Om os

Når dialog er det bedste værktøj

Adamson Byg & Kloakservice ApS er jeres loyale og miljøvenlige bygge- og entreprenørvirksomhed i Nordsjælland og hovedstadsområdet, som tilbyder en bred vifte af håndværkerydelser indenfor tømrer-, murer- og kloakfagene.

Virksomheden er opstået med ønsket om at levere fuldendte kvalitetsløsninger og effektiv hjælp, som gør hverdagen nemmere for vores kunder. Hos os vil alle kunder opleve, at kommunikation, samarbejde og proaktivitet er gennemgående for enhver opgave, stor som lille. Derfor arbejder vi ud fra princippet ”når dialog er det bedste værktøj”, som sikrer, at I hele vejen igennem et projekt eller en opgave føler jer trygge og får en god oplevelse. Dét er essensen af Adamson Byg & Kloakservice ApS.

Med dialog som vores bedste værktøj er det ikke kun fuld gennemsigtighed, vi har fokus på. I kan nemlig også drage fordel af vores faglige sparring og rådgivning, når vi håndterer byggeprojekter og andre opgaver. Samtidig er vi autoriseret kloakfirma og kan udføre alle typer kloakservice korrekt og i henhold til lovgivningen. Dette er alt sammen med til at sikre, at jeres opgave løses professionelt og med stor grundighed uanset omfanget.

Når vi udfører en opgave, gør vi det med så megen omtanke for miljøet som muligt. Bæredygtighed er en del af vores DNA, og vi har derfor indført en række initiativer, som skal bidrage til at gøre verden grønnere. I kan læse om vores miljø- og klimapolitik her.

Vores dygtige team står klar til at hjælpe jer med alt fra gulvlægning og tagprojekter til renovering af kloakker og spildevandsbrønde samt murerarbejde – og det er kun en brøkdel af alt det, vi kan hjælpe jer med. Vi udfører også gerne skræddersyede projekter, så I får lige præcis dét, som I drømmer om. Uanset jeres projekt får I i os en pålidelig samarbejdspartner, som gør jeres hverdag nemmere og frigiver jeres tid til andre vigtige prioriteter i livet.

Medlemsskaber og garantier

Kloak garanti logo