Firma profil

Adamson Byg ApS opererer ud fra et værdisæt, som afspejler sig i vores kundekontakt, samarbejde og håndværk.

Kunden er nummer 1

Vores kunder er vores vigtigste aktiv og vores vigtigste samarbejdspartner. Derfor vægter vi altid kundens behov og ønsker højest, og kundetilfredshed er derfor vores absolutte målsætning.

Kompetent rådgivning

Inden opstart af enhver opgave leverer vi en grundig rådgivning vedrørende byggeteknik, materialevalg og solide løsninger. Vi inddrager altid kunden, så byggeprojektets slutresultat bliver nøjagtigt som kunden har ønsket det.

Alsidighed og faglig stolthed

Vi udfører mange forskellige former for tømrer opgaver af højeste kvalitet, og vi lægger en ære i at levere det bedste resultat til vores kunder. Vi er altid opmærksomme på at holde orden omkring os.

Du kan stole på os

Vi overholder altid vores aftaler. Dette betyder, at vi altid kommer til tiden, at ændringer i arbejdsplanen meddeles kunden i god tid, og at vi naturligvis er fleksible, hvis kunden ønsker ændringer.

Kontakt os for at høre mere

Adamson Byg ApS står til rådighed for såvel eksisterende som potentielle kunder, og vi tilbyder derfor et gratis og uforpligtende tilbud på dit/jeres byggeprojekt. Vi kan kontaktes via formularen eller via e-mail, og vi besvarer alle skriftlige henvendelser indenfor 24 timer. Vi kan også kontaktes telefonisk indenfor vores åbningstider.

Mandag – Fredag: 07.00 – 17.00
Weekend: 09.00 – 15.00