Solceller på tag

Montering af solceller

Adamson Byg ApS er tømrerfirmaet som kan montere solceller på tag, og det er der en helt særlig grund til. Vi har længe været bevidste om bæredygtighed i bygge- og renovationsprojekter. Vi ønsker at bidrage til den grønne energi, og da bæredygtighed er en væsentlig del af vores DNA, falder det os helt naturligt at vi bidrager til grøn energi ved at montere solceller uden enhver form for besparelse på grundighed og kvalitet i forbindelse med opsætning og montering af solceller på tage.

Der findes to typer af solceller på tag. Det ene er klassiske solceller og det andet, som også er det seneste på markedet, er indbyggede solceller. Begge tjener samme formål, forskellen er blot at de klassiske solceller er af mere fremtrædende karakter, hvorimod solpaneler integreres med tagkonstruktionen, så taget stadig bevarer samme jævne overflade.

Adamson Byg ApS monterer solceller ud fra de gældende vejledninger fra Teknologisk Institut om montering af solceller. Vi udnytter desuden vores tagekspertise til at foretage nøje kontrol af tagets stand og form, ligesom vi også udnytter vores tagekspertise til at forstærke tagkonstruktionen i forbindelse med montering af solcelleanlæg, hvis der viser sig behov herfor.

Inden vi monterer solceller, foretager vi altid en grundig vurdering af tagkonstruktionen, herunder om.

Problemerne opstår typisk på spinkle spær- og lægtekonstruktioner, som ofte ikke er i stand til at optage de samme lastpåvirkninger som de noget kraftigere konstruktioner, beslagsystemerne typisk er udviklet til.

Vi har et tæt samarbejde med ingeniører og arkitekter, som altid står til rådighed for at yde konsulentbistand for at sikre en korrekt montage i forbindelse med komplicerede tage, hvor montering af solcelleanlæg kan være en større udfordring grundet de tekniske forhold.

Vi har også et tæt samarbejde med autoriserede elektrikere, som bistår i processen med tilslutning af solcelleanlægget efter dets montering.

Vi monterer solceller i alle typer af tage på parcelhuse og huse med to etager, med undtagelse af huse med tagpap eller på flade tage.

Adamson Byg ApS giver tryghed og sikkerhed

Kontakt os for at høre mere

Adamson Byg ApS står til rådighed for såvel eksisterende som potentielle kunder, og vi tilbyder derfor et gratis og uforpligtende tilbud på dit/jeres byggeprojekt. Vi kan kontaktes via formularen eller via e-mail, og vi besvarer alle skriftlige henvendelser indenfor 24 timer. Vi kan også kontaktes telefonisk indenfor vores åbningstider.

Mandag – Fredag: 07.00 – 17.00
Weekend: 09.00 – 15.00