruktioner samt reparation af gulve.

Inden lægning af nyt gulv er der mange overvejelser at gøre, og Adamson Byg & Kloakservice ApS tilbyder derfor sine kunder kompetent rådgivning om det nye gulv.

Få rådgivning om

Ønsker I at Adamson Byg og Kloakservice ApS kommer på et besøg og afgiver et uforpligtende tilbud på et nyt gulv, så kontakt os på vores kontaktformular, send os en e-mail eller kontakt os telefonisk indenfor vores åbningstider.

Eksempel på ny gulvlægning i hus

Adamson Byg og Kloakservice ApS giver tryghed og sikkerhed

Billede af Sjælland område med Nordsjælland og København markeret

Vi servicerer i Nordsjælland og København

Vi tilbyder gulvlægning i København og Nordsjælland – herunder inkluderer Helsinge, Hillerød, Gilleleje, Hornbæk og Gribskov. Bor I ikke i disse områder, så kan I alligevel prøve at give et kald eller smide en mail også tager vi en snak.

Vores arbejde kommer til udtryk i jeres projekt. I får:

Certificeret klimahåndværker

Vi vægter klima og miljø højt og derfor vi certificerede klimahåndværkere. Det indebærer, at gulvlægning udføres med omtanke for både bæredygtighed og miljøet generelt. Derfor leverer og bearbejder vi primært tømmer, der er FSC og/eller PFEC certificeret. Dette sørger for, at træet kommer fra skovområder, hvor der blev taget hensyn til skovarbejderne, dyrene, lokalsamfundene og selve skoven. Med disse certificeringer sørger vi i bund og grund for, at hele processen er ordentlig fra start til slut.

Bestil gulvlægning

Adamson Byg & Kloakservice ApS står til rådighed for såvel eksisterende som potentielle kunder, der mangler hjælp til gulvlægning eller rådgivning af. Vi tilbyder derfor et gratis og uforpligtende tilbud på jeres byggeprojekt.

Kontakt os via formularen eller via e-mail og vi besvarer alle skriftlige henvendelser indenfor 24 timer. Vi kan også kontaktes telefonisk indenfor vores åbningstider.

Vi opbygger gulvkonstruktioner i strøer eller med beton dæk, og derefter ligger vi massive trægulve, parketgulve, bambusgulve, sildebens parket gulve, plankegulve og laminat gulve.

Vi tilbyder gulvslibning af massive gulve efter lægning, som også får 2 eller 3 gange lakering, så det skåner gulvet mod slitage og samtidig forlænger gulvets levetid.

  • Epoxy
  • Vinyl
  • Laminat
  • Træ
  • Klik
  • Linoleum

Man kan alt selv, men det handler mere om erfaring førend man er kyndig i gulvlægning. Gulve er typiske dyre elementer, og for at lægge det korrekt og samtidig overholde produktgarantien, er det vigtigt at en tømrer fagmand hjælper med det.

Det varierer meget, idet det afhænger de enkelte gulves forhold og stand. Er gulvet let tilgængeligt, er der et beton dæk eller strø konstruktioner under gulvet, er der mange kanter og vinkler, er der niveau forskel mellem det nye gulv og resten af gulvet osv.

Det er svært at sige præcist, med umiddelbart er det nemmest at ligge et klikgulv ovenpå et eksisterende gulv. Dette er dog med forbehold for at det underliggende gulv ikke knirker og ligger i vage.

Det afhænger at den gulvtype man vælger og hvor godt man vedligeholder det.