Når dialog er det bedste værktøj!

Adamson Byg & Kloakservice ApS

Adamson Byg & Kloakservice ApS er en nordsjællandsk bygge- og entreprenør virksomhed som dækker hele Nordsjælland og Storkøbenhavn.
Vi er kundernes garanti for udførelsen og leveringen af et sikkert og trygt byggeri, og vi anser ingen opgaver for små eller for store.

Vi tilbyder

Vi tilbyder fagentreprise, hovedentreprise og totalentreprise.
Som fagmand er det også vores vigtigste opgave at kunne oversætte de byggetekniske termer til et forståeligt sprog,
så du som kunde kan forstå og følge det arbejde som vi udfører hos dig.
Samtidig er det også vigtig at du som kunde får præsenteret de forskellige entrepriseformer som vi tilbyder,
så vi sammen kan blive enige om den entrepriseform som skal udføres hos dig.

Fagentreprise

Ved en fagentreprise står du for hele styringen af byggeprojektet.
Du har kontakten til de forskellige entreprenører.

Hovedentreprise

Ved en hovedentreprise har du hyret en entreprenør/håndværker
til at hjælpe dig igennem hele byggeprocessen.

Totalentrprise

Ved en totalentreprise har du hyret en entreprenør til at udføre sit fagarbejde og til hyre underentreprenører til de øvrige dele af byggeprojektet.

Tømrer

Ved en fagentreprise står du for hele styringen af byggeprojektet.
Du har kontakten til de forskellige entreprenører.

Murer

Ved en hovedentreprise har du hyret en entreprenør/håndværker
til at hjælpe dig igennem hele byggeprocessen.

Kloak

Ved en totalentreprise har du hyret en entreprenør til at udføre sit fagarbejde og til hyre underentreprenører til de øvrige dele af byggeprojektet.

Bygherre og Byggeleder

Adamson Byg & Kloakservice ApS er specialister I entreprise sager, hvor vi varetager den totale byggeløsning for dig som bygherre (kunde).

Mange kunder ønsker oftest at få renoveret hele elle dele af deres bolig. Hvad enten du skal have total renoveret din bolig, inddraget loftarealet til beboelse, udvidet eller etableret et nyt badeværelse eller renovere køkkenet, så kræver dette koordinger, byggestyring og inddragelse af flere fagfolk.

Derfor tilbyder vi vores kunder at vi indgår en Entreprise aftale, hvor vi som byggeleder er den eneste kontaktperson for hele byggeriet, som er din garant for at der bliver udført en streng kvalitetskontrol, at ingeniør og arkitekter er ajour med deres tegninger og statiske beregninger, at materialer bliver leveret til tiden, at byggepladsen er ordentlig, at de forskellige underentreprenører udfører og afslutter deres arbejde til tiden, at koordinering følger tidsplanen og at kunden trygt følges igennem hele byggeprocessen.

Køberrådgivning

Adamson Byg & Kloakservice ApS er købers alsidige repræsentant og fuldmægtig i forbindelse med køb af bolig. Hvad enten du ønsker at købe en helårsbolig, sommerhus, landejendom, forældres eller anden type af ejendom, så står vi til at forhandle og guide dig igennem hele processen.

Med Home Legal som købers repræsentant, har vi ikke en, men flere personer, som gennemgår sagen. Vi er derfor købers forhandler, håndværker og advokat. 

Igennem flere år har vi oplevet hvordan boligkøbere bliver overrasket over fejl, mangler og skader efter overtagelsen af en bolig, og hvordan dette kan koste dyrt. For at undgå disse situationer, har vi valgt at tilbyde vores kunder juridisk assistance og håndværker ekspertise i en samlet pakke. Vi efterstræber alene på at være købers modspil til sælger og dennes ejendomsmægler, og vi sikrer derfor vores kunder en juridisk gennemgang af alle dokumenter og en håndværker-gennemgang.

Byggeprocessen - oversigt

I Adamson Byg & Kloakservice ApS er ingen opgaver for små eller for store, og vores eksistens skyldes vores mange tilfredse kunder.
Det skyldes at vi i samtlige sager skaber et professionelt forhold til vores kunder,
at vi leverer de bedste materialer på markedet, at vi skaber klarhed og overblik over
byggeprojektet og at vi altid overholder vores aftaler.

photodune-15HA1oS1-interior-empty-room-3d-rendering-xxl-1024x682-1.webp

Step 1

Budget afstemning

Step 2

Tilbud trin 1

Step 3

Rådgivning og sparring

Step 4

Tilbud, trin 2, revideret

Step 5

Opstart

Step 6

Udførelse

Step 7

Aflevering

Step 8

Eftersyn (optionelt)

Når dialog er det bedste værktøj!

Adamson Byg & Kloakservice ApS er opstået med ønsket om at levere fuldendte kvalitetsløsninger og effektiv hjælp, som gør hverdagen nemmere for vores kunder. Hos os vil alle kunder opleve, at kommunikation, samarbejde og proaktivitet er gennemgående for enhver opgave, stor som lille. Derfor arbejder vi ud fra princippet ”når dialog er det bedste værktøj”, som sikrer, at I hele vejen igennem et projekt eller en opgave føler jer trygge og får en god oplevelse. Dét er essensen af Adamson Byg & Kloakservice ApS.

Med dialog som vores bedste værktøj er det ikke kun fuld gennemsigtighed, vi har fokus på. Du kan nemlig også drage fordel af vores faglige sparring og rådgivning, når vi håndterer byggeprojekter og andre opgaver. Samtidig er vi autoriseret kloakfirma og kan udføre alle typer kloakservice korrekt og i henhold til lovgivningen. Dette er alt sammen med til at sikre, at jeres opgave løses professionelt og med stor grundighed uanset omfanget.

Når vi udfører en opgave, gør vi det med så megen omtanke for miljøet som muligt. Bæredygtighed er en del af vores DNA, og vi har derfor indført en række initiativer, som skal bidrage til at gøre verden grønnere. I kan læse om vores miljø- og klimapolitik her.

Vores dygtige team står klar til at hjælpe jer med alt fra gulvlægning og tagprojekter til renovering af kloakker og spildevandsbrønde samt murerarbejde – og det er kun en brøkdel af alt det, vi kan hjælpe jer med. Vi udfører også gerne skræddersyede projekter, så I får lige præcis dét, som I drømmer om. Uanset jeres projekt får I i os en pålidelig samarbejdspartner, som gør jeres hverdag nemmere og frigiver jeres tid til andre vigtige prioriteter i livet.

Medlemsskaber og garantier

Kunde referencer