Gipsvægge & lofter

Nye vægge og lofter i dit hjem

Adamson Byg ApS tilbyder og producerer alle ønskelige byggeprojekter indenfor vægge og lofter i gips, samt akustik-lofter.

Hvad enten I ønsker gipslofter eller skillevægge i gips for at skabe flere rum i hjemmet, oprette fordeling af rum i garager eller for at skabe opbevaring, kan vi klare opgaven. Da gipsvægge oftest ikke har karakter af at være bærende, kan de let fjernes efter nogle år uden at beskadige boligens konstruktion.

Gips er også et meget fleksibelt materiale, som anvendes til mange forskellige formål. Vores arbejde med gips omfatter almindelig gips, vådrumsgips, gulvgips, fibergips, brandgips og vindgips.

Ønsker I, at Adamson Byg ApS kommer på et besøg og afgiver et uforpligtende tilbud på jeres gipsprojekt(er), så kontakt os på vores kontaktformular, send os en email eller kontakt os telefonisk indenfor vores åbningstider.

Adamson Byg ApS giver tryghed og sikkerhed

Kontakt os for at høre mere

Adamson Byg ApS står til rådighed for såvel eksisterende som potentielle kunder, og vi tilbyder derfor et gratis og uforpligtende tilbud på dit/jeres byggeprojekt. Vi kan kontaktes via formularen eller via e-mail, og vi besvarer alle skriftlige henvendelser indenfor 24 timer. Vi kan også kontaktes telefonisk indenfor vores åbningstider.

Mandag – Fredag: 07.00 – 17.00
Weekend: 09.00 – 15.00