Køkkener

Renovering og montering af køkken

Et køkken er ikke bare et køkken. Et køkken er hjemmets samlingspunkt og hjemmets absolut mest anvendte rum, hvor vi tilbringer tid i forbindelse med madlavning, uformelle hyggestunder og meget mere. Køkkenet er også hjemmets absolut mest stilfulde rum, som enten kan være minimalistisk, klassisk, moderne, landligt og altid hyggeligt. Altså afspejler køkkenet mange ting, og derfor skal der ikke spares på montage af kvalitetshåndværk, når et køkken skal renoveres eller et nyt køkken skal monteres.

Hvad enten I ønsker at få repareret jeres eksisterende køkken eller monteret et nyt køkken, står Adamson Byg ApS til rådighed for kunder, som behøver en faglig kompetent og praktisk pertentlig køkkenmontør med sans for køkkenets detaljer.

Udover montage af køkkener tilbyder vi også vores kunder grundig rådgivning om valg af køkkener og vi sørger for nøje opmåling af det eksisterende rum for at sikre, at de rette køkkenelementer bliver bestilt.

Adamson Byg ApS tilbyder også rådgivning og montering af ”køkkenudvidelser”. Ønsker I at nedrive en væg for at skabe et køkken-alrum, eller ønsker I at få mere opbevaringsplads og flere siddepladser, kan vi også gøre disse drømme til virkelighed.

Vores portefølje af køkkenmontager tæller Svane-køkkener, IKEA-køkkener, Vordingborg-køkkener, Kvik-køkkener, HTH-køkkener, Invita-køkkener, speciel-snedker producerede køkkener og køkkener produceret af andre køkkenproducenter end de ovenfor nævnte.

Under opbygningen af et nyt køkken er der, udover en køkkenmontør, næsten altid behov for en autoriseret elektriker og autoriseret VVS’er. For at lette byggeprocessen for vores kunder, har vi derfor indgået samarbejdsaftaler med disse fagfolk, som vi stiller strenge kvalitetskrav til, og som vi til fordel for vores kunder kan trække på i forbindelse med montering af køkkener.

Ønsker I, at Adamson Byg ApS kommer på et besøg og afgiver et uforpligtende tilbud på montering af et nyt køkken, så kontakt os på vores kontaktformular, send os en email eller kontakt os telefonisk indenfor vores åbningstider.

Adamson Byg ApS giver tryghed og sikkerhed

Kontakt os for at høre mere

Adamson Byg ApS står til rådighed for såvel eksisterende som potentielle kunder, og vi tilbyder derfor et gratis og uforpligtende tilbud på dit/jeres byggeprojekt. Vi kan kontaktes via formularen eller via e-mail, og vi besvarer alle skriftlige henvendelser indenfor 24 timer. Vi kan også kontaktes telefonisk indenfor vores åbningstider.

Mandag – Fredag: 07.00 – 17.00
Weekend: 09.00 – 15.00